Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-07-10, 00:57
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
όταν πας για φρέον αδειάζει όλο το κύκλωμα, γίνεται έλεγχος διαρροών, μπαίνει μέσα και λαδάκι και γίνεται μετά πλήρωση ξανά και έλεγχοε θερμοκρασίας! τα έκανες αυτά σε ειδικό μηχάνημα, ή απλά κοίταξαν αν χρειάζεται συμπλήρωμα? όσες φορές είχα πρόβλημα ψύξης έκανα σε μαγαζί τα παραπάνω και μετά όχι μόνο πάγωνε με την μία αλλά νόμιζα ότι είμαι μέσα σε κατάψυξη ψυγείου! και κατά την γνώμη μου αυτό πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο!
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω και να εκφράσω την δική μου εμπειρία που είναι η εξής.

Το προηγούμενο καλοκαίρι και μετά από 17 χρόνια το air condition στο Carina E του πατέρα μου δεν έψυχε. Το πήγα σε ένα φίλο μου ψυκτικό. Έβαλε να δουλεύει το aircondition και μέτρησε την θερμοκρασία στο αεραγωγό με φουλ στροφές αέρα και στο φουλ κρύο. Ακόμα και με αρκετό γκάζι δεν κατάφερνε να παγώσει κάτω από τους 19 βαθμούς! Τραγικό νούμερο!
Συνδέει το όργανό του και διαπιστώνει χαμηλή πίεση του φρέον. Συνδέει την φιάλη και προσθέτει αρκετό. Όταν ανέβηκε η πίεση σε κανονικά επίπεδα ξεσυνδέει και μετράμε με τον ίδιο τρόπο θερμοκρασία στον αεραγωγό, η θερμοκρασία του αέρα έφτασε μέχρι και 5 βαθμούς!!!

Ένα χρόνο μετά το air condition δουλεύει και ψύχει κανονικά!

Δεν γνωρίζω αν στα καινούρια κλιματιστικά έχει αλλάξει η τεχνολογία, αλλά φαντάζομαι Νικηφόρε το δικό σου με του Carina E έχουν την ίδια τεχνολογία. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν φταίει πάντα ο τρόπος αλλά μπορεί να φταίει ο μάστορας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-10, 08:27
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγω θα σου πω κατι αλλο.το κυκλωμα μεσα δεν εχει μονο φρεον αλλα και λαδι για να λυπαινεται το κομπρισερ.μετα απο 17 χρονια εβγαλες τα παλια λαδια απο το κυκλωμα να δεις πως ειναι?απο ασπρα εχουνε γινει σαν κατραμι.δεν ειναι απαραιτητο να τα αλλαζεις καθε χρονο βεβαια αλλα αν το αιρ κοντισιον δουλευει πολυ καλο ειναι ΠΡΟΛΥΠΤΙΚΑ να τα αλλαζεις οχι ισως καθε χρονο αλλα καθε 2.
και τα λαδια που βαζω ειναι για 15.000 χλμ αλλα στα 7500 τρωνε πεταμα και βαζω καινουρια μαζι με φιλτρο.αρα ολα αυτα τα κανω προλυπτικα για να μην τρεχω αργοτερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-10, 11:34
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε μου δεν είμαι ψυκτικός και δεν γνωρίζω. Δεν έχω διαβάσει πουθενά όμως ότι χρειάζεται κάποια τέτοια διαδικασία συντήρησης στο air condition. Σκέψου ότι με την ίδια λογική πρέπει να αλλάζεις φρέον και λάδια και στο ψυγείο του σπιτιού σου.... Και το ψυγείο δουλεύει 24-7-365 όχι περιστασιακά κάθε καλοκαίρι....

Μήπως λοιπόν δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τέτοια διαδικασία και είναι μόνο τρικ κάποιων για να βγάλουν περισσότερα χρήματα? Μήπως το μηχάνημα αυτό που αναφέρεις χρειάζεται μόνο μετά την εγκατάσταση καινούριου air condition ή μετά από μια σοβαρή επισκευή και όχι για μια απλή συντήρηση?

