Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-12-09, 01:27
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου έχουν πει όμως ότι αυτό που πειράζουμε δεν είναι το ίδιο με την γωνία camper! τελικά τι είναι ? νομίζω ποιό χρήσιμη είναι πίσω η camper παρά μπροστά. Kαι πίσω λογικά πρέπει να γίνεται να δώσουμε κλίση με ρυθμιζόμενα top mounts, αλλά υπάρχουν για ΕΕ111? για πισοκίνητα έχω δει μόνο.
Νικηφορε ειναι αυτο που αναφερει και ο janakas δλδ συγκλιση αποκλιση(δλδ να εχουν ανοιγμα προς το εσωτερικο η το εξωτερικο του αυτοκινητου οι τροχοι)...εγω θα θελα μπροστα να δωσω γτ ενταξει χρειαζεται μπροστα καλυτερο πατημα η 111!Αν το εχετε παει στο οριο θα το ξερετε αυτο...Αντιθετα το πισω μερος ειναι αρκετα παιχνιδιαρικο και ρυθμισιμο και ειναι απο τα πιο υπερστροφικα μπροστοκινητα corolla η 111αρα...
Νικηφορε οντως πισω top mounts και εγω δεν εχω συναντησει καπου κατι..

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-12-09, 19:00
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πιστεύω για να οδηγάς τσίτα το αμάξι στο όριο θα πρέπει να έχεις coilovers για την μέγιστη δυνατή απόδοση όσον αφορά τα στροφιλίκια κτλ. Εγώ δεν οδηγάω έτσι γιαυτό και έχω AGX με μαμά ελατήρια. Πότε δεν θα έψαχνα να κάνω κάτι με την camper απλά συζήτηση να γίνεται. Πιστεύω ότι με coilovers και ρυθμιζόμενα top mounts είναι ότι καλύτερο, ακόμα όμως και με τέτοιες αναρτησεις για τα πίσω μόνο σταθερά top mounts έχω δει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 17:27
Το avatar του χρήστη Janakas
Janakas Offline:
Administrator

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Janakas έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπερα και παλι παιδια!

Χρειαζομαι τις γνωμες σας!

Αγορασα σημερα 2 αντιριδες (για πισω) ωστε να αντικαταστησω τους 2 συνδεσμους στα ακρα (οι οποιοι δεν ρυθμιζονται). Αυριο θα παω να τις περασω ωστε να βαλω και μια μικρη γωνια Camber.

Με ενδιαφερει κυριως να εχω καλυτερο πατημα γενικα καθως και να μην τρωω γρηγορα τα μαγουλα των ελαστικων.

Το θεμα μου ειναι το ποσο να βαλω? 1.0 μοιρα? 1,5?
Ποιος το εχει κανει? Τι διαφορα ειδε?

..οταν μεγαλώσω θα γινω σαν το Ts του Corollapatra!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 18:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μπορείς να βάλεις φωτος να καταλάβουμε και τι πράγμα μιλάς???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 19:51
Janakas Offline:
Administrator

Νικηφορε, ειναι αυτο που λεω στην προηγουμενη σελιδα! Στη φωτο που ανεβασες δηλαδη οπως βλεπεις τις ρυθμιζομενες βιδες (αντιριδες),πηρα αλλες 2 ωστε να αντικαταστησω τις πισω που δεν ειναι ρυθμιζομενες ωστε να ρυθμισω τη γωνια Camber!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 20:06
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε, ειναι αυτο που λεω στην προηγουμενη σελιδα! Στη φωτο που ανεβασες δηλαδη οπως βλεπεις τις ρυθμιζομενες βιδες (αντιριδες),πηρα αλλες 2 ωστε να αντικαταστησω τις πισω που δεν ειναι ρυθμιζομενες ωστε να ρυθμισω τη γωνια Camber!
Συγνωμη φιλε, αλλα camber δεν θα ρυθμισεις απο εκει.Την ιδια δουλεια θα κανεις με τις ειδη υπαρχουσες.Την λυση την εχει δωσει η ιδια η ΤΟΥΟΤΑ με κοστος 5 ευρω σε καθε τροχο.Βαζεις 2 καμπεροβιδες και κανεις παπαδες απο camber.Πριν μια εβδομαδα το ρυθμισα.
Αναλογως το παχος, μπορεις να παιξεις και αναλογα στο camber, αλλα μην ξεφυγεις απο την μεγιστη επιτρεπτη τιμη κατασκευαστη.
Η δουλεια γινεται πανευκολα.Ξεβιδωνεις τις υπαρχουσες βιδες.Βαζεις τις καμπεροβιδες.Ξεβιδωνεις λιγο ωστε να παιζει ο τροχος.Ρυθμιζεις.Βιδωνεις.Τελειωσες
Παλιά 23-03-10, 20:10
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
......................
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  camber 2.jpg
Εμφανίσεις:  70
Μέγεθος:  112,0 KB  
Παλιά 23-03-10, 20:20
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εγώ κατάλαβα!!! και μετά θα φαίνονται οι πίσω τροχοί σαν να είσαι πισοκούνα???? Aλήθεια άσχετο λίγο αλλά έψαχνα για ακρόμπαρα μιας και πρέπει να τα αλλάξω και πέτυχα μερικά που είναι ρυθμιζόμενα!!! μάλιστα έχει και για corolla! αλλά ποιός ο λόγος? έχει να κάνει με κάποια γωνία? με την camper δεν νομίζω ε? παραθέτω φωτος.

