Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
16-12-09, 14:46
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τα αυτοκινητα τα οποια δεν εχουν υπερεγγυηση ειναι συνηθωσ μισθωμενα
(leasing)δεν νομιζω οτι υπαρχουν αλλα τα οποια να μην εχουν υπερεεγγυηση
|
|
|
|
16-12-09, 15:24
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ναι λογικά μόνο αν ο προηγούμενος κάτοχος δεν είχε κάνει τα service.
Για τις άλλες απορίες κανείς;
Ευχαριστώ παιδιά.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jpavly
Όλοι εν τω μεταξύ λένε SOL ενώ είναι πχ Privilege γιατί δεν βλέπω προβολάκια μπροστά. Το Privilege με την Sol τι άλλη διαφορά έχει, ξέρει κανείς; Είδα 4 αερόσακους στο Privliege που μπήκα σήμερα.
Επίσης, συνάντησα και Excellence το οποίο μου είπαν ότι είναι Sol συν αεροτομή, μαρσπιέ στις πόρτες, δεν θυμάμαι αν είναι κάτι άλλο.
Εκτός των Excellence, Privilege, SOL, Terra υπάρχει άλλη έκδοση; Πχ, βλέπω Linea Terra.
Το άλλο που παρατηρώ είναι ότι παίζουν πολλά με αρκετά χιλιόμετρα, πχ του '06 με 80.000. Δεν μου φαίνονται φυσιολογικής χρήσης και κοιτάω να τα αποφύγω, αλλά ο χρόνος μου τελειώνει και πρέπει να βιαστώ να πάρω αμάξι.. Μήπως να κοίταζα και αυτά ακόμα και με 80.000;
Το παράξενο είναι ότι βλέπω 1.4 VVTi SOL με 9.500 πχ και το 1.600 με 10.000.
|
|
|
|
|
16-12-09, 16:57
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Όλοι εν τω μεταξύ λένε SOL ενώ είναι πχ Privilege γιατί δεν βλέπω προβολάκια μπροστά. Το Privilege με την Sol τι άλλη διαφορά έχει, ξέρει κανείς; Είδα 4 αερόσακους στο Privliege που μπήκα σήμερα.
Επίσης, συνάντησα και Excellence το οποίο μου είπαν ότι είναι Sol συν αεροτομή, μαρσπιέ στις πόρτες, δεν θυμάμαι αν είναι κάτι άλλο.
Εκτός των Excellence, Privilege, SOL, Terra υπάρχει άλλη έκδοση; Πχ, βλέπω Linea Terra.
Το άλλο που παρατηρώ είναι ότι παίζουν πολλά με αρκετά χιλιόμετρα, πχ του '06 με 80.000. Δεν μου φαίνονται φυσιολογικής χρήσης και κοιτάω να τα αποφύγω, αλλά ο χρόνος μου τελειώνει και πρέπει να βιαστώ να πάρω αμάξι.. Μήπως να κοίταζα και αυτά;
Το παράξενο είναι ότι βλέπω 1.4 VVTi SOL με 9.500 πχ και το 1.600 με 10.000.
Τέλος έμαθα ότι τα +3 χρόνια εγγύησης στα μηχανικά ήταν προαιρετικά στην αγορά του Corolla, δηλαδή υπήρχε η δυνατότητα κάποιος να μην τα πάρει και να πάρει κάποια έκπτωση στην τιμή αγοράς.
|
H sol την οποια εχω, διαθετει 8 αεροσακους δλδ εχει και στις πλαινες και στις πισω κολωνες, επισης ειχε και χαρακτηριστικες 6μπρατσες ζαντες με παχιες ακτινες (αν δεν ειναι αλλαγμενες τοτε κατι καταλαβαινεις...),
η excellence ειχε κατι γελοια κατα την αποψη μου αλουμινενια πενταλ και τελικο εξατμισης και εκανε 600 ευρω παραπανω απο την sol στην οποια βασιζοταν μαζι με τις ζαντες-εκτρωματα...
τωρα για τα χλμ εμενα 8/2005 εχει 98000 αλλα κυριως σε ταξιδια...αποψη μου ειναι καλυτερα ενα με πανω απο 60000 ναχει κανει και το ακριβοτερο service των 60000 παρα ενα με 25000 μεσα στην πολη....
τελος η διαφορα μεταξυ 1400 και 1600 ειναι πραγματι μικρη και μεχρι και εγω σκεφτομαι να το δωσω και με 1000 να παρω ενα 1600, μονο που ειναι και δυσευρετα...
|
16-12-09, 17:15
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Οι αερόσακοι στην κολόνα έχουν κάποιο σημείο που λένε Air Bag όπως στα άλλα;
Και συμφωνώ μαζί σου, οι ζάντες του Excellence είναι από περίεργες έως άσχημες.
|
|
|
|
16-12-09, 18:12
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LIAKOYRAS
H sol την οποια εχω, διαθετει 8 αεροσακους δλδ εχει και στις πλαινες και στις πισω κολωνες, επισης ειχε και χαρακτηριστικες 6μπρατσες ζαντες με παχιες ακτινες (αν δεν ειναι αλλαγμενες τοτε κατι καταλαβαινεις...),
η excellence ειχε κατι γελοια κατα την αποψη μου αλουμινενια πενταλ και τελικο εξατμισης και εκανε 600 ευρω παραπανω απο την sol στην οποια βασιζοταν μαζι με τις ζαντες-εκτρωματα...
τωρα για τα χλμ εμενα 8/2005 εχει 98000 αλλα κυριως σε ταξιδια...αποψη μου ειναι καλυτερα ενα με πανω απο 60000 ναχει κανει και το ακριβοτερο service των 60000 παρα ενα με 25000 μεσα στην πολη....
