Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-10-09, 12:21
magneto Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
magneto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικά το εσωτερικό δε με πολυνοιάζει, αρκεί να έχει τα βασικά. Δηλάδή και μένα δε μου πολύ αρέσει αλλά εντάξει είναι βλέπεται. Με όμιλο Vag δε μπλέκω, έχουν δει τα μάτια μου αρκετά, και από την άλλη είναι δύσκολη εποχή για 2λιτρο (ταπερ). Με προβληματίζει λίγο αυτό που λέει ο toyota mania, για σπασμένους, αλλά ήταν μαμά οι κινητήρες ή πειραγμένοι; Δεν ξέρω εν τω μεταξύ αν υπάρχει το 1800 το άουρις για test drive, να δω και εγώ λίγο το γκάζι του, ρεπρίζ κλπ. Το αστρα το έκανα test drive, εντάξει δεν πολύ εντυπωσιάστικα από γκάζι, δηλαδή σε σχέση με κάτι παλιότερα τουρμπάτα, ή ελαφρότερα βέβαια ραλάκια (δε συγκρίνεται το ξέρω), με το κουμπί sport βλέπεις διαφορά, αλλά από το κορόλα που είχα είναι πιο δυνατό, εντάξει και βέβαια, ναι, πίνει τα κέρατά του.
Νομίζω ότι αν το gtc το έβγαζε μια εταιρεία σαν την toyota, που θα το ξέσκιζα χωρίς να σκέφτομαι οχ τι θα μου βγάλει, πήγαινε προσεκτικά κλπ κλπ, θα το έπαιρνα χωρίς σκέψη. Αλλά έχω απαγοητευτεί τον τελευταίο καιρό. Η honda (Σαρακάκης) δεν δίνει πλέον 7 χρόνια εγγύηση, και πανάκριβα, η Toyota δεν βγάζει ή δεν φέρνει στην Ελλάδα, αμάξια με πολλά άλογα και έτσι αναγκάζομαι να πάω στον Γερμανό, που τον έκραζα μια ζωή και βλέπω να μου βγάλει τίποτα και να μου λένε οι δικοί μου: ααα καλά να πάθεις δεν ήθελες να πάρεις ιαπωνικό που δεν βγάζει τίποτα, ήθελες γκάζια, πάρτα τώρα. Τι το'θελες και το έδινες το κορόλα; Μια χαρά ήτανε. Και αυτά τα ρημάδια τα κορόλα γιατί να μην φτιάχνονται εύκολα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 12:40
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σωστά αυτά που λες, ολα,
αλλά αν λες ότι δεν εντυπωσιάστηκες με το γκάζι του astra, τι περιμένεις να δεις από το auris? Μην παρεξηγηθώ που συνέχεια λέω astra αντι για auris απλά επειδή σε όλα τα ποστ γραφεις για ταπερ και για ραλλακια και επειδή σε νιώθω θεωρώ ότι θα κάνεις λάθος αν πάρεις το auris, το οποίο είναι αναμφισβήτητα πολύ καλό αμάξι αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν ταιριάζει με αυτά που λες.
Τα 7 χρόνια εγγυηση που ανέφερες είναι μεγάλη ιστορία και θα βγούμε εκτός θέματος. Επίσης μη νομίζεις ότι λέμε ότι το άστρα είναι πιο αναξιόπιστο από το αουρις λόγω μάρκας και μόνο. Είναι σαφώς πιο αναξιόπιστο λόγω τούρμπο έναντι ατμόσφαιρας. Και η ΤΟΥΟΤΑ αν έβγαζε ένα αουρις τουρμπο θα ήταν πιο αναξιόπιστο από ένα αουρις ατμοσφαιρικό. Μόνο και μόνο λόγω αυξημένης πολυπλοκότητας και λόγω αυξημένης πίεσης.

Αν δε σε νοιάζει το "αθλιο" κατ' εμέ εσωτερικό και το ότι είναι απερχόμενο μοντέλο οπότε σε πολύ λίγο θα έχεις ένα παλιό μοντέλο (βεβαια για αυτό είναι και τόσο φτηνό) πάρε άστρα.

