Tο δικο μου corollaki KE35 .....αναβαθμιση...
γεια σας....βαζω το θεματακι γιατι βλεπω πως εδω μπορω να μαθω πολλα πραγματα που δεν γνωριζω και θα ηθελα να μαθω απο εσας και αν μπορειτε να βοηθησετε στο στησιμο του αυτοκινητου μου....
αυτη την στιγμη το αμαξι βρισκεται χωρις μηχανη και θα το δειτε σε λιγες μερες σε φωτογραφιες που θα παραθεσω και...
το μοτερ βρισκεται για ρεκτιφιε....4(age)
τα λιγα πραγματακια που κανω ειναι να αλλαξω τα εξης...
1 αλλαγη στροφαλου μιας και ο προηγουμενος μας χαιρετησε μαι νυχτα με φεγγαρι...
2 αλλαγη πιστονιων για καλυτερη συμπιεση με αυλακι προς τα πανω....
3 και τα πιστονια αυτα θα εχει πυρο 20 χιλιοστα και το μοτερ μου φοραει 18 αρα συνεπεια αλλαγη μπιελων se 20 xiliosta...
4 ενα καινουργιο σετ φλαντζων.....
5 φτιαξιμο το καπακι ανοιγμα βαλβιδες και τριψημο στις πατουρες που πατανε...δεν θα ασχοληθω να ανοιξω αυλους και τετοια γιατι πρεπει να αλλαξω βαλβιδες και συνεπεια αλλο εκκεντροφορο για μεγαλυτερο βυθισμα οποτε το καπακι μενει μαμα και οπως εχουν οι βαλβιδες...
6 οι εκεντροφοροι ξηλωθηκαν και πηγαν στον μπουμπι και μετρηθηκαν και γυαλιστηκαν..
7λλαγη τσιμουχακια στις βαλβιδες....
8 εννοειτε μεταλα στροφαλου και μπιελων ολα καινουργια
9 θα φτιαχτουν τα θροσσ και θα ενισχυθουν κατα καποιο τροπο που δεν καταλαβα αλλα καλο ειναι για τον στροφαλο και τις πιεσεις....
10 ελαφρωμα μονο το βολαν και οχι το στροφαλο μιας και προοριζεται για 9αρες το αμαξι....και μετρηθηκε ελαφρωθηκε και θα ζυγιστει μαζι με το βολαν..
11 γυαλισμα του στροφαλου και μπιελων.....
12 γυαλισμα τοου κυλινδρου.....μιας και ειναι χαρτι...
και τωρα μιας και ο δικος μου δεν μπορει να βρει φλντζα μεταλλικη της trd 0.8 η 0.6 εχει κανενας η ξερει κανενας που μπορω να βρω να αγορασωκαι να μην μου κοψουν το κ...ο .????
ζηταω τετοια φλαντζα γιατι θα η σχεση συμπιεσης απο 9.4 θα γινει πλεον κοντα στο 11 υπογιζω και θελω καλη μεταλλικη.....
τι λετε ολα αυτα ειναι καλα για το μοτερ??????
πιστευω πιο οικονομικα και καλα δεν γινοταν το αμαξι υπολογιζεται μαζι με το τετραπεταλουδο και την καλη σχεση συμπιεσης θα βγαζει 140-150 αλογα....
τωρα οσο για το καπακι θα παραμεινει μαμα ξερω το τελευταιο και καλο σταδιο αυτην την στιγμη ηταν της toda εκεντοφορους 272 μοιρες και βαλβιδες με μεγαλυτερο βυθισμα και θα ηταν κομπλε ετοιμο πιστευω.....
αλλα αυτο μονο του το καπακι θελει περιπου απο οτι εχω μαθει στο 1500 ε οποτε το αφηνω ετσι....
με ολα αυτα υπολογιζει κανενας ποσα θα φτασει περιπου ??????
ακουω γνωμες οσοι ξερουν απο μοτερ 4 age ας μου πουν ευχαριστω...
φωτο σε λιγες μερες....
|