τελος η διαφορα μεταξυ 1400 και 1600 ειναι πραγματι μικρη και μεχρι και εγω σκεφτομαι να το δωσω και με 1000 να παρω ενα 1600, μονο που ειναι και δυσευρετα...
|
Θα ήθελα να σε διορθώσω σε κάποια σημεία.
Η έκδοση Excellence ΔΕΝ είχε τελικο διαφορετικό από τα άλλα, αυτό που είχε ήταν μια χρωμιομένη απόληξη στο τελικό, που έδινε σαν αξεσουάρ η ΤΟΥΟΤΑ τότε.
Επίσης, εκτός από τα αλουμινένια πετάλια, είχε επιπλέον μασπίεδες στις εμπρός πόρτες που έγραφαν Corolla, είχε την διακριτική αεροτομή της TOYOTA (όχι της ΤΤΕ) και ειχε και διαφορετικό εμπρός προφυλαχτήρα.
Αν μου ξεφεύγει κάτι ας το προσθέση κάποιος....
EDIT: Να προσθέσω επίσης πως τα τελευταία μοντέλα SOL 2006 και του 2007 (σίγουρα ίσως και κάποια του 2005) ΔΕΝ έχουν 8 αερόσακους αλλά 4 οδηγού εμπρός και πλαινό και συνοδηγού εμπρός και πλαινό.
|
16-12-09, 18:28
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Οι αερόσακοι στην κολόνα έχουν κάποιο σημείο που λένε Air Bag όπως στα άλλα;
Και συμφωνώ μαζί σου, οι ζάντες του Excellence είναι από περίεργες έως άσχημες.
|
ακριβως!!!! στο δικο μου σε ολες τις κολωνες εμπρος πισω μεσαιες γραφει air bag
για τον προηγουμενο φιλο, δε, απλα εγραψα τι ειχε επιπλεον η exellence απο αυτα που προαναφερε..
να σε διορθωσω και εγω στο οτι ο μπροστινος προφυλακτηρας ΔΕΝ εχει καμια διαφορα...
|
18-12-09, 14:24
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Μεγάλη ταλαιπωρία ρε παιδάκι μου. Όπως τη βλέπω τη δουλειά θα καταλήξω μάλλον σε κάποιο με πολλά χιλιόμετρα (80 ή 85), γιατί όσα είδα να έχουν 40-50 κοστίζουν 10.000 ή και 10.500 (και μάλιστα του '05), ενώ με 10.000 περίπου βρίσκεις το 1.600 και είναι κοροϊδία.
Κάτι ακόμα που παρατήρησα, όλα μα όλα τα Sol που έχω δει είναι με τάσια. Οπότε να θεωρήσω ότι έτσι ήταν το πακέτο πώλησης και ζάντες είχαν μόνο τα Privilege και Excellence?
|
18-12-09, 16:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Μεγάλη ταλαιπωρία ρε παιδάκι μου. Όπως τη βλέπω τη δουλειά θα καταλήξω μάλλον σε κάποιο με πολλά χιλιόμετρα (80 ή 85), γιατί όσα είδα να έχουν 40-50 κοστίζουν 10.000 ή και 10.500 (και μάλιστα του '05), ενώ με 10.000 περίπου βρίσκεις το 1.600
|
φιλε μου τα 80 ή 85 δεν ειναι και τοσα πολλα για τα corolla. και κατι που πρεπει να σημειωθει πιστευω ειναι οτι με 20-30 ευρω κατεβαινουν τα χιλιομετρα σε ενα αμαξι. γιαυτο μη κοιτας μονο αυτο. τσεκαρε το αμαξι απο ολες τις αποψεις. λαμαρινες,μηχανικα,φθορα στο τιμονι και στις πορτες,στο λεβιε ταχυτητων και γενικα αρκετα καλο ελεγχο. οντως ειναι πολλα τα 10.000 και τα 10.500 παζαρεψε το λιγο.πριν ενα χρονο ακριβως πηρα εγω το δικο μου 10.000.
18-12-09, 16:04
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ή θα το πάρω από μάντρα Toyota ή αν το πάρω από άλλη μάντρα, θα το πάω σε μία αντιπροσωπεία να του κάνουν έλεγχο για αγορά. Γνώσεις ιδιαίτερες δεν έχω στο θέμα, ούτε έχω κάποιον γνωστό να μπορεί να δει κάτι.
Έχω στο πρόγραμμα 2 ακόμα, στα 9.000e με 80 και 85 χιλιάδες χλμ, οπότε θα καταλήξω σε ένα από αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jpavly : 18-12-09 στις 16:15.
|
18-12-09, 16:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Ή θα το πάρω από μάντρα Toyota ή αν το πάρω από άλλη μάντρα, θα το πάω σε μία αντιπροσωπεία να του κάνουν έλεγχο για αγορά. Γνώσεις ιδιαίτερες δεν έχω στο θέμα, ούτε έχω κάποιον γνωστό να μπορεί να δει κάτι.
Έχω στο πρόγραμμα 2 ακόμα, στις 9.000 με 80 και 85 χιλιάδες χλμ, οπότε θα καταλήξω σε ένα από αυτά.
|
ε και σε αυτα παιξε λιγο με τη τιμη, δε χανεις τιποτα εστω να αναφερεις για μια εκπτωση. θεωρω οτι ολοι ζοριζοντε να πουλησουν.κατα καποιο τροπο εχεις εσυ το πανω χερι.παντως ασχετα απο εκπτωσεις, θεωρω οτι το αμαξι τα αξιζει τα λεφτα του, αν βρεις κατι καλο μη το αφησεις για 200-300 ευρω...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17438293 seconds (83,45% PHP - 16,55% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|