Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

10-10-11, 22:15
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Επισης μιας και εχουμε 2011 μπορεις να βαλεις εναν παραλληλο e-manage ας πουμε και να παρεις μια 4αδα μπεκ μεταχειρισμενα ελαφρως μεγαλυτερα(βλεπε απο starlet turbo 50Ε τα 4) και να παιξεις ετσι!
|
 |

10-10-11, 22:50
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Επισης μιας και εχουμε 2011 μπορεις να βαλεις εναν παραλληλο e-manage ας πουμε και να παρεις μια 4αδα μπεκ μεταχειρισμενα ελαφρως μεγαλυτερα(βλεπε απο starlet turbo 50Ε τα 4) και να παιξεις ετσι!
|
ακριβως φιλε wastegate,επειδη ειμαστε στο 2011 δεν υπαρχει περιπτωση να αγοραστει παραλληλος(οικονομικη κριση)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Καλο το 8,5 για να σηκωσεις αφοβα μεχρι 0.8!
Ναι 5ο μπεκ για οικονομικη αλλα και αποδοτικη λυση!Τα 180 και τα 26-27 κιλα ροπης με πιεση 0.8-0.85 και καλη ρυθμιση του μπεκ με σωστη αναλογια οχι κατω απο 11 αλλα οχι και πανω απο 12 θα εισαι οκ!!!
|
γνωριζεις πως δουλευει κ πως ρυθμιζει αυτο μια κ το εφερε η κουβεντα?ψεκαζει συνεχεια το ιδιο η μπορεις να το ρυθμισεις αναλογα τις στροφες πχ ποσο να ψεκαζει.επισης θα βαλω οποσδηποτε κ ενα halmeter με wideband λαμδα,πιστευω ειναι η καλυτερη λυση ωστε να εχω ανα πασα στιγμη μια ρεαλιστικη εικονα με το τι γινεται με τα μειγματα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 10-10-11 στις 23:08.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
 |
|
 |

10-10-11, 23:07
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Για να σου πω την αληθεια δεν ξερω λεπτομερειες για την ρυθμιση του παραλληλου εγκεφαλακι που ρυθμιζει το 5ο μπεκ αλλα ο μηχανικος που θα στο φτιαξει σιγουρα ξερει ή ΠΡΕΠΕΙ να ξερει!Δεν ειδε δα και κβαντικη φυσικη!
Παντως ναι ρυθμιζεις στροφες και διαβαζει πιεση δηλαδη π.χ. πανω απο 0.3 αρχιζει να ανοιγει και ψεκαζει με ποσοστο ωστε να πετυχεις τελεια αναλογια!!!
Το Wideband θεωρησε το δεδομενο καθως και μπρομετρο-πυρομετρο γιατι με αυτα δεν παιζουνε!
Εγω εχω βαλει και στα 2 μου οχηματα το Innovate πολυ καλο οργανο και κοστιζει κομπλε 200 ευρω αλλα μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ καλο καλιμπραρισμα γιατι με το megane την 2η φορα ταλαιπωρηθηκα γιατι δεν δουλευε σωστα και ηταν τοσο απλο απλα καλιμπραρισμα εκτος εξατμισης στον ατμοσφαιρικο αερα!!!
Υπαρχει και της ΑΕΜ αλλα και αλλα επισης καλα...!!!
Καλη επιτυχια και κρατα μας ενημερους!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|
 |
|
 |