Το φρέον είναι εύκολο να διαφύγει καθώς αν δεν είναι υπο πίεση είναι αέριο. Το λάδι όμως αν δεν υπάρχει τρύπα σημαντικού μεγέθους δεν νομίζω οτι διαφεύγει....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-10, 13:13
davarisx Offline:
banned

Kαλα και εγω μην νομιζεις λιγα πραγματα ξερω δεν ειμαι και εγω ψυκτικος.απλα με το μυαλο που διαθετω καταλαβαινω καποια πραγματα.καταρχην το ψυγειο στο σπιτι οπως και το αιρ κοντισιον στο σπιτι δουλευουν παντα σε ορισμενες στροφες και πολυ χαμηλες.
1...το κομπρισερ στο αμαξι δουλευει απο 900στροφες εως και 7000 περιπου.
2...αλλη αρχη λειτουργιας εχει το κομπρισερ του ψυγειου η του αιρ κοντισιον σπιτιου απο αυτο του αυτοκινητου και αλλη κατασκευη βεβαια.
3...αλλη θερμοκρασια λειτουργιας εχουνε τα μεν και αλλη τα δε.
4..στο ψυγειο του σπιτιου υπαρχει διπλη εκτονωση μια καταψυξη και μια συντηρηση οπωτε ειναι ασκοπη η συγκριση.
5..ας μην ξεχναμε οτι το κομπρισερ του αυτοκινητου εχει συνολικη αποδοση αρκετες χιλιαδες BTU(γυρω στα 22-24000 αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει ψυκτικος) ασχετα αν αναγκαζεται να λειτουργει πολυ χαμηλοτερα λογο του οτι ο χωρος στο αμαξι ειναι περιορισμενος και δεν μπορεις να βαλεις μεγαλα στοιχεια αντιστοιχα με του σπιτιου για να δωσει τα μεγιστα.
6..για το αιρ κοντισιον σπιτιου παλι ειναι αστοχη η συγκριση αφου δουλευει σε αλλες συνθηκες και εκτος αυτου εχει διπλο κυκλωμα εκτονωσης ζεστη-κρυο.

Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει καθε χρονο να αλλαζουμε τα λαδια και το φρεον αλλα σιγουρα υπαρχει καποια ημερομηνια ληξης.Σε αιρ κοντισιον στο σπιτι μου καηκε το κομπρισερ και οταν ρωτησα τον ψυκτικο που οφειλεται αυτο μου ειπε οτι ανα καποια χρονια(δεν θυμαμαι αλλα ηταν αρκετα)πρεπει να γινεται συντηρηση στο φρεον-λαδι,να αφαιρειται το παλιο και να μπαινει καινουριο γιατι το λαδι μετα απο καποια χρονια δεν λιπαινει σωστα το κομπρισερ.

Φυσικα ολα ειναι συναρτηση της χρησης που γινεται.πχ στο αμαξι θα δουλεψει καθαρα λεω εγω 50 μερες?αυτο ηταν ολο.το αιρ κοντισιον στο σπιτι μπορει να το δουλευεις οπως εγω χειμωνα καλοκαιρι.
Να μην σας ζαλιζω παντος δεν ειμαι επαγγελματιας ψυκτικος αλλα επειδη εχει τυχει,εχω ακουσει,την εχω παθει και χρησιμοποιωντας την λογικη μου λεω φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-10, 15:31
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαλα και εγω μην νομιζεις λιγα πραγματα ξερω δεν ειμαι και εγω ψυκτικος.απλα με το μυαλο που διαθετω καταλαβαινω καποια πραγματα.καταρχην το ψυγειο στο σπιτι οπως και το αιρ κοντισιον στο σπιτι δουλευουν παντα σε ορισμενες στροφες και πολυ χαμηλες.
1...το κομπρισερ στο αμαξι δουλευει απο 900στροφες εως και 7000 περιπου.
2...αλλη αρχη λειτουργιας εχει το κομπρισερ του ψυγειου η του αιρ κοντισιον σπιτιου απο αυτο του αυτοκινητου και αλλη κατασκευη βεβαια.
3...αλλη θερμοκρασια λειτουργιας εχουνε τα μεν και αλλη τα δε.
4..στο ψυγειο του σπιτιου υπαρχει διπλη εκτονωση μια καταψυξη και μια συντηρηση οπωτε ειναι ασκοπη η συγκριση.
5..ας μην ξεχναμε οτι το κομπρισερ του αυτοκινητου εχει συνολικη αποδοση αρκετες χιλιαδες BTU(γυρω στα 22-24000 αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει ψυκτικος) ασχετα αν αναγκαζεται να λειτουργει πολυ χαμηλοτερα λογο του οτι ο χωρος στο αμαξι ειναι περιορισμενος και δεν μπορεις να βαλεις μεγαλα στοιχεια αντιστοιχα με του σπιτιου για να δωσει τα μεγιστα.
6..για το αιρ κοντισιον σπιτιου παλι ειναι αστοχη η συγκριση αφου δουλευει σε αλλες συνθηκες και εκτος αυτου εχει διπλο κυκλωμα εκτονωσης ζεστη-κρυο.

Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει καθε χρονο να αλλαζουμε τα λαδια και το φρεον αλλα σιγουρα υπαρχει καποια ημερομηνια ληξης.Σε αιρ κοντισιον στο σπιτι μου καηκε το κομπρισερ και οταν ρωτησα τον ψυκτικο που οφειλεται αυτο μου ειπε οτι ανα καποια χρονια(δεν θυμαμαι αλλα ηταν αρκετα)πρεπει να γινεται συντηρηση στο φρεον-λαδι,να αφαιρειται το παλιο και να μπαινει καινουριο γιατι το λαδι μετα απο καποια χρονια δεν λιπαινει σωστα το κομπρισερ.

Φυσικα ολα ειναι συναρτηση της χρησης που γινεται.πχ στο αμαξι θα δουλεψει καθαρα λεω εγω 50 μερες?αυτο ηταν ολο.το αιρ κοντισιον στο σπιτι μπορει να το δουλευεις οπως εγω χειμωνα καλοκαιρι.
Να μην σας ζαλιζω παντος δεν ειμαι επαγγελματιας ψυκτικος αλλα επειδη εχει τυχει,εχω ακουσει,την εχω παθει και χρησιμοποιωντας την λογικη μου λεω φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.
Θεωρώντας ότι πρέπει να γράψουμε τελικά και τί πραγματικά ισχύει και όχι μόνο ότι καταλαβαίνουμε, επικοινώνησα με ένα γνωστό μου μηχανολόγο μηχανικό που ασχολείται με την επαγγελματική ψύξη.

Μου εξήγησε λοιπόν τα εξής.
Η αρχή λειτουργίας του ψυγείου στο σπίτι μας, του air condition στο σπίτι μας και air condition του αυτοκινήτου μας είναι η ίδια. Δεν έχει σημασία αν έχουν ψύξη και ζέστη όπως δεν έχει και σημασία αν είναι συντήρηση ή κατάψυξη. Η μόνη διαφορά είναι πως ο κομπρέσορας στο αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από την τροχαλία του στροφάλου ενώ τα άλλα 2 στο σπιτι έχουν δικό του "μοτέρ" για να τα κινεί.
Και τα 3 έχουν μια βαλβίδα εκτόνωσης κανένα δεν έχει 2!
Το air condition στο σπιτι που έχει και θέρμανση έχει ξεχωριστό μηχανισμό που μεταφέρει τα υγρά από την εσωτερικη συστοιχία στην εξωτερική για να αλλάξει και λειτουργία από κρυο σε ζέστη.

Όσον αφορά τα υγρά τους συμβαίνει το εξης,

Στο κύκλωμα κυκλοφορεί ΜΟΝΟ φρεόν, το λάδι κυκλοφορεί αποκλειστικά στον κομπρέσσορα για την λύπανσή του.
Αν χαθεί το φρέον, ο κομπρέσσορας υπερθερμαίνεται. Τα περισσότερα συστήμα έχουν ασφάλεια και κλείνει τον κομπρέσσορα σε τέτοια περίπτωση. Υπάρχει μια περιπτωση να περάσει λάδι στο κύκλωμα, εφόσον το φρέον έχει εξαντληθεί εντελώς. Το σύστημα όμως κάνει αυτόματα αναρρόφηση και επιστρέφει τα λάδια στον κομπρέσσορα.
Το φρέον και τα λάδια δεν χρειάζονται ανανέωση. Συμπληρώνουμε φρέον όταν και μόνο όταν η απόδοση του συστήματος έχει πέσει. Μια απώλεια της τάξεως 2-3% δεν είναι ικανή να παρουσιάσει σημαντική μείωση της απόδοσης του συστήματος.

