Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Ενταξει μν κανουμε το προβλημα τοσο τραγικο οταν η μιση ελλαδα ειναι γεματη απο σαξοραλλα και εξατμισεις.
|
κανονικά και αν υπήρχε κράτος έπρεπε να παίρνουν κλήσεις όλοι αυτοί...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Πιστευω οτι πλεον οι γυρω μου εχουν σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουν οπως τα νεα οικονομικα μετρα παρα με τον ηχο της δικης μου εξατμισης.
|
Ωραίο επιχείρημα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Εγώ πιστεύω οτι τώρα πια δεν θα ασχολείτε κανένας με το τί θόρυβο θα κάνει το αυτοκίνητο του Μιχάλη κ του κάθε Μιχάλη κ θα ασχοληθούν πραγματικά με το πρόβλημα το οικονομικό κ τα νέα μέτρα που κάνει όχι την γειτονιά αλλά την Ελλάδα να είναι στο πόδι απο τον θόρυβο!!!
|
τώρα ναι κανένας...
τώρα που όλοι ασχολούνται με την τσέπη τους, με εμένα θα ασχοληθούν που έχω όλη μέρα σπίτι το στέρεο στο τέρμα;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Πάντος αρκετά αν όχι όλα τα αυτοκίνητα που είναι φτιαγμένα ακόμα κ απο το εργοστάσιο κάνουνε θόρυβο ίσως όχι τόσο πολύ αλλά όλα κάνουνε βλέπε CORSA OPC PEUGEOT 207RALLYE κ.α.!!!
|
Όλα τα εργοστασιακά είναι μέσα στο όριο αλλιώς δε θα έπαιρναν έγκριση να κυκλοφορούν.
Τέλος πάντων καλά να είστε να κυκλοφορείτε, σας καταλαβαίνω λόγω ηλικίας θέλετε να ακούγετε το πράμα. Λίγη προσοχή στο θόρυβο και κάποιος ελάχιστος σεβασμός στους γύρω μας δε βλάπτει...
στην ελλάδα είμαστε ούτως η άλλως. ο καθένας κάνει οτι θέλει χωρίς συνέπειες.