Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Αυτό είναι καλό??Αν δεν μαυρίζει σημαίνει ότι δεν καθαρίζει το μοτέρ.Έτσι ξέρω εγώ.
|
απο που το ξερεις φιλε? και τι ειναι το λαδι? oil grease remover?
ξερεις απο τι λερωνοντε τα λαδια?
οι βαλβολινες τι ειναι? δεν ειναι λαδια αυτες? γιατι δε μαυριζουν ομως οπως το λαδι του μοτερ?
και μενουν και περισσοτερα χιλιομετρα μεσα να δουλεουν...
απλη ειναι η απαντηση...
το λαδι που βαζω οκ δε γινεται να μη μαυριζει...
αλλα σε σχεση με αλλα λαδια μαυριζει πολυ πολυ αργοτερα...
δε μαυριζει κιολας εννοουσα οτι βασταει πολυ, αργει πολυ κτλ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Θα έλεγα ότι δεν γίνεται με την καμία! και για να μην μαυρίζει το λάδι θα πρέπει να το αλλάζετε αρκετά κάτω από τα 5000χλμ (οχι 15000χλμ που ειδα καπου) γιατι μέχρι τότε απλά θα έχει γίνει σαν πισσα! ή ίσως να δουλεύετε μόνο με υγραέριο? όσα λάδια έχω δοκιμάσει εγώ στον 4E-FTE σε διάφορες μάρκες και συνθετικά και ημισυνθετικά και castrol μέσα σε αυτά και αλλαγές στις 5000χλμ πάντα μαύρα τα έβρισκα! όχι πίσσα αλλά μαύρα και χωρίς να το σκίζω το μοτερ με νορμαλ χρήση και χωρίς να έχω άλλα προβληματα τπτ. Ενας από τους λόγους που σκέφτομαι να αλλάζω στις 3000χλμ τα λάδια!!! αν βρείτε λάδι που ακόμα και στα 5000χλμ να ΜΗΝ μαυρίζει εντελως να μου το πείτε και μένα που το βρήκατε να πάω να το πάρω!!!
|
παντα αυτη η κουβεντα καταληγει οτι ειναι ψυχολογικο παιδια...
να βαλουμε καλο λαδι να κοιμηθουμε ησυχοι...
τεσπα τα εχω ξαναπει. σχεδον ολα τα λαδια ειναι ιδια. ξαναλεω οτι η μοτορ οιλ κατασκευασει δεκαδες γνωστα λαδια επωνυμα και μεις τα πληρωνουμε εισαγωγης και καλα...
τεσπα ας κρατησει ο καθενας την αποψη του...
νικηφορε ξοδεψα πολλα λεφτα για να ετοιμασω τον st215 και γενικα τ αμαξι...
μαλιστα εδωσα αερατα 380 ευρω σε καινουργια ανταλακτικα φλατζοειδη κτλ κτλ ετσι για να ξερω τι εχω κανει.... (αδικα τα εδωσα. ολα ηταν οκ)
λες να τσιγγουνευτηκα να παρω καλο λαδι?
την κοροιδια δεν γουσταρω...
αμα λεω αμα καμια φορα βαλεις το λαδι του lidl θα με θυμηθεις...
το χρησιμοποιω πολλα χρονια σε πολλους κινητηρες τοσο εγω οσο και ο αδερφος μου....
το CBR μου μονο ανεβαζει 16000rpm...
δεν ξαναπληρωνω επωνυμα λαδια γιατι δεν ειναι σφραγισμενα οπως οριζει το εργοστασιο.
προτιμω φτηνο και καλο και σφραγισμενο εστω απο γερμανο....
φερε λαδι millers απο αγγλια χρυσοπληρωσε το να σου πω τοτε οτι ναι...
πηρες καλο επωνυμο λαδι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Νικηφορε μπορει να μη με πιστεψει κανεις αλλα εγω θα το πω...Χρησιμοποιω λαδι TOYOTA 5w-40 synthetic παντα απο τοτε που αγορασα το αμαξι καινουργιο του κουτιου...Το αλλαζω παντα καθε 7500χλμ...Οταν το αλλαζω το λαδι ειναι κατακιτρινο...Τοσο κιτρινο που λυπαμαι να το πεταξω...Αλλα το πεταω και βαζω φρεσκο...Εχω 130.000χλμ τωρα...Στο service των 120.000χλμ αλλαξα καρτερ γιατι εγινε μια στραβη και μου δωθηκε η ευκαιρια να δω μεσα τον κινητηρα απο κατω με αφαιρεμενο καρτερ...Ηταν ΝΙΚΕΛ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕΣΑ...ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ...ΓΥΑΛΙ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ...ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΣΑΝ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟΥ Τ1000 ΣΤΟ TERMINATOR...ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...
|
εγω σε πιστευω φιλε...
αλλα δεν ειναι απαραιτητο να εχει κανει το λαδι αυτη την ωραια εικονα που ειδες...