Σπασμένα δεν έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω κιόλας. Μόνο μια φορά μου είχαν πει για κάποια προβλήματα στην εισαγωγή, που έσπαγε (?) και μετα ...καταλαβαίνεις, αλλά δεν έκατσα κιολας να το συζητησω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 12:45
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Γιατι δεν παίρνεις ενα μεταχειρισμένο TS? Πωλούνται κάτι πραγματικά διαμαντια εδω μέσα με λίγα χιλιόμετρα σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμες.

Ετσι θα έχεις και ΤΟΥΟΤΑ, και ατμόσφαιρα, και αξιοπιστία και 1800cc, και γκάζια υπεραρκετά, και προοπτικές βελτίωσης και φυσικά θα δωσεις και πολυ πιο λίγα λεφτα...

Εγω παντως αυτο θα έκανα αν εψαχνα τωρα για αμαξι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 13:22
magneto Offline:
Μικρό Μέλος

Εγώ από την άλλη είχα ακούσει, δηλαδή οι μηχανικοί της toytota μου έλεγαν, ότι τα κορόλα μετά το 2001, έσπαγαν εισαγωγές.
Το TS καλό, αλλά παλιό και αυτό, και χωρίς εγγύηση λογικά πλέον, και από την άλλη, TS και taper ξεσκισμένα θα είναι το είπα και νωρίτερα.
Το TS τι επιδόσεις έχει;
Το αστρα παλιό μοντέλο το σκεφτομαι, δε λέω, και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα που την opel την αγόρασε η magna. Αλλά είναι και καλή η τιμή του τώρα. Από την άλλη παλιό είναι και το auris σαν μοντέλο, παλιά και η ts , παλιό και το taper, και με τους χαζονόμους τους, αποσύρσεις, αυξημένα τέλη, πράσινους δακτύλιους και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν οι καινούριοι για να φάνε και αυτοί, το μεταχειρισμένο με κολάει λίγο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 14:30
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από magneto Εμφάνιση μηνυμάτων
...Το TS καλό, αλλά παλιό και αυτό, και χωρίς εγγύηση λογικά πλέον, και από την άλλη, TS και taper ξεσκισμένα θα είναι το είπα και νωρίτερα...
Μία "φυσιολογική" γυναίκα και μία π0υτ@ν@ ίδιας ηλικίας σίγουρα έχουν κάνει τα χιλιόμετρά τους.
Η δεύτερη, μπορείς να πεις ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να έχει γυρίσει κοντέρ τρεις φορές, ενώ η πρώτη δεν έχει καν κατοσταρίσει.
Όμως, μπορείς να βρεις και μία πιτσιρίκα με τα μισά χρόνια από τις παραπάνω, η οποία να έχει μηδενίσει 4 και 5 φορές και να έχει ελεύθερη εξάτμιση Φ100 και βάλε.
Όπως, επίσης, μπορεί κάποια γυναίκα να έχει κάνει τα χιλιόμετρά της, αλλά με προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και να διατηρείται θελκτική, ελκυστική και ποθητή...
Τι θέλω να πω;
Ένα δυνατό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, δεν είναι de facto ξεσκισμένο. Βλέποντας τον ιδιοκτήτη του, μπορείς να βγάλεις πολλά χρήσιμα συμπεράσματα (όπως ακριβώς συμβαίνει και με το ντύσιμο μίας γυναίκας)...
Πάνος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 07-10-09 στις 17:18. Αιτία: Προσθήκη κειμένου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 14:41
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε Πανο ειλικρινα εχω πεσει κατω απο τα γελια!!! Θεϊκη παρομοιωση!!!
Παλιά 07-10-09, 17:57
Το avatar του χρήστη andyag
andyag Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 5d Facelift
Περιοχή: Νάουσα Ημαθίας
Δύναμη Σεβασμού: 207
andyag είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου, δεν θα έπερνα Αστρα με τίποτα ότι και να ήτανε. Μπορεί να έπαιρνα κάτι άλλο Γερμανικό άλλα άστρα όχι. Φίλοι μου εϊχανε ήτε απλά ήτε τούρμπο και τρελάθηκαν στα προβλήματα αμαν να τα πουλήσουνε και μάλιστα σε χαμηλή τιμή γιατί δεν είχανε πέραση. Απογοητεύθηκαν από τα προβλήματα και στο τέλος ούτε τα άλογα τους ένιαζαν ούτε τίποτα, παρακαλούσαν να είχανε ένα 1000 κ.ε. οτιδήποτε που να μην είχε προβλήματα. Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 19:16
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 378
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλος μου με Astra gtc turbo και 60.000χλμ ''ξεσκισμένα'' δεν του έχει βγάλει το παραμικρό.Βέβαια το Astra δεν το λες και γρήγορο αμάξι αλλά από το Auris αιώνες πιο δυνατό...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-09, 11:29
magneto Offline:
Μικρό Μέλος

