Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Για την "νύχτα" που λέγαμε
Με 140 καρφώθηκε στην τζαμαρία του καταστήματος
Δείτε http://www.patris.gr/articles/199306...s08ofuclv4ee53
Μπήκε με το ΙΧ τα ξημερώματα μέσα στο κατάστημα
Με το κοντέρ στα 140!
Τη λεωφόρο Καλοκαιρινού μπέρδεψε με την πίστα αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου ένας 25χρονος από το Ηράκλειο, ο οποίος «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Καλοκαιρινού και Γιαμαλάκη προκαλώντας μεγάλες ζημιές στην επιχείρηση.
Από την «εισβολή» του οχήματος το οποίο μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών τραυματίστηκε τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός φίλος του. Το περιστατικό έγινε χθες τα ξημερώματα.
Οι δύο νεαροί τραυματισμένοι στη λεκάνη και στα πόδια μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε εγχείρηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ φαίνεται πως είχε αναπτύξει υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα στο αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε και του ανήκει. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής και επιχειρηματίες που είδαν το όχημα μέσα στο κατάστημα μας είπαν ότι το κοντέρ του είχε σταματήσει στα 140 χιλιόμετρα!
|
Κριμα...........ειχε πολλους παραγοντες εναντιον του παντως.......εγω συμφωνω στην νυχτα υπο προυποθεσεις οπως προειπα.......
Εν τω μεταξυ εχω μια ενσταση.......επειδη εχω βρεθει σε αρκετα τρακαρισματα και ποτε μα ποτε......παρολο που ηξερα,με ποσα περιπου ειχε καρφωθει.....(ειτε απο φιλους που τους προσπερασε εκει,ειτε απο την σφοδροτητα προσκρουσης,ειτε το ειχα δει εγω).......δεν εχω πετυχει ποτε τετοιο κοντερ.....τελικα ειναι αληθεια η μυθος??????
Τι προκαθοριζει,αν το κοντερ κολλησει στα χλμ που πηγαινες........γιατι συμβαινει αυτο????