Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Όσο για την εξάτμιση θα σου προτείνω τον Σκριβάνο στον Ν.Κόσμο.Είναι λίγο ακριβός, αλλά 3 αμάξια που φτιάξαμε εκεί εξάτμιση είμαστε υπερευχαριστημένοι και το σίγουρο είναι πως θα φύγεις και θα έχεις κερδίσει άλογα....
|
Με τα υπόλοια που είπες συμφωνώ!Θα διαφωνίσω όμως με το ότι βάζοντας μία εξάτμιση παίρνεις άλογα..τι είναι στραγάλια?
Η εισαγωγή και η εξάτμιση αν δεν έχεις πρόγραμμα είναι κάπως δώρον-άδωρον!Και γενικά αν δεν είναι πειραγμένο το αμάξι..(αν είναι πειραγμένο τότε αλλάζει το θέμα)Απο το εργοστάσιο υποτίθεται τα φτιάχνουν έτσι ώστε με την μαμά εξάτμιση και την μαμά εισαγώγη το μοτέρ να αποδίδει στο μέγιστο!Για μένα ναι μέν μπορεί να έχει κάποια καλύτερη απόκριση και κάποια διαφορά(ελάχιστη) αλλά με μία εξάτμιση μόνο άλογα δεν παίρνεις!Ίσα ίσα μπορεί να μπουκώνει και να μπερδέυεται..Ας πούμε ότι βάζεις απλά μία εισαγωγή..παίρνει περισσότερο αέρα αλλα δίνει την ίδια βενζινη!Θες πρόγραμμα για να φτιάξεις αυτό το μίγμα(βενζίνης-αέρα).
Τέλοσπαντων..μην ξεφεύγουμε!
Φιλικά τα λέω όλα αυτά πάντα έτσι..Αν έχω κάπου λάθος διορθώστε με!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Σκέφτομαι να κάνω αυτό που μου είπε ο τύπος στο μαγαζί.να βάλω έναν σωλήνα ο Οποιος θα ξεκινάει Από μπροστά στην μάσκα και θα καταλήγει κοντά στο Βαρελακι για να έχω κρύο αέρα.
|
Για μένα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!Είτε απο μπροστά στην μάσκα είτε απο κάτω!