Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ερωτηση
Παλιά 27-10-10, 02:44
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ερωτηση

Παιδια τελικα πως αναγνωριζουμε αν ο ZZ κινητηρας μας φοραει τα παλαιου ή τα καινουργιου τυπου εμβολα? Επιτελους ας απαντησει καποιος που το γνωριζει για να μαθουμε τι φοραμε και να ησυχασουμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-10, 09:55
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ανάλογα την χρονολογία! Εμένα πχ το αμαξι ειναι του 2004 και οταν υπερκυβισα και ειδα τα εμβολα ήταν του παλαιού τυπου! Δεν ειχα προβλημα με λαδο-καψιμο αλλα ίσως καποια στιγμη μετα απο αρκετα χιλιομετρα να μου το παρουσίαζε. Φυσικά εβαλα τα καινουριου τυπου εμβολα απο 1.8.

Νομιζω ο Σωτηρης ίσως ξέρει ακριβως την χρονολογία μετα απο την οποια βαζανε τα καινουριου τυπου εμβολα.

Davarix, η συμπιεση δεν εχει καμια σχεση με αυτο το προβλημα. Το λαδι δεν το καιει επειδη πχ εχουν χαλασει οι βαλβιδες ή τα ελατηρια των εμβολων (κατι που θα φαινοταν με μετρηση συμπιεσης). Οπως ειπα το προβλημα υπαρχει απο κατασκευαστικο λαθος και συγκεκριμενα επειδη ειχαν βαλει πολυ λιγες τρυπες κυκλοφορίας λαδιου στο εμβολο.

Οταν μπορεσω θα κατεβω στην αποθηκη να τραβηξω μια φωτο τα παλια εμβολα και θα τα βαλω διπλα σε φωτο με τα καινουρια να δειτε την διαφορα στις τρυπες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-10, 10:25
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια τελικα πως αναγνωριζουμε αν ο ZZ κινητηρας μας φοραει τα παλαιου ή τα καινουργιου τυπου εμβολα? Επιτελους ας απαντησει καποιος που το γνωριζει για να μαθουμε τι φοραμε και να ησυχασουμε...
Δεν θυμαμαι αν και το ειχα διαβασει καπου ειχανε πει τις διαφορες.νομιζω η μια ηταν στο μετρητη λαδιου αν δεν κανω λαθος ηταν πιο κοντος ο ενας απο τον αλλο κατι τετοιο αλλα παει καιρος και το ξεχασα.

Μadvin ολα ειναι σχετικα ρε φιλε αλλα ειμαι κατα εγω πρωσωπικα στο να ανοιχτει μοτερ Toyota.Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-10, 10:38
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αν θυμαμαι καλα, στα καινουρια μοτερ (με τα καινουρια εμβολα, ο δεικτης λαδιου ειχε μια πρασινη πινελια και το κομματι στη μυτη του δεικτη απο τερμα ακρη μεχρι το σημειο που αρχιζει ο μετρητης ειναι πιο μακρύ (ή κατι τετοιο). Βεβαια αυτο δεν σε εξασφαλίζει 100% γιατι μπορει καποιος πολυ απλα να εχει βαλει δεικτη απο αλλο μοτερ. Παντως φυσικα και η αποφαση ειναι δική σου. Εμεις απλα λεμε γνωμες. Οπως λες ψαξε καλα το θεμα με το καινουριο μοτερ ωστε να παρεις κατι καλο και απροβληματιστο και θα εισαι αρχοντας. Καλό ψάξιμο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-10, 10:44
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
H πράσινη πινελιά στον δείκτη δείχνει την ποσότητα λαδιού που χρειάζεται. Χωρίς αυτό το σημάδι ο κινητήρασ χρειάζεται 4 λίτρα λάδι ενώ με το πράσινο σημάδι 4+ (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς, νομίζω όμως 4300). Το ξέρω γιατί εμένα μου βάλανε τον νέο δείκτη μετά από την αλλαγή του μπλοκ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-10, 16:14
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 222
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
H πράσινη πινελιά στον δείκτη δείχνει την ποσότητα λαδιού που χρειάζεται. Χωρίς αυτό το σημάδι ο κινητήρασ χρειάζεται 4 λίτρα λάδι ενώ με το πράσινο σημάδι 4+ (δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς, νομίζω όμως 4300). Το ξέρω γιατί εμένα μου βάλανε τον νέο δείκτη μετά από την αλλαγή του μπλοκ.
πολυ χρησιμη πληροφορια αυτη το εχω διαπιστωσει και εγω ο ιδιος σε αλλο zz μοτερ σε σχεση με το δικο μου,ηταν ακριβως οπως τα λες και ηταν και πιο μεγαλου κυβισμου εκεινο σε σχεση με το δικο μου αλλα επαιρνε λιγοτερο λαδι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη makiscorolla : 27-10-10 στις 16:36.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-10, 19:43
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είχαμε πει και σε άλλο θέμα οτι ο νεος δείκτης έχει την πινελιά και έχει άλλες αποστάσεις στις βούλες που σηματοδοτούν το MIN και το MAX.