Ο κομπρέσσορας δεν γυρίζει από 900-7000 στροφές, είναι ανάλογα τον κατασκευαστή και την τροχαλία που έχει τοποθετηθεί. Δεν δουλεύει δηλαδή απαραίτητα με τις ίδιες στροφές του κινητήρα.

Τέλος μου εξήγησε πως τα περισσότερα που ακούμε από τους ψυκτικούς που κάνουν συντηρήσεις και εγκαταστάσεις είναι παραμύθια για να έχουνε δουλειά. Το μοτέρ που αναφέρεις για παράδειγμα είναι αμφίβολο να χάλασε γιατί δεν είχες αλλάξει τα λάδια.

Αυτά είναι τα λόγια του ειδικού, όπως ακριβώς τα είπε σας τα μεταφέρω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-10, 18:50
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ξαναλέω ότι ο αδερφός μου είναι ψυκτικός και ασχολείτε με εγκαταστάσεις και συντηρήσεις και έχει και κάποιες γνώσεις στα κλιματιστικά αυτοκινήτων. Οπως είπα παραπάνω θα μπορούσα κάλλιστα να κάνω την δουλειά με τον αδερφό μου και να μην δίνω μια (εκτός την αγορα του φρέον), αλλά 1ον ΔΕΝ θα έχει λάδι ο κομπρέσορας και θα μειωθεί δραματικά η ζωή του, γιατί όπως είπαμε το λάδι αναμυγνίεται ΜΕΣΑ στο φρέον! κάτι σαν τα δίχρονα μοτερ που παίρνουν μαζί το λάδι δλδ! και 2ον δεν θα μπορούσαμε να ελέγξουμε για διαρροές! η πίεση μπορεί να μένει για λίγο σταθερή και να χάνει μετά δεν λέει τίποτα αυτό! το σωστό μηχάνημα που κάνει πολλές χιλιάδες ευρώ και δεν είναι μια φιαλίτσα με μανόμετρα, εκτός ότι βάζει μαζί και το σωστό λαδάκι, βαζει ΠΡΩΤΑ αέρα, πρεσσάρει το σύστημα με τις πιέσεις λειτουργίας του και ακόμα παραπάνω, ελέγχει τις πιέσεις και τις διαρροές ΑΝ υπάρχουν φυσικά και τέλος γεμίζει με φρέον και μαζί και λάδι και ξαναδοκιμάζει το σύστημα. Αν το μηχάνημα είναι σωστό σαν αυτό που λέω και όχι μαιμουδιές και ΔΕΝ έχει άλλο ηλεκτρικό/μηχανικό πρόβλημα το σύστημα του A/C μας τότε θα πρέπει να πιάνει πολικές θερμοκρασίες! ΟΣΕΣ φορές έχω βάλει με τέτοιο μηχάνημα ΠΑΝΤΑ πάγωνε μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά FULL και το χαμήλωνα γιατί ξεπάγιαζα! ακόμα και Αύγουστο με πολλούς βαθμούς απέξω! αυτά από εμένα...

Και για να ξερουμε για τι πράγμα μιλάμε η σωστή μονάδα είναι κάτι σαν αυτό : http://www.soldatos.gr/shop/index.ph... ction=product
Kαι αυτή είναι και πολύ φτηνή! επίσης ξέχασα να πω ότι αν έχουμε διαρροή μετά όπως έγινε εμένα, μπορεί να τραβήξει το φρέον-λάδι και να ξαναγεμίσει με αυτό για να μην χρεωνόμαστε τσάμπα χρήματα, το έχω κάνει κιόλας. Τώρα για αυτό που λένε μερικοί αλλαγή κάθε χρόνο πχ εγώ το κάνω κάθε 2 χρόνια, φέτος πχ δεν βλέπω μείωση της απόδοσης οπότε γιατι να δώσω τσάμπα 50-60 ευρώ για άδειασμα και γέμισμα ξανά? αλλά του χρόνου θα το κάνω, το να το συμπληρώνεις απλά το θεωρώ λάθος γιατί σίγουρα χάνει απόδοση, όπως και στα φρένα κάποια στιγμή τα αλλάζουμε τα υγρά και βάζουμε νέα δεν συμπληρώνουμε! τουλάχιστον εγώ ΠΟΤΕ δεν το έχω κάνει! επίσης έχω ακουσει ότι πρέπει ακόμα και τον Χειμώνα να βάζουμε καμια φορά το A/C να δουλεύει γιατί μπορεί από πολύ καιρό ακινησίας να κολλήσει ο κομπρέσορας!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-07-10 στις 19:05.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-10, 21:03
davarisx Offline:
banned