10-10-11, 23:41
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Για να σου πω την αληθεια δεν ξερω λεπτομερειες για την ρυθμιση του παραλληλου εγκεφαλακι που ρυθμιζει το 5ο μπεκ αλλα ο μηχανικος που θα στο φτιαξει σιγουρα ξερει ή ΠΡΕΠΕΙ να ξερει!Δεν ειδε δα και κβαντικη φυσικη!
Παντως ναι ρυθμιζεις στροφες και διαβαζει πιεση δηλαδη π.χ. πανω απο 0.3 αρχιζει να ανοιγει και ψεκαζει με ποσοστο ωστε να πετυχεις τελεια αναλογια!!!
Το Wideband θεωρησε το δεδομενο καθως και μπρομετρο-πυρομετρο γιατι με αυτα δεν παιζουνε!
Εγω εχω βαλει και στα 2 μου οχηματα το Innovate πολυ καλο οργανο και κοστιζει κομπλε 200 ευρω αλλα μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ καλο καλιμπραρισμα γιατι με το megane την 2η φορα ταλαιπωρηθηκα γιατι δεν δουλευε σωστα και ηταν τοσο απλο απλα καλιμπραρισμα εκτος εξατμισης στον ατμοσφαιρικο αερα!!!
Υπαρχει και της ΑΕΜ αλλα και αλλα επισης καλα...!!!
Καλη επιτυχια και κρατα μας ενημερους!!!
|
εγω ειμαι ο μηχανικος που θα το βαλω!  θα σας κρατησω ενημερους αρκει να καυτα φερω να μαζεψω τα φραγκα να το ξεκινησω....χαχαχαχαχα
 |

11-10-11, 16:47
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ρε συ τι οικονομικη κριση λες και πας να κανεις τουρμπο το αμαξι!
Μαθε τιμες πρωτα και μην αποκλειεις ετσι λυσεις..
Μπορεις να βρεις μτχ παραλληλο με 200Ε να τον βαλεις μονος σου και να κατσεις να ρυθμισεις μονος σουμε οδηγιες που θα βρεις στο νετ που ολοι εχουν ασχοληθει με αυτο το παραλληλο εγκεφαλακι..
Συνολο δλδ 250Ε , 200 ο παραλληλος και 50Ε τα μπεκ.
Ποσο θα σου κοστισει ενα παρεις ενα εγκεφαλακι και ενα εξτρα μπεκ?
Επισης ο εγκεφαλος ο εργοστασιακος οταν θα φουσκωνεις υπερπληρωση τι θα κανεις? Θα καις τους μαπ σενσορ εναν πισω απο τον αλλον?Δεν θα ριξεις συμπιεση?Ολες αυτες και καποιες αλλες πληροφοριες οπως την αυξηση του μιγματος λογο υπερτροφοδοτησης εισαι σιγουρος οτι ο εργοστασιακος εγκεφαλος μπορει να τα βγαλει περα?Στο λεω γιατι εχω δει αρκετους μαπ να καιγονται και στην συνεχεια να ανοιγουν τρυπες στα πιστονια..
|
 |

