Μιλάω για τα φρένα του levιn και όχι αυτά που έδειξες στην φωτο. Τις δαγκάνες τις πουλάνε μεταχειρισμένες μαζί τα πλαίσια που μπαινουν τα τακάκια και είναι αυτά που βιδώνουν επάνω στα άκρα, δεν βιδώνουν δλδ απευθείας οι δαγκάνες. Εχω λύσει τα φρενα μπρος πίσω άπειρες φορες και τα μοναδικά μονοκόματα που έχω δει (δλδ τα τακάκια να μπαινουν απευθείας επάνω στην δαγκάνα) είναι τα μπροστινά του starlet ep82 (οχι του GT αυτό είναι σαν της corollas). Δλδ θέλω να πω με λίγα λόγια ΔΕΝ τρώμε την δαγκάνα αλλά το πλαισιο που πιάνει επάνω στο άκρο! (και είναι αυτά που έδειξε και ο diafanos παραπάνω στις φωτος), πιστεύω άνετα τα τρώμε και με τροχάκι όσο χρειάζεται αυτά εκεί πέρα. Για να μικρύνουμε τις δισκόπλακες αν δεν θέλουμε αποστάτες θέλει ειδικό μηχάνημα όμως, οπότε πάμε σε μηχανουργείο σωστά? εκτός αν αφήσουμε τις μαμα δισκόπλακες 255mm με τις διπίστονες δαγκάνες, ναι το έχω δει και αυτό, αλλά δεν λέει!
http://pugho.teamymse.net/bilder/keffo/P6280122.jpg
εδώ βλεπουμε το πλαίσιο που είναι βιδωμένο επάνω σε άκρο, ενώ λείπουν από επάνω του τα τακάκια και η δαγκάνα.