Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
16-01-11, 17:56
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
και σε εμενα το κάνει αλλαγή δευτέρας με τρίτη μονο νομίζω πως είναι το συνχρονιζε και δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο αν αλλάξετε ταχύτητα πολύ χαλαρά δεν θα σας κάνει τίποτα
16-01-11, 19:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μπορείς να μου πεις πόσο έβαλες και πως; Το έβαλες στην αλλαγή των βαλβολίνων ή το πρόσθεσες κάποια άλλη στιγμή; Πιο Motorkote έβαλες; Έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν αρκετά και δε ξέρω πιο είναι το γνήσιο τελικά...
|
Έβαλα Motorkote (Όχι το super dynamic) απο τον λαμπριανίδη στον πειραιά. έβαλα 250 ml στον κινητήρα και 150 ml στο σαζμάν. το έριξα απευθείας μέσα στο σαζμάν απο την τάπα του επιλογέα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντίνος : 17-01-11 στις 01:55.
|
17-01-11, 04:44
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Εχω ακριβως το ιδιο ενοχλητικο προβλημα, και πειτε με τρελο, αλλα εχω την ιδια αισθηση, η οποια μου φανηκε να μειωνεται οταν φουσκωσα τα λαστιχα λιγο παραπανω!!
Δεν ξερω παντως, λογικα θα φταιει η θερμοκρασια που λετε, αλλα στο σταρλετ δεν ειχα τετοια προβληματα. Θυμιζω ηταν μοντελο '91 και η κορολα μου 05! Το ενα ιαπωνικο, το αλλο αγγλικο, αν αυτο λεει κατι...
Θα βαλω κι εγω τη σγκεκριμμενη μαρκα βαλβολινες, αν και το προβλημα συνεχιστηκε αμεσως μετα το τελευταιο service οπου αλλαχτηκαν...
|
17-01-11, 05:36
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Φοβαμαι ομως οτι το προβλημα βρισκεται (και) στο πενταλ του συμπλεκτη, για το οποιο εγινε ανακληση στα μοντελα του 6/06 και μετα. Το δικο μου ειναι 11/05. Μου φαινεται οτι δεν κανει καλα τη δουλεια του στην συμπλεξη και την αποσυμπλεξη. Το παταω τερμα οσο μπορω, αλλα φαινεται να θελει κι αλλο...
|
17-01-11, 09:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Έβαλα Motorkote (Όχι το super dynamic) απο τον λαμπριανίδη στον πειραιά. έβαλα 250 ml στον κινητήρα και 150 ml στο σαζμάν. το έριξα απευθείας μέσα στο σαζμάν απο την τάπα του επιλογέα.
|
Eίδες κάποια διαφορά;
|
17-01-11, 10:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Eίδες κάποια διαφορά;
|
Παράθεση:
Έχετε σκεφτεί ποτέ να βάλετε Motorkote ; εγώ έβαλα πρίν 2 εβδομάδες και αυτό το πρόβλημα τερματίστηκε. (Τελικά κάνουν δουλειά τουλάχιστον στο σαζμάν)
|
Είπε σε προηγούμενο post ότι είδε διαφορά...
17-01-11, 10:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Eννοώ εκτός από το σασμάν.
|
17-01-11, 10:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Στον κινητήρα δεν μπορώ να πω με ασφάλεια οτι είδα διαφορά γιατι είναι χιλιάδες παράγοντες που επηρεάζουν: πτώση θερμοκρασίας περιβάλλοντος, βενζίνη κτλ...
Πάντως στο σαζμάν λέω με σιγουριά οτι πλέον οι αλλαγές ανεξαρτήτως θερμοκρασίας είναι ποιο μαλακές (προσέξτε δέν λέω τέλειες) αλλα σίγουρα ποιο μαλακές απο πρίν.
17-01-11, 10:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sabbas
Φοβαμαι ομως οτι το προβλημα βρισκεται (και) στο πενταλ του συμπλεκτη, για το οποιο εγινε ανακληση στα μοντελα του 6/06 και μετα. Το δικο μου ειναι 11/05. Μου φαινεται οτι δεν κανει καλα τη δουλεια του στην συμπλεξη και την αποσυμπλεξη. Το παταω τερμα οσο μπορω, αλλα φαινεται να θελει κι αλλο...
|
Εμένα πετάλι και άνω αντλία μου τα λαλάξαν στην αντιπροσωπεία 2-3 μέρες μετά την παραλαβή του οχήματος όταν το πήγα πίσω και τους είπα οτι κάνει ενα περίεργο τρίξιμο όταν το πατάω ! (το είχα αναφέρει τότε σε post εδώ)
17-01-11, 10:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Έβαλα Motorkote (Όχι το super dynamic)
|
Τελικά, μπορεί κάποιος να μας πει με σιγουριά ποιο είναι το γνήσιο και ποιο το μη γνήσιο;
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ντιζες.σασμαν 6g σε 5αρι σασμαν |
παντελης 20v |
4AGE 20v Levin |
11 |
13-04-14 01:14 |
σασμαν; |
falakrodemonas |
SUPPORT |
3 |
11-01-12 23:57 |
Σασμαν ε12 |
iempan |
TOYOTA COROLLA E 12 |
5 |
11-01-12 15:31 |
σασμαν g6 |
tomas4wd |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
15 |
02-03-11 01:45 |
Σασμαν |
Virus |
SUPPORT |
45 |
04-04-08 22:48 |
Page generated in 0,17767406 seconds (82,94% PHP - 17,06% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|