Ποο ρε να πάρει, μία απάντηση έτσι μια αλλιώς, άντε να βγάλω άκρη. Ο ένας καλό ο άλλος μάπα, άμα το πάρω του φόβου θα το έχω. Πάντως πήγα χθες και πηρα και προσφορά για Auris 1.8, το οποίο μέσα δε μου άρεσε, ιδιαίτερα η θέση που έχει το χειρόφρενο, η πολύ μεγάλη απόσταση από τη μούρη και μου φάνηκε, μου φάνηκε λέω, δεν ξέρω αν είναι, λίγο ψεύτικο.
Επίσης η Toyota 6 χρόνια για μηχανικά, αλλά 3 για ηλεκτρονικά. Ενω η Opel 2 χρόνια ηλεκτρικά, αλλά 6 χρόνια μηχανικά και εγκεφάλους. Δηλαδή 1 χρόνος διαφορά + εγκεφάλους.
Αλλά το auris κάνει και 2000 παραπάνω, παίρνεις λιγότερα πράγματα και παρακαλώ έχει και διπλάσιο κόστος σε service. Πολύ ακριβά μου φάνηκαν. Άκου εκεί 130€ για αλλαγή λαδιών. Ρε τι κλέφτες είναι αυτοί ρε. Περιμένω να δω αν θα το βρω κάπου για test drive, να δω τι λέει και στο δρόμο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-09, 13:09
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για κάθε αμάξι θα ακούσεις 1000 πράγματα. Για την TS τι άκουγα όταν ήταν να την πάρω...

Εγώ να σε ρωτήσω κάτι. Τί θες από ένα αμάξι, τί χρήση θα του κάνεις? Γιατί τα αυτοκίνητα που κοιτάς είναι εντελώς διαφορετικά. Από ότι κατάλαβα το πας βάση τιμής. Έχω 20.000 και με αυτά παίρνω αυτά τα αυτοκίνητα. Καλά ξεκινάς αλλά το επόμενο βήμα είναι να σκεφτείς τί θες από το αμάξι.

Γνώμη μου, μην πάρεις αμάξι που ξέρεις από την αρχή ότι δε σε ικανοποιεί. Θα το μετανιώσεις σύντομα όταν το συνηθίσεις.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Auris 1.3-1.6 koolmckek ΦΟΡΟΥΜ 4 12-11-15 21:11
Auris VSC off ?!? GMASTER6 TOYOTA AURIS 16 09-02-13 12:11
Αλλαγή ΑURIS 1.33 με AURIS 1.6 gk21 TOYOTA AURIS 4 08-09-09 10:38
corolla ts nos vs opel astra opc 290hp bouklis ts TOYOTA COROLLA T-SPORT 4 15-09-07 02:36
astra 1,6 turbo elpis OFF TOPIC 20 27-03-07 20:38

Page generated in 0,17430997 seconds (82,98% PHP - 17,02% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com