Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-08-10, 01:08
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τελικα απο το πολυ ψαξιμο και παραμυθι του καθενος εβαλα μια ΜΙΤΣΟΥΜΠΑ 65αρα made in japan(γραφει πανω) με 100€.

Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 19-08-10, 04:17
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Εγω και στα 3 Toyota που εχουμε βαζω παντα γνησιες της Toyota. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, ειναι οι οικονομικοτερες της αγορας μαζι με την εκπτωση και δινουν τη μεγαλυτερη εγγυηση...Γιατι να βαλω ξενη ιμιτασιον απο αλλου? Ειναι η καλυτερη και η εξυπνοτερη επιλογη κατα τη γνωμη μου...Και γνησια,και φθηνοτερη,και με μεγαλυτερη εγγυηση...Τι αλλο να ζητησει κανεις? Παντα γνησια ανταλλακτικα παιδια!! Παντα!! ΠΟΤΕ ξενα πραγματα...Γνωμη μου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-08-10, 10:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
τι τιμή και πόσα Amper? και τι εγγύηση δίνουν στην Toyota? οι μπαταρίες δεν θεωρούνται imitation δεν είναι ανταλακτικά του αυτοκινήτου αλλά απλά αναλώσιμα, οπότε απλά υπάρχουν πολλές μάρκες, πχ bosch κτλ κτλ.

Υ.Γ άσχετο αλλά Keichi το έχω πει και σε άλλο τοπικ κάποια πράγματα που έχει η toyota τα έχει σε τιμές ΧΡΥΣΑΦΙ οπότε αναγκαστικά βαζουμε imitation για παράδειγμα bump stops, μπαλάκια ψαλιδιών, ακρόμπαρα, ημίμπαρα κτλ, δεν παθαίνεις τίποτα με το να μην είναι της Toyota και έχουν την μισή τιμή και βάλε!!! όσο για Τοyota που λέμε τι είδα? φίλτρο λαδιού από toyota denso δλδ και made in China????? ΕΛΕΟΣ!!!!! που πήγε το made in Japan καποτε? πάει χάλασε η toyota!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-08-10 στις 10:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-08-10, 13:17
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υ.Γ άσχετο αλλά Keichi το έχω πει και σε άλλο τοπικ κάποια πράγματα που έχει η toyota τα έχει σε τιμές ΧΡΥΣΑΦΙ οπότε αναγκαστικά βαζουμε imitation για παράδειγμα bump stops, μπαλάκια ψαλιδιών, ακρόμπαρα, ημίμπαρα κτλ, δεν παθαίνεις τίποτα με το να μην είναι της Toyota και έχουν την μισή τιμή και βάλε!!! όσο για Τοyota που λέμε τι είδα? φίλτρο λαδιού από toyota denso δλδ και made in China????? ΕΛΕΟΣ!!!!! που πήγε το made in Japan καποτε? πάει χάλασε η toyota!!!![/quote]

θα συμφωνησω με το ν Νικηφορο,οχι οτι κατακρινω τις υπολοιπες αποψεις και πιο προσφατα τον keichi.
απο που και ως που οι μπαταρια του εργοστασιακου αυτ/του ειναι γνησια? ειναι παραγωγης!? και εμποριας της ΤΟΥΟΤΑ? τα λαδια που γραφουν ΤΟΥΟΤΑ ειναι παραγωγης!? ΤΟΥΟΤΑ? και αλλα πολλα οπως μπουζι φιλτρα ιμαντες κλπ κλπ. κατα την γνωμη μου τα μονα που μπορεις να πεις για γνησιο ειναι τα μηχανικα μερη.
τε σπα φευγουμε απ το θεμα της μπαταριας.
δλδ αν εμπορευοταν η ΤΟΥΟΤΑ μπαταριες ΜΙΤΣΟΥΜΠΑ ή καποια αλλη
μαρκα σε αμαξια παραγωγης, τοτε θα θεωρουταν και μονο γνησια?

Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 19-08-10, 14:03
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Aπαντηση

Γνωριζω οτι πολλα εξαρτηματα οπως μπαταριες, μπουζι, λαδια, φιλτρα κλπ που φοραν τα Toyota απο τη μανα τους τα κατασκευαζει καποια αλλη εταιρια για παρτυ της, οπως συμβαινει κ σε αλλες μαρκες...Αυτο δεν εχει σημασια ομως...Δεν ειναι εκει το θεμα...Το σημαντικο ειναι οτι αυτα τα εξαρτηματα εχουν εγκριση καταλληλοτητας απ την Toyota...''Ταιριαζει ακριβως και γαντι που λενε και στην οψη αλλα και στη λειτουργια''...Ειναι πραματα εγκεκριμενα με τη σφραγιδα του εργοστασιου ασχετως κατασκευης...Τα βαζεις πανω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι εισαι 100% σιγουρος οτι αυτο ειναι το σωστο εξαρτημα...Αν βαλω κατι αλλο ποιος με διαβεβαιωνει για τις προδιαγραφες του, τη ποιοτητα του, τη καταλληλοτητα του?? Το ματι μου?? Ο κυρ μαστορας της γειτονιας?? Ποιος?? Πολυ απλα ΚΑΝΕΙΣ...Μονο η αποψη του κατασκευαστη εχει βαρυτητα, κανενος αλλου, αφου εκεινος το δημιουργησε το αυτοκινητο. Επισης μονο τα 100% αυθεντικα αυτοκινητα εχουν πραγματικη αξια, και ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ειναι φανατικος οπαδος του αυθεντικου και μονο του αυθεντικου και της διατηρησης της γνησιοτητας μεχρι και στη τελευταια βιδουλα...Γνωμη μου
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 19-08-10, 14:14
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Aπαντηση

Συγνωμη Νικηφορε ξεχασα να απαντησω...Η αυθεντικη μπαταρια της Corolla 111 facelift ειναι 50Ah, εχει 3 χρονια εγγυηση και το χειμωνα που περασε την αλλαξα στην αντιπροσωπεια με 72 ευρω...Συγνωμη παιδια ας τα συγχονευσει καποιος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-08-10, 16:35
NikiforosGT Offline:
Moderator

Keichi δλδ αν μου χαλάσει για κάποιο λόγο πχ επειδή βάζω δυνατά το ηχοσύστημα χωρίς ανοιχτό μοτερ θα μου την αλλαξουν? δε νομίζω! το θεωρώ πολύ περίεργο να δίνουν 3 χρόνια εγγύηση σε μπαταρία που ίσως να κρατάει λιγότερο! πως θα ξερουν πως και γιατί χάλασε? επίσης σε αυτά τα amper βρίσκω φτηνότερες! αν ήταν 65αρα θα έλεγα οκ, είναι κλειστού τύπου τουλάχιστον ή με υγρα?

Για το θέμα με τα ανταλλακτικά έκανα θεματάκι εδώ για να μην χαλάμε κάθε τοπικ! το συνεχίζουμε εκεί το θέμα λοιπόν!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=20214

Υ.Γ άσχετο αλλά keichi είσαι αυτός που παίζει στο Chuck???? να μου γνωρίσεις την Σαρα! :Ppppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-08-10, 16:49
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 222
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε ειναι κλειστου τυπου με υγρα,γραφουν πανω toyota και ειναι made in spain με 3 χρονια εγγυηση,γι αυτην εδω μιλαω.την εχω 8 μηνες ηδη.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Καταγραφή.JPG
Εμφανίσεις:  93
Μέγεθος:  41,5 KB  
Παλιά 19-08-10, 17:39
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ πάλι νομίζω το εξής. Σε ένα φόρουμ που ασχολείται με αυτοκίνητα συνήθως συμμετέχουν άτομα που μπορεί να μην είναι μηχανικοί αλλά πάνω κάτω γνωρίζουν από αυτοκίνητα και το συζητάνε. Για αυτό το λογο νομιζω ότι δεν πρέπει να πηγαινούμε στα τυφλα είτε στην αντιπροσωπία είτε σε συνεργεια - μαγαζιά έξω.