Αυτός ο δείκτης έχει τοποθετηθεί στους κινητήρες με τα βελτιωμένα πιστόνια, είτε από αυτό έγινε από το εργοστάσιο είτε σε καποιο συνεργείο ΤΟΥΟΤΑ μετά την επισκευή!

Ορίστε και οι φώτο που είχα βάλει σε άλλο θέμα...τις βάζω και σε αυτό
ΠΑΛΙΟΣ δείκτης (πριν την βελτίωση)

ΝΕΟΣ δείκτης (μετά την βελτίωση) ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι απόλυτο οτι αν εχει αυτον τον δείκτη είναι και το βελτιωμένο μοτέρ!!! Μπορεί καποιος προκειμένου να πουλήσει να έχει αλλαξει ΜΟΝΟ τον δείκτη!

Παλιό πιστόνι

Νέο ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ πιστόνι

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 27-10-10 στις 19:57.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-10, 18:10
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Από μαντραδες παιδιά ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος για αγορά κινητήρα ξέρει κανείς να μου πει;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-10, 09:49
madvinegar Offline:
Administrator

Κανε και μια ερωτηση στο Φανη. Νομιζω εχει καποιο γνωστο που φέρνει καλά μοτερακια.
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 29-10-10, 12:27
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aπαντηση

Sotoskap σ ευχαριστω παρα πολυ για τις φωτο που ανεβασες με τους δεικτες και τα εμβολα...Συμφωνα με τις φωτο εγω δυστυχως ανηκω στη κατηγορια με τα παλια εμβολα αφου ο δεικτης μου ειναι ολοιδιος με τη φωτο του παλιου δεικτη που ανεβασες (χωρις πρασινη κυλιδα)...Αποστασεις min-max ολα ιδια με τη φωτο του παλιου δεικτη...Δυστυχως...Επομενως δε θα τη γλυτωσω θα μου ερθει και εμενα συντομα το τρελο λαδοκαψιμο...Αυτη τη στιγμη εχω 128000χλμ...Αν δε το σκιζω δε καιει λαδι...Αν το σκισω θελει 0,5 λιτρο λαδι στα 7.500χλμ...Εχω 111 vvt-i...Οταν την ειχα παρει καινουργια δε τσιμπαγε καθολου...Αυτο το τσιμπημα αρχισε απ τις 70.000χλμ και το κανει συνεχεια μεχρι σημερα...Απο τοτε δεν εχει αυξηθει το τσιμπημα...Σταθερα 0,5 λιτρο στα 7.500χλμ στα σκισηματα...Λογικα το τσιμπημα θα αρχισει να αυξανεται σιγα σιγα...Υποθετω...Δυστυχως...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΕΡ ΣΕ G6 1.3 xristos skl TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 30-08-19 12:19
αλλαγη μοτερ panos_z Ειμαι νεος 11 21-12-10 13:04
Αλλαγη μοτερ... nikos_adamo ΦΟΡΟΥΜ 72 08-09-10 23:47
αλλαγη μοτερ jimmo TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 18-10-09 14:07
Μοτερ analyst78 TOYOTA COROLLA E 12 11 07-02-07 13:03

Page generated in 0,18175006 seconds (83,80% PHP - 16,20% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com