Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
30-11-09, 19:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καταρχην δοκίμασε να κανεις συγχρονισμό ή οπως αλλιως το λέει η Sony Ericsson το παλιο σου κινητο με τον Η/Υ. Λογικά θα πρεπει να τα περασει στο Outlook. Δεν ξερω γιατι δεν ειχα ποτε Sony Ericsson.
Αν πετύχει τοτε εχεις γλιτώσει πολύ δουλεια.
Αν οχι τότε μια λυση είναι : να περάσεις τις επαφες απο το Sony Ericsson στην καρτα SIM (αν δεν ειναι πολλές), να την βαλεις μετά στο ΝΟΚΙΑ, να τις μεταφερεις στην μνημη του τηλεφωνου, να κανεις συγχρονισμό το ΝΟΚΙΑ με τον Η/Υ και μετα να τις διορθωσεις στο Outlook και να ξανακανεις συχρονισμό με κατευθυνση μονο προς στο κινητο, για να περαστουν διορθωμενες.
Ακουγεται δυσκολο αλλα είναι πολυ ευκολο αν εξαιρεσεις την διορθωση των επαφων.
Αλλη λυση είναι να τις ξαναπερασεις μια-μια απο την αρχη είτε απευθειας στο κινητο είτε στο Outlook και μετά με συγχρονισμο στο κινητο.
Και η τελευταία λύση είναι να πας σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας (π.χ Γερμανος ή Vodafone κλπ) και να σου κανουν αυτοι την μεταφορά.
30-11-09, 19:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Για SE υπαρχει ενα πολυ απλο προγραμμα, το My Phone Explorer, το οποιο δεν σε υποχρεωνει να πας τις επαφες μεσω Outlook αλλα οπου θες εσυ, και τις σωζει σε αρχεια vcf. Γι αυτο και ολα αυτα μου φαινονται βουνο. Το σκεφτηκα να βαλω την καρτα στο Κ800 και μετα τις επαφες, αλλα σε πολλες εχω δυο νουμερα και αν τις βαλω στην SIM θα δει μονο το πρωτο νουμερο. Απλα το χω βαλει κα πεισμα αν θελεις να το φτιαξω εγω το κινητο, τοσα εχω αλλαξει και δεν πηγα ποτε σε Γερμανο.
|
30-11-09, 20:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
δες αυτά τα βιντεάκια και ψαξε κιολας μηπως βρεις κατι που θα σε βοηθησει...
|
|
|
01-12-09, 18:03
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μια μερα περασε που εχω το 5800 σρα χερια μου, και ακομα τα προβληματα παραμενουν. Σε μια κουβεντα που ειχα με τον Φανη, μου ιπε οτι παιζει να ειναι και μαϊμου το κινητο, οποτε και βρηκα μια σελιδα στο Ιντερνετ που ελεγχει τους ΙΜΕΙ. Εδωσα λοιπον τον δικο μου και μου βγαλε αυτα:
Type Allocation Holder Nokia Mobile Equipment Type Nokia 5800 XpressMusic GSM Implementation Phase 2/2+ IMEI Validity Assessment
>|< Very likely Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Around Q1 2009 Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT) Primary Market Europe Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive
Information on number format
Full IMEI Presentation 353205-03-969889-7 Reporting Body Identifier 35 Type Allocation Code 35320503 Serial Number 969889 Check Digit 7
Εχω μαρκαρει με κοκκινο την προταση που θα θελα καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει, μιας και με τα κεντρικα της ΝΟΚΙΑ δεν μπορω να μιλησω και δεν προλαβαινω να παω, γιατι εφυγαν απο την Συγγρου και πλεον ειναι στο Μαρουσι. Το κουφο ειναι οτι δοκιμασα να βαλω μια εφαρμογη στην τυχη (MSN) και οχι μονο την πηρε, δουλευει και ρολοϊ.
|
01-12-09, 18:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δημήτρη, το ενδεχομενο να εχει καποιο προβλημα ή ιό το PC σου, το έχεις σκεφτεί...?
|
01-12-09, 18:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μου περναει απο το μυαλο, γιατι τελευταια ψιλοσερνεται. Τι σχεση εχει αυτο ομως? Και κατι που θυμηθηκα τωρα, η ακρη του καλωδιου που παει στο κινητο ειναι οπως δειχνω στην εικονα. Ειναι το καλωδιο που εχουν τα original κινητα, ή ειναι μαπα το καρπουζι? Σωτο ή Bill Corolla τα φωτα σας.
Το κουφο ειναι οτι δοκιμαστικα περασα το MSN, και οχι μονο το πηρε αλλα μιλαγα μεσω αυτου με την κοπελα μου. Πως το εξηγειτε αυτο? Κολλαει μονο στα αρχεια και στις επαφες το προγραμμα καθως φαινεται.
|
01-12-09, 18:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το συζητησαμε αυτο και φανταστηκα το antivitus αλλά το τηλ του εκανε χαζά οπως δεν εμφανισε μετα απο επανεκινηση τον παροχο και την ημερομηνια ... οποτε μιλησαμε για το μηπως ειναι μαιμου γιατι μου ετυχε με φιλου τηλ το ιδιο πραγμα και το μονο που δεν εκανε σωστα ηταν να συχρονισει με το pc και να κανει ανβαθμιση το firmware γιατι θελαμε να βαλουμε χαρτες...
περισσοτερα εδω...
http://blogthea.gr/NextStep/eeicoth-...95-iauiiy.html
01-12-09, 19:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Δημήτρη το καλώδιο είναι σωστό. Όλες οι καινούργιες συσκευές της Nokia αυτό έχουν.
Το ΙΜΕΙ της συσκευής σου είναι 353205-03-969889-7; Άν όχι δώσε μου το σωστό. Για να σου πω αν δεν είναι γνήσιο..
|
01-12-09, 19:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασιλη αυτο που εγραψες ειναι το ΙΜΕΙ μου. Εχεις τον τροπο να το δεις αν ειναι γνησιο ή μαϊμου? Αν ναι, σε παρακαλω δες το, θα σου μαι υποχρεος!!
|
01-12-09, 19:40
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Η συσκευή σου είναι γνήσια και είναι από Αγγλία, δηλαδή η Nokia την κατασκεύασε και την διάθεσε για την αγορά της Αγγλίας.
Έχει εγγύηση μέχρι 24/4/2011 κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν πάθει κάτι το λογισμικό του, θα σου το κάνουν αναβάθμιση στο εξουσιοδοτημένο service αλλά πρέπει να πληρώσεις να σου ξαναβάλουν την Ελληνική γλώσσα. Η γλώσσα θα χαθεί διότι το πρόγραμμα που κάνει αναβάθμιση το αναγνωρίζει σαν συσκευή Αγγλική και στο πακέτο των γλωσσών δεν υπάρχουν Ελληνικά.
Ότι άλλο χρειάζεσαι με ρωτάς..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18214202 seconds (83,87% PHP - 16,13% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|