Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggosss1
φιλε οσο για τη μηχανη χοντα, με εξεπληξες. δυσκολα βγαζουν προβληματα
τα χοντα μοτερ. μηπος ειχαν προβλημα οι μηχανες σαν τη δικη σου και
ειχανε βγαλει ανακληση. ισος μεσα στους χιλιαδες που αγορασανε
αυτη τη μηχανη να ετυχε σε σενα το προβλημα. δεν το επσακσες ομος
να δεις ακριβος τι προβλημα ειχε και τι το προκαλεσε? δεν θελο να το πεκσο
εξυπνος ουτε να σε προσβαλο, απλα γιατι εχο ακουσει απο καπιον
με yamaha r6 που κολισε το μοτερ και εκλεγε 10 μερες. μετα ανακαλιπσε
οτι στο σερβις κσεχασανε να του αλακσουν το λαδι!
αυτοκινητα μαρκας honda, toyota mitsubishi, nissan, δεν συγκρινοντε
με καμια ευροπαϊκη μαρκα στην κατηγορια τους. εγο αυτο πιστευο.
|
Οχι τα λαδια τα κοιταω παντα!!!Ειχα κανει 2000 χμ. με τα καινουργια λαδια και ηταν πληρως συνθετικα!!!
Καμμια ανακληση δεν εγινε,ηταν ενα τυχαιο περιστατικο και αυτο πιστευω και γω αν και αν ηταν Ιταλικο ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το ελεγε τυχαιο!!!Εγω ομως δεν εχω προβληματα τετοια!!!Ειμαι λατρης του ωραιου και του γρηγορου οτι και να ναι αυτο!!!
Παντως πολλα μηχανακια βγαζουν προβληματα και δεν τα μαθαινουμε!!!Δεν ξερω τι συμβαινει παντως ξερω περιστατικα πολλων που ακομα κλαινε
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
ρε γιαννη τα εχουμε πει αυτα και τα εχουμε αναλυσει, εβγαλε μια παρτιδα σκαρτη η τουοτα με τα vvti του 2000-01,στα τοσα εκατομυρια που εχει φτιαξει,δεν σημαινει κατι αυτο..σιγουρα τα παλιοτερα μοντελα ειδικα δεκαετιας 80-90,ηταν πιο αξιοπιστα αλλα και παλι δεν μπορεις να συγκρινεις τον ιαπωνα με τον ευρωπαιο στην αξιοπιστια.
|
...Α ναι ξεχασα...Για να μη ξεχνιουνται πολλοι που το χουν καβαλησει τελειως, αλλο fiat και αλλο Ferrari...[/quote]
φιλε υπερβολικο σε βρισκω!ξερω πολλους κατοχους ιταλικων που ξερουν γιατι παιρνουν ιταλο, ακομα και με τα προβληματα που εχουν θα ξαναπαρουν...[/quote]
Αυτο δεν λεω και γω ρε Χρηστο οτι ολοι εχουν τις κακες τους στιγμες!!!
Ειδικα τον τελευταιο καιρο ολοι ξερουμε τα προβληματα της TOYOTA!!!
Εγω παντως εχω 2 Ιταλους εναν Ιαπωνα και εναν Γαλλο!!!Με ολα ευχαριστημενος ειμαι παρα τα καποια προβληματακια!!!Παιδια μηχανηματα ειναι και αν δεν χαλουσαν οι εταιριες με τα ανταλλακτικα θα ειχαν κλεισει!!!
Αν ξερει καποιος να αγορασω κατι που να μην χαλαει εφ'ορου ζωης και να μην κοστιζει οσο το challenger να μου το πει να το αγορασω ΧΘΕΣ!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Οχι τα λαδια τα κοιταω παντα!!!Ειχα κανει 2000 χμ. με τα καινουργια λαδια και ηταν πληρως συνθετικα!!!
Καμμια ανακληση δεν εγινε,ηταν ενα τυχαιο περιστατικο και αυτο πιστευω και γω αν και αν ηταν Ιταλικο ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το ελεγε τυχαιο!!!Εγω ομως δεν εχω προβληματα τετοια!!!Ειμαι λατρης του ωραιου και του γρηγορου οτι και να ναι αυτο!!! Παντως πολλα μηχανακια βγαζουν προβληματα και δεν τα μαθαινουμε!!!Δεν ξερω τι συμβαινει παντως ξερω περιστατικα πολλων που ακομα κλαινε
|
Χτυπησε κουζινετο στροφαλου στον 3ο κυλινδρο,λογω αστοχιας ειπε η Honda
Ιαπωνιας που εστειλαν email με την βλαβη μου!!!