Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
07-06-11, 22:24
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μιχάλη (madvinegar), για οποιοδήποτε πρόβλημα ή εργασία στο A/C η απάντηση ακούει στο όνομα Τσεπελογιάννης.
Όσοι έχουν πάει, δεν έχουν μετανιώσει...
|
07-06-11, 22:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
απελπισμενος και παλι θα επαναφερω παλι το μοναδικο προβλημα της κορολλας μου.
1.σβηστο το αμαξι,ο λαστιχενιος σωληνας του κυκλωματος ειναι σχεδον <πετρα>.
2.βαζω εμπρος.παταω το κουμπακι του a/c με θερμοκρασια cold δουλευει ο κομπρεσορ κανονικοτατα αλλα κρυο ΓΙΟΚ και ο σωληνας μαλακος.με το που το σβηνω ξαναφουσκωνει.
εχω 2 χρονια που το γεμιζω και ισα ισα που βγαζω ενα καλοκαιρι,
περιμενω εν αγωνιως τα ΦΩΤΑ σας.!!!!!!!!!!!!!!
07-06-11, 22:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Η λαστιχενια σωληνα που λες πρέπει να είναι που συνδέει τον κομπρεσορα με τον εξατμιστή δλδ την εβαπορέτα που λέμε. Δυστυχώς για την διάγνωση πρέπει να γίνουν δοκιμές και μετρήσεις και όχι απλά ένα γέμισμα με φρέον. Αυτό δεν αρκεί για να διορθωθεί το πρόβλημα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, υπάρχουν και διάφορες βαλβίδες και αυτοματισμοί, πηγες να το ελέγξεις σε καποιον που επισκευάζει A/C αυτοκινήτων?
|
07-06-11, 22:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
για να ειμαι ειλικρινεις βεβαια,πηγα σε εναν ηλεκτρολογο.
την πρωτη φορα με ειπε οτι εβαλε με μηχανημα,που ειδα, την ποσοτητα που απαιτει σε φρεον και με εδψσε και το αποκομα. με ειπε να παω μετα απο βδομαδα οπως και εκανα και με ειπε ολα ΟΚ.
περναει το καλοκαιρι,ερχεται το επομενο,παλι τα ιδια.
παω στον ιδιο,ξαναβαζει φρεον οσο χρειαζοταν οπως ειπε. και με ειπε οτι εβαλε και χρωμα ας πουμε για τυχον διαρροη.μετα απο εβδομαδα παω παλι και ολα ΟΚ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ.
φετος ομως μαλλον δε θα την παλεψω αλλο.
για τον λαστιχενιο σωληνα που λεω εννοω αυτον που ειναι ψηλα,οχι αυτον που ειναι χαααμηλα με ενα ροζ δακτυλιο.εκεινος δεν ξερω τι ειναι,αλλα ειναι παντα <πετρα>.
|
|
07-06-11, 23:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αν εβαζες καμια φωτο θα βοηθουσε, και χωρις παρεξηγηση αλλα αυτοι που ειναι ηλεκτρολογοι και βαλανε ολοι και από ενα μηχανημα να γεμιζουν τα A/C στα αμαξια με φρεον δεν ειναι ειδικοι και δεν ξερουν τπτ. Υπαρχουν αλλοι που ξερουν τα παντα, αυτος θα στο γεμιζει καθε φορα, θα παιρνει 50-60 ευρώ και το προβλημα σου θα παραμενει! εγώ ειχα παει σε εναν που ειναι ηλεκτρολογος και γεμιζει και φρεον και μια φορα ειχα τρυπιο σωληνα και δεν ήξερε να το φτιαξει και μου ειπε να παω να το φτιαξω και μετα να παω να γεμισω και την 2η φορα στην corolla δλδ ετυχε να εχω ηλεκτρικη συνδεσμολογια λαθος στον κομπρεσορα και να μην ξεκιναει και παλι δεν ηξερε παρολο ηλεκτρολογος και μου ειπε να παω εκει που εκανα την μετατροπή! φυσικα και αυτος δεν ηξερε!!! τελικα απο αλλον το εμαθα. Πάντως σωληνώσεις, τοποθετησεις κτλ για A/C κανει ο Free Way-Αγαπίου στον Γέρακα και ειχα φτιαξει εκει λαστιχενια σωληνα, οταν μου ειχε κοπει του αλουμινίου, οπότε πηγαινε σε σωστο μαστορα ειδικο στα car Α/C να στο λύσει το πρόβλημα, αλλιώς δεν θα βρεθεί ποτέ.
|
07-06-11, 23:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
τι φωτο να βαλω βρε Νικηφορε? στη φωτο δε μπορεις να βγαλεις καποιο συμπερασμα.
οσο για τον Αγαπιου στον Γερακα με πεφτει μακρια οσο να'ναι απο τον Βολο.
κακα τα ψεματα ολοι το παιζουν μαστορες σε οσους δε ξερουν απ αυτα και με τον τροπο τους σε ριχνουν το φταιξιμο και δεν αναλαμβανουν υπευθυνα και συνειδητα αυτο που κανουν ή που μπορουν να κανουν.
07-06-11, 23:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σορρυ ξεχασα πω εισαι Βόλο! δεν εννοω πως το παιζουν μαστορες ρε συ! απλά οποιος νανε μπορει να εχει ενα μηχανημα στο συνεργειο του και να γεμιζει με φρεον αυτο δεν χρειαζεται γνωσεις, μονο το μηχανημα δουλεύεις! αλλά δεν ξερουν κατι παραπανω, το A/C ειδικα αν ειναι και κλιματισμος εχει πολλα ηλεκτρικα-μηχανικα μερη που χρειαζεται ειδικα ατομα να ξερουν για να σου βρουν μια βλάβη, και φυσικα δεν ειναι ουτε οι μηχανικοι, ουτε οι απλοι ηλεκτρολογοι, μπορει μερικοι να ξερουν ισως αλλα οχι όλοι. Εγώ προσωπικα ξερω μερικους και κανεις τους δεν ξερει από A/C.
|
08-06-11, 00:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
|
08-06-11, 00:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλη η τιμουλα! καλη επιτυχια! για οτι απορια έχεις ριξε τηλεφωνάκι!
|
08-06-11, 10:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Ο μοναδικος λογος που υπαρχει λαδι στο κυκλωμα ειναι καθαρα και μονο για λιπανση του κομπρεσορα αλλιως θα καιγοτανε.
Οταν ενα a/c δουλευει το καλοκαιρι επειδη βαλαμε φρεον και το επομενο καλοκαιρι γιοκ τοτε σιγουρα υπαρχει διαροη.δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα toyota αλλα στις 111αρες που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι χαλαει στην εβαπορετα μια βαλβιδα(δεν θυμαμαι την ορολογια της)και απο εκει χανει πολυ σιγα φρεον.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16455507 seconds (82,22% PHP - 17,78% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|