Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
27-12-10, 15:01
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Ζαχάρω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το Ελλαδισταν ζει και βασιλευει!!!Πρωι πρωι που πηγα και το πηρα ενω ημουν ηρεμος μολις που ειδα τις χαρακιες παλι μου αναψαν τα λαμπακια!!!
|
27-12-10, 15:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ακριβως το ιδιο ειχε τυχει στην μανα μου πριν 3-4 χρονια στην δουλεια της στην Αγια Βαρβαρα. Ενας πορνογερος ειχε κανει την δεξια πλευρα του Swift -κι οπως απεδειχθη, το καπω νομιζω απο ενα μαυρο RAV4- μπαχαλο. Ηρθε λοιπον το οργανο για την καταγραφη του συμβαντος, κι εγραψε οτι προκαλεσε τις ανωτερω ζημιες ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ!!! Φυσικο κι επομενο ηταν βεβαια να πεσουν ολοι πανω του να τον φανε, γιατι μαλλον ειχε κανει και σε αλλους ζημια. Τουλαχιστον τον στριμωξαμε και αποζημιωθηκαμε.
|
27-12-10, 17:17
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
τι να πω ρε φιλε. κριμα, πολυ κριμα. εγω πριν 2 χρονια περιπου ειχα παρει
μεταχιρισμενο 2 χιλιαρικα ενα suzuki alto μοντελο 99, χροματος μπλε.
το χρομα του ηταν-ειναι χαλια. εχει φυγει το βερνικι και εχει κσεφλουδισει στο καπο και στην οροφη. ειχα παει για ποτακι το βραδυ, γυρισα το προι σπιτι
και πος βγενο απο το αμακσι και παο να κλειδοσο τι να δο? ειχε γεμισει χαλαριες απο κλειδι. πορτες, οροφη, καπο. παντου.
|
27-12-10, 21:46
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Σίγουρα, όλοι μας έχουμε να διηγηθούμε παρόμοιες περιπτώσεις, είτε προσωπικές είτε φίλων. Το μόνο σίγουρο και συνετό σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος (εκτος αν είσαι τόσο τυχερός και τον τσακώσεις, οπότε παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου!!!)
|
|
|
|
27-12-10, 22:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κάποτε στο starlet gt ειχα αεροτομη αλουμινιου χειροποίητη από ενα παιδι, βαμμένη με σπρευ στο χρωμα του αυτοκινητου η τύπου DTM που λεμε, την ειχα καιρό άβαφτη και αστραφτε σα νικελ επειδη την ειχα τρίψει με βουρτσες. Την χρονια εκεινη ειχε πιασει χιονι, το πρωι της αλλης μερας μου λει ο αδερφος μου ξυπνα λείπει η αεροτομή από το αμαξι σου! και κατεβαινω κατω και τι να δω???? κουνουγαν την αεροτομη για να την παρουν, στραβωσαν και κοπηκαν τα στηριγματα, και στο πορτ μπαγκαζ εγιναν οχι απλα χαβουζες τρύπες αλλα και λακουβιασμα στην λαμαρινα σε 4 σημεια!!! μιλαμε τρελαθηκα!!! και οχι μονο αυτό!!! προσπαθησαν να κλεψουν και το τελικο καζανακι!!! και το κουναγαν φενεται να κοπει η σωληνα γιατι ηταν κολλημενο και μου στραβωσαν σχεδον ολη την εξατμιση και εκοψαν και 2 στηριγματα και σερνοταν στον δρομο!!!! τελικά έβαλα την αεροτομη του μαμα GT αφου μπαλωσα τις τρυπες με στοκο και βάψιμο με σπρευ κτλ και δεν φαινοταν μετα το πρόβλημα πλεον. Αντε μετα να δεις κανεναν και να κρατηθεις!!! δεν ειναι για να τους σαπισεις στο ξύλο???? και μια φωτο να δειτε για τι αεροτομη μιλαω.
|
28-12-10, 09:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καλυτερα που στην βγαλανε αυτη την αεροτομη...
|
28-12-10, 21:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κανονισε μη λες τέτοια γιατι θα έρθω να ξηλώσω την δικια σου ε? :P
|
28-12-10, 23:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
χαχαχαχχα... Οκ! οκ!
|
28-12-10, 23:26
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Εγώ, να παρω τις ζάντες για έναν γνωστό μου με 14άρες?????
28-12-10, 23:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ρεεεεε! Πλιατσικο στο κορολάκι μου!??? Καλά που εχω βαλει μπουλόνια ασφαλείας!
Aσε Νικο. Καλυτερα να μεινει το αμαξι με 14αρες γιατι θα χασει το undercover...!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16379404 seconds (81,29% PHP - 18,71% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|