Η αλήθεια είναι ότι αυτα που βάζει η αντιπροσωπια σίγουρα δεν κάνουν κακό στο αυτοκίνητο, σε αντίθεση με κάτι απο έξω που μπορεί να μην είναι σωστό. Το σιγουρο είναι ότι αυτα που βάζει η αντιπροσωπία είναι υπερτιμημένα άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο, και μέχρι ενός σημείου είναι και λογικό αφού άλλα έξοδα έχει μια αντιπροσωπία και άλλα ένα μαγαζί ή ένα συνεργείο έξω.

Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες "ποτε σε αντιπροσωπία" ή "ποτε απέξω". Εγώ προσωπικά κάνω το εξής. Ενημερώνομαι πλήρως για τη συντήρηση του αυτοκινήτου και για το τι χρειάζεται. Κάνω έρευνα αγοράς και βλέπω σε τι τιμή είναι το ανταλακτικό απέξω και σε τι τιμή είναι στην αντιπροσωπία. Αν η διαφορά είναι μικρή πάω κατευθείαν και μου το αλλάζουν για να έχω την εγγυηση του ανταλακτικου αλλιως το παίρνω απεξω και τους το πάω.

Για παράδειγμα, δίσκο πήρα από ιαπωνική, αμορτισέρ από ΤΟΥΟΤΑ επειδή τα βρήκα φτηνα. Μπουζί παίρνω απεξω, όπως και λάδι, ενω φίλτρα απο ΤΟΥΟΤΑ.

Σχετικά με το θέμα, μπαταρία άλλαξα στην ΤΟΥΟΤΑ (made in France) αφου μετα απο ψάξιμο έβρισκα κάτι κορεάτικες και βαρέθηκα να το συνεχίσω.

Για εμενα όποιος εχει χρονο και ορεξη το ψαχνει. Υπαρχουν πολλοί που δε θέλουν να χανουν χρόνο, το πανε στην αντιπροσωπια για να είναι σίγουροι και κατα τη γνώμη μου καλα κανουν. Αλλά απο εκει και πέρα μη φανταζεστε ότι τα ανταλακτικα απο τις αντιπροσωπίες περνουν κανενα ειδικό τεστ για να ειναι πιο καλα απο τα άλλα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-08-10, 19:24
NikiforosGT Offline:
Moderator

Toyota made in Spain? δεν μας τα λένε καλα!!!! προτιμώ bosch made in Germany! ακόμα και στην μπαταρια όταν πάρω από Toyota θα ήθελα να είναι από Japan, όχι ότι νανε και όπως νανε! όσο για την εγγύηση αν χαλάσει νωρίτερα να δω τι δικαιολογίες θα λένε! αμα βάλω μερικές φορες το ηχοσύστημα δυνατά χωρίς ανοιχτό μοτερ, αντίο μπαταρία!

Τα υλικά της Toyota τα βλέπουμε σε νέα αμάξια! τα προβλήματα μιλάνε από μόνα τους! made in Spain, turkey, France και έχουμε να λέμε! απλά κοιτάνε χαμηλότερο κόστος όσο γίνεται και τίποτα άλλο! αυτό πιστεύω εγώ!
για παραδειγμα στο Auris του αδερφού μου στο τιμόνι άρχισε να φθείρεται λες και το έχει 10 χρόνια! και τώρα έκλεισε 20000χλμ, πάει το αλλάζουν με εγγύηση και τους είπε ότι σαν υλικό είναι ΜΑΠΑ και θα ξαναχαλάσει και του λέγανε κολοκύθια κτλ και τώρα έγινε χάλια μετά από 2μήνες! εμένα το τιμόνι είναι aftermarket και άρχισε να γίνεται έτσι μετά από 10 χρόνια χρήσης!!!! μετά λέμε για υλικά της Toyota? τι να πει κανείς.....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μπαταρια iempan TOYOTA COROLLA E 12 9 28-09-13 16:24
Τι μπαταρια να βαλω? DJKEY TOYOTA COROLLA T-SPORT 48 16-12-09 14:00
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ BANNER?? theo7872 SUPPORT 8 25-03-09 19:29
Τι Μπαταρια? ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ SUPPORT 12 12-05-06 01:31
ΜΠΑΤΑΡΙΑ john SUPPORT 9 02-07-04 13:07

Page generated in 0,18913007 seconds (79,39% PHP - 20,61% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com