Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Βαζεις 2 καμπεροβιδες και κανεις παπαδες απο camber.Πριν μια εβδομαδα το ρυθμισα.
Αναλογως το παχος, μπορεις να παιξεις και αναλογα στο camber, αλλα μην ξεφυγεις απο την μεγιστη επιτρεπτη τιμη κατασκευαστη.
Η δουλεια γινεται πανευκολα.Ξεβιδωνεις τις υπαρχουσες βιδες.Βαζεις τις καμπεροβιδες.Ξεβιδωνεις λιγο ωστε να παιζει ο τροχος.Ρυθμιζεις.Βιδωνεις.Τελειωσες
|
Γνωριζω για τις καμπεροβιδες αλλα νομιζα οτι ειναι μονο για μπροστα. Εσυ το εκανες ετσι πισω?
Αν ναι, εχω μια απορια! Εστω οτι βαζω καμπεροβιδες πισω, πως θα μπορεσω να βαλω για παραδειγμα -2.00 μοιρες Camber απο τη στιγμη που στο κατω μερος κρατιεται το ακρο απο την καθετη βιδα που πιανει το συνδεσμο και την αντιρριδα?
Αν γινει οπως λες μετα απο ενα σημειο δεν θα ειναι πολυ κοντα το ελαστικο στο αμορτισερ?
Αυτο με τις αντιρριδες (και ο λογος που τις πηρα επισης) ειναι οτι μου το ειπε ο ευθυγραμμισας μου, ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους στην Πατρα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Εγώ κατάλαβα!!! και μετά θα φαίνονται οι πίσω τροχοί σαν να είσαι πισοκούνα??
|
Κοιτα, μετα απο ενα σημειο φαινεται αρκετα και ειναι και ωραιο!!! Αλλα δεν θα το κανω για αυτο εννοειται!!! Το θεμα μονο θεμα ειναι να στριβω καλυτερα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
παιδια για ρυθμιση Camber επειδη το corolla μου δεν εχει εκανα κατι απλο στους πισω τροχους.με μια λιμα στρογγυλη ξεχυλωσα λιγο τις τρυπες του αμορτισερ(οι 2 τρυπες που βιδονουν στο αμαξι)προς τα μεσα και προς τα εξω.η ολη δουλεια δεν πηρε πανω απο ενα 20λεπτο.οταν πηγα για ευθηγραμιση το μονο που εκανε το παιδι εκει ηταν να λασκαρει ελαφρως τις βιδες να δωσει το Camber που ηθελα (περιπου 2+ μοιρες σε καθε τροχο)και το αμαξι μπαινει σφεντονα στις στροφες.Τα μπροστινα επειδη ειναι και η κινηση εκει ειπα να μην τα πειραξω καθολου.
|
Δηλαδη εχεις μονο πισω? Πως συμπεριφερεται το αμαξι? Ειναι υποστροφικο?Υπερστροφικο?