Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-07-10, 11:16
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν ξεκινησουν τα βεντιλατερ, μετα απο λιγο σταματανε ή δουλευουν συνεχεια?

Οταν ξεκινανε τα βεντιλατερ δουλευουνε γυρω στο 1 λεπτο και μετα σταματανε.μολις ζεσταθει παλι το ιδιο.επειδη το ξερω το αμαξι μου αυτα δουλευουνε φυσιολογικα χωρις προβλημα.
Μια σημειωση Νικηφορε οταν βαζω αιρ κοντισιον περνουνε και τα 2 βεντιλατερ στην πρωτη σκαλα και οταν ζεσταθει αρκετα το νερο περνουνε την 2η σκαλα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-10, 12:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
γιατι 2 ταχύτητες έχουνε? εμένα έχει ενα βεντιλατερ με μια ταχύτητα, δλδ είτε δουλεύει είτε όχι δεν πάει αργά ή γρήγορα! ψυγείο μπορεί να σου κάνει και απο την προηγούμενη corolla ίσως. Αλλά λίγο χλωμό καποιος να το δίνει σκέτο χωρίς ανεμιστήρες, αλλά είναι φτηνά ρε συ, πάρε από κανέναν μαντρά! του gt μια φορά που πήρα έκανε 50 ευρώ μαζί με το βεντιλατερ και όλα κομπλε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-10, 17:15
davarisx Offline:
banned

Ναι νικηφορε εχει 2 σκαλες.το αιρ κοντισιον ειναι η πρωτη και για το νερο αναβει η 2η αυτομαατα και μετα ξαναπεφτει στην πρωτη.εχει κανεις το τηλ απο καναν μαντρα της προκοπης να μου το στειλει με πμ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-10, 18:14
NikiforosGT Offline:
Moderator

καπου εδω μέσα έχουμε λίστα! ο free way στον Γέρακα έχει σίγουρα Αγαπίου λέγετε! ο Αντωνόπουλος πρέπει να έχει στον Αγιο Δημήτριο, στην Λιοσίων έχει μάλλον δεξιά όπως πας για 3 γέφυρες. Στον Τζιουρδα απέναντι έχει άλλον έναν που μάλλον έχει. Δυστυχώς δεν έχω τηλεφωνά τους εδώ τώρα!

Βρήκα την λίστα και είναι εδώ! http://www.corollaclub.com/forums/sh...%D C%E4%E5%F2

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-07-10 στις 18:21.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-10, 18:37
davarisx Offline:
banned

απο τον Αντωνοπουλο ειχα παρει το παλιο ψυγειο και δεν εμεινα ευχααριστημενος απο την αρχη.μολις το ειδε ο μηχανικος μου λεει ειναι αρκετα δουλεμενο και πανω πανω εξωτερικα στις ματισεις ειχε αλατα πραγμα που δηλωνει οτι ειναι στα τελευταια του ετσι μου ειπε τουλαχιστον.
σημερα που το εβγαλα παλι εβαλα την μανικα του ποτισματος στο πανω ακρο και εβλεπα οτι το νερο ανεβαζε πιεση για να περασει και να βγει απο την κατω πλευρα.ειναι προβλημα εκει στανταρ και δυσκολευεται και η τρομπα να κυκλοφορησει το νερο.
εχει ιδεα κανεις ποσο κοστιζει σε μαντρα ενα μεταχειρισμενο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-10, 18:44
NikiforosGT Offline:
Moderator

είπα και καπου παραπάνω πως είχα πάρει για το σταρλετ μαζί με το βεντιλατερ με 50 ευρώ από μαντρά, και είναι παρόμοιου μεγέθους με της corolla!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-07-10, 21:49
davarisx Offline:
banned

Tελικα σημερα ελαβε τελος ο εφιαλτης μου.πηρα απο τον αντωνοπουλο ενα καινουριο ψυγειο υμιτασιον στα 70 ευρω το εβαλα απανω και ηρεμησα.βεβαια χωρις θερμοστατη γιατι λογο καλοκαιριου και υγραεριου θελω χαμηλες θερμοκρασιες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-07-10, 23:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δεν είναι σωστό να μην φτάνει το μοτέρ σου σε θερμοκρασίες λειτουργίας! αν δεν σου ανεβάζει θερμοκρασίες δεν έχεις πρόβλημα! Στην ανάγκη βάλε θερμοστατη που ανοίγει νωρίτερα, όπως έκανα εγώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-07-10, 02:57
davarisx Offline:
banned

Nικηφορε δεν εχω κανενα προβλημα.ο δεικτης ειναι παντα στην μεση αντε λιγο πιο κατω,οταν πλακονομαι παει στην μεση ακριβως και οταν ειμαι σε κατηφορα με 80χλμ και νεκρα τοτε πεφτει αναμεσα στο κρυο και την μεση.οσο εχεις ταχυτητα μεσα ειναι ελαφρα ενα κλικ πιο κατω απο την μεση.δουλευει παρα πολυ καλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν προκειται να βαλω θερμοστατη αν δεν πιασουν τα πρωτα κρυα.
Θερμοστατη για το δικο μου αν θυμαμαι καλα ειναι 57χιλιοστα και δεν βρηκα πουθενα κατω απο 82 βαθμους οπου και αν εψαξα.μονο σε ΤRD 71 βαθμων αλλα εκανε 90ευρω.
δουλευει πολυ ξεκουραστα το αμαξι και ετσι θα παραμεινει μεχρι να ερθουν τα πρωτα κρυα.
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 28-07-10, 04:25
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aπαντηση

Συμφωνω με τον Νικηφορο! Ο κινητηρας πρεπει να λειτουργει στην προκαθορισμενη απο τον κατασκευαστη θερμοκρασια λειτουργιας λογω ρυθμισης μιγματων,γωνια αβανς, κτλ ...Ενα αλλο σημαντικο ειναι να ΔΙΑΤΗΡΗΤΑΙ σταθερη η θερμοκρασια, αυτο πετυχαινει ο θερμοστατης...Και τελος ας μην ξεχναμαι και την θερμοκρασια λαδιου η οποια ειναι συναρτηση της θερμοκρασιας του αντιψυκτικου...Ολα αυτα πρεπει να ειναι σταθερα και να δουλευουν αρμονικα μεταξυ τους...Ας αφησουμε τα μηχανηματα εργοστασιακα στην ησυχια τους και ας τα θαυμαζουμε...Κατι παραπανω απο εμας ξερουν οι κατασκευαστες, δεν ειναι ξεκαρφωτοι...Για να τα κανουν ετσι σημαινει οτι ετσι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι...Γνωμη μου...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πολυ λασπη εριξε παλι Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 23-03-18 22:40
Τι εβρεξε παλι !!!!!! Fanis OFF TOPIC 12 26-04-14 22:02
Παμε παλι. endurasKE-30 OFF TOPIC 0 20-02-09 13:18
Παλι καλα που δεν ετρεχα!! Μουσάτος COROLLA EDITIONS 24 06-01-09 14:35
Τι Ειναι Τουτο Νεκταριος OFF TOPIC 5 12-10-06 18:30

Page generated in 0,15889907 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com