11-10-11, 22:52
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
Παράθεση:
Ρε συ τι οικονομικη κριση λες και πας να κανεις τουρμπο το αμαξι!
Μαθε τιμες πρωτα και μην αποκλειεις ετσι λυσεις..
Μπορεις να βρεις μτχ παραλληλο με 200Ε να τον βαλεις μονος σου και να κατσεις να ρυθμισεις μονος σουμε οδηγιες που θα βρεις στο νετ που ολοι εχουν ασχοληθει με αυτο το παραλληλο εγκεφαλακι..
Συνολο δλδ 250Ε , 200 ο παραλληλος και 50Ε τα μπεκ.
Ποσο θα σου κοστισει ενα παρεις ενα εγκεφαλακι και ενα εξτρα μπεκ?
Επισης ο εγκεφαλος ο εργοστασιακος οταν θα φουσκωνεις υπερπληρωση τι θα κανεις? Θα καις τους μαπ σενσορ εναν πισω απο τον αλλον?Δεν θα ριξεις συμπιεση?Ολες αυτες και καποιες αλλες πληροφοριες οπως την αυξηση του μιγματος λογο υπερτροφοδοτησης εισαι σιγουρος οτι ο εργοστασιακος εγκεφαλος μπορει να τα βγαλει περα?Στο λεω γιατι εχω δει αρκετους μαπ να καιγονται και στην συνεχεια να ανοιγουν τρυπες στα πιστονια..
|
συμφωνω απολυτα μαζι σου.μηχανικος ειμαι κ θα το φτιαξω μονος μου οποτε το κοστος δεν ειναι κ τοσο μεγαλο,αλλα δεν περισσευουν κιολας!ο εργοστασιακος εγκεφαλος σιγουρα δεν μπορει να τα βγαλει περα γιαυτο σκεφτομουν το 5ο μπεκ με εγκεφαλακι.για το κοστος που λες για παραλληλο εγκεφαλο εχεις δικιο απλα δεν εχω ασχοληθει πολυ με μετατροπες κ ειδικα τουρμπισματα οποτε πρωτον δεν εχω σιγουρα την εμπειρια κ δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να τον ρυθμισω κ κατα δευτερον οταν ειχα ρωτησει για 4AFE τι μπορει να γινει με την διαχειρηση του κινητηρα δεν βρηκα καποια λυση.για παραλληλο ειδικα αν μπορω να βαλω δεν ηξερε κανενας.αυτος δεν θα χρειαστει κ κατασκευη καποιας καλωδιωσης να συνδεθει με τον εγκεφαλο του αμαξιου?κ μπορω να ρυθμισω μονο ας πουμε τα μειγματα κ να μεινουν ολες οι υπολοιπες ρυθμισεις οπως ειναι στον εργοστασιακο?κ επισης γιατι λες οτι θα καιει τους map?νομιζω ειναι μια πολυδοκιμασμενη λυση χωρις ιδιαιτερα προβληματα.(επισης εισαι παγουρας η απλα μενεις εκει?)

11-10-11, 23:14
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Παγουρας ειμαι!
Οι ατμοσφαρικοι μαπ ειναι 1 μπαρ οποτε μολις πας εσυ να σηκωσεις ενα 0,3 ας πουμε θα σκιστει η μεμβρανη που εχει μεσα..
Γιαυτο βαζαν παραλληλο καταργουσαν τον εργοστασιακο μαπ βαζαν εναν απο τουρμπο και τελειωνε το παραμυθι!!!!
Η καλωδιωση ειναι πολυ απλη και θα συνδεθει πανω στον εγκεφαλο ουτε 10 καλωδιο συνολο δεν θα βαλεις.
Θελεις 2 καλωδια για τον μαπ και 4 καλωδια για το μειγμα και 2 καλωδια για το αβανς αν θυμαμαι καλα..

11-10-11, 23:25
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
Παράθεση:
Παγουρας ειμαι!
Οι ατμοσφαρικοι μαπ ειναι 1 μπαρ οποτε μολις πας εσυ να σηκωσεις ενα 0,3 ας πουμε θα σκιστει η μεμβρανη που εχει μεσα..
Γιαυτο βαζαν παραλληλο καταργουσαν τον εργοστασιακο μαπ βαζαν εναν απο τουρμπο και τελειωνε το παραμυθι!!!!
Η καλωδιωση ειναι πολυ απλη και θα συνδεθει πανω στον εγκεφαλο ουτε 10 καλωδιο συνολο δεν θα βαλεις.
Θελεις 2 καλωδια για τον μαπ και 4 καλωδια για το μειγμα και 2 καλωδια για το αβανς αν θυμαμαι καλα..
|
εμενα καταγωγη ειναι απο ενα χωριο κοντα στο καλπακι οπως πας για κουκλιους.πρεπει λοιπον να βρω ενα μεταχειρισμενο να εχει οδηγιες κομπλε,μαπ,κ να κανω την καλωδιωση ετσι?κ λογικα πρεπει να εχει κ καποιο cd με προγραμμα για να τον ρυθμιζεις.

11-10-11, 23:40
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|

11-10-11, 23:43
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
Παράθεση:
|
εσυ εχεις ασχοληθει καθολου με αυτους?
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17668104 seconds (83,09% PHP - 16,91% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|