http://www.pdm-racing.com/products/imag/iotr1.jpg

http://www.technotoytuning.com/NEWPRODUCTS/SW20OTR.JPG

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-03-10 στις 20:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 21:13
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
παιδια για ρυθμιση Camber επειδη το corolla μου δεν εχει εκανα κατι απλο στους πισω τροχους.με μια λιμα στρογγυλη ξεχυλωσα λιγο τις τρυπες του αμορτισερ(οι 2 τρυπες που βιδονουν στο αμαξι)προς τα μεσα και προς τα εξω.η ολη δουλεια δεν πηρε πανω απο ενα 20λεπτο.οταν πηγα για ευθηγραμιση το μονο που εκανε το παιδι εκει ηταν να λασκαρει ελαφρως τις βιδες να δωσει το Camber που ηθελα (περιπου 2+ μοιρες σε καθε τροχο)και το αμαξι μπαινει σφεντονα στις στροφες.Τα μπροστινα επειδη ειναι και η κινηση εκει ειπα να μην τα πειραξω καθολου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 21:42
Janakas Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαζεις 2 καμπεροβιδες και κανεις παπαδες απο camber.Πριν μια εβδομαδα το ρυθμισα.
Αναλογως το παχος, μπορεις να παιξεις και αναλογα στο camber, αλλα μην ξεφυγεις απο την μεγιστη επιτρεπτη τιμη κατασκευαστη.
Η δουλεια γινεται πανευκολα.Ξεβιδωνεις τις υπαρχουσες βιδες.Βαζεις τις καμπεροβιδες.Ξεβιδωνεις λιγο ωστε να παιζει ο τροχος.Ρυθμιζεις.Βιδωνεις.Τελειωσες
Γνωριζω για τις καμπεροβιδες αλλα νομιζα οτι ειναι μονο για μπροστα. Εσυ το εκανες ετσι πισω?

Αν ναι, εχω μια απορια! Εστω οτι βαζω καμπεροβιδες πισω, πως θα μπορεσω να βαλω για παραδειγμα -2.00 μοιρες Camber απο τη στιγμη που στο κατω μερος κρατιεται το ακρο απο την καθετη βιδα που πιανει το συνδεσμο και την αντιρριδα?

Αν γινει οπως λες μετα απο ενα σημειο δεν θα ειναι πολυ κοντα το ελαστικο στο αμορτισερ?

Αυτο με τις αντιρριδες (και ο λογος που τις πηρα επισης) ειναι οτι μου το ειπε ο ευθυγραμμισας μου, ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους στην Πατρα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ κατάλαβα!!! και μετά θα φαίνονται οι πίσω τροχοί σαν να είσαι πισοκούνα??
Κοιτα, μετα απο ενα σημειο φαινεται αρκετα και ειναι και ωραιο!!! Αλλα δεν θα το κανω για αυτο εννοειται!!! Το θεμα μονο θεμα ειναι να στριβω καλυτερα!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια για ρυθμιση Camber επειδη το corolla μου δεν εχει εκανα κατι απλο στους πισω τροχους.με μια λιμα στρογγυλη ξεχυλωσα λιγο τις τρυπες του αμορτισερ(οι 2 τρυπες που βιδονουν στο αμαξι)προς τα μεσα και προς τα εξω.η ολη δουλεια δεν πηρε πανω απο ενα 20λεπτο.οταν πηγα για ευθηγραμιση το μονο που εκανε το παιδι εκει ηταν να λασκαρει ελαφρως τις βιδες να δωσει το Camber που ηθελα (περιπου 2+ μοιρες σε καθε τροχο)και το αμαξι μπαινει σφεντονα στις στροφες.Τα μπροστινα επειδη ειναι και η κινηση εκει ειπα να μην τα πειραξω καθολου.
Δηλαδη εχεις μονο πισω? Πως συμπεριφερεται το αμαξι? Ειναι υποστροφικο?Υπερστροφικο?

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17627907 seconds (81,38% PHP - 18,62% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com