Τι ισχυει τελικα κανεις δεν ξερει.Τωρα θυμηθηκα οτι εχω το βιβλιο της Haynes θα κοταξω τι γραφει μεσα για το θεμα γιατι πραγματικα μου κεντρισε την περιεργεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-10, 12:43
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ πάντως που έχω 11 χρόνια τα αμάξια, συμπλήρωνα πάντα στην toyota φρέον με ένα ψιλοαρχαίο μηχάνημα που έχει. Δεν πιστεύω να πρεσάριζε λάδι αν και ποτέ δεν ξέρεις.

παρόλα αυτά ποτέ δεν παρατήρησα μείωση της απόδοσης τόσα χρόνια.
απλά το ένα βγάζει λίγο πιο ψυχρό αέρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-10, 10:24
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αν δεν πήγες να παρατηρήσεις το μηχάνημα δεν ξέρεις τότε αν βάζει και λάδι, πάντως αν είναι για κλιματιστικά αυτοκινήτων και ΔΕΝ είναι απλά φιάλη με μανόμετρα τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην βάζει μαζί και λάδι! αλλιώς οι κομπρέσορες σου θα ήταν για πέταμα χωρίς την σωστή λιπανσή τους! σαν να λέμε ότι σε δίχρονα μοτερ δεν βάζουμε λάδι και βάζουμε μόνο καύσιμο! γίνεται? δε νομίζω! απλά μπορεί εκεί να έχουν παλιό μηχάνημα.

Διαβάστε και εδώ ωραίο τεχνικό θέμα : http://users.ioa.sch.gr/abareta/Automobil.htm

Eπίσης να πω ότι αν το αμάξι μας έχει φυμε μεμβράνες, το A/C κάνει ακόμα γρηγορότερα και αποτεσματικότερα την δουλειά του και με καλύτερη ψύξη, νομίζω είναι ευνόητοι οι λόγοι και όσοι έχουμε φυμέ το έχουμε δει και στην πράξη.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-07-10 στις 10:36.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-10, 15:16
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Eπίσης να πω ότι αν το αμάξι μας έχει φυμε μεμβράνες, το A/C κάνει ακόμα γρηγορότερα και αποτεσματικότερα την δουλειά του και με καλύτερη ψύξη, νομίζω είναι ευνόητοι οι λόγοι και όσοι έχουμε φυμέ το έχουμε δει και στην πράξη.
Εχεις απολυτο δικιο.Επισης Νικηφορε και αν μονωσεις τις σωληνωσεις με ειδικο μονωτικο(το μαυρο σωληνωτο σαν τα αιρ κοντισιον σπιτιου) εχεις αρκετα πιο δυνατη ψυξη.το ειδα στο δικο μου που εκατσα και το εντυσα επιμελως και περασα ολο το μωνοτικο και 2 στρωσεις ταινια αλουμινιου.πηρε τα απανω του αισθητα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βαλβολίνες σε Corolla E11 vvti giannis-tour TOYOTA COROLLA 111(G6) 63 01-08-23 23:50
Corolla e11 1.4 vvti grfotis PHOTOS 22 21-04-12 15:42
Λαδια για Corolla Ε11 vvti 00' euromaster SUPPORT 1 06-01-09 13:12
a/c,κυκλωμα,φρεον laios TOYOTA COROLLA E 12 4 06-08-08 18:41
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ COROLLA 1400cc 2002 Takis77 TOYOTA COROLLA E 12 8 28-07-05 11:33

Page generated in 0,19875908 seconds (84,96% PHP - 15,04% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com