sorry λάθος! όμως αυτό δεν έχει σχέση με το πρόβλημα του ρελαντί! επίσης έχεις email για το θέμα που με είχες ρωτήσει!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Πρόσφατα παρουσιάζει και μένα αστάθειες το ρελαντί. Συγκεκριμένα αφού γύρισα στην Θεσσαλονική παρατήρησα πως σε στάση (πχ στο φανάρι) έπεφταν οι rpm ακόμα και στις 400rpm/min!!! Αναγκάστηκα έτσι να χρησιμοποιήσω τον διακόπτη που έχω και ανεβάζει τις στροφές. Τις ανεβάζει όμως αρκετά περίπου στις 1400!! Το καλοκαίρι είχα ρυθμίσει την βίδα και δεν είχα πρόβλημα.
Γιατί μου το εμφανίζει ξαφνικά πάλι; Θέλει ΠΑΛΙ ρύθμιση η βίδα;
Οταν είναι κρύο το μοτέρ έχει 1200 - 1000 rpm και μετά απο λίγο όταν ζεσταθεί το νερό κρατάει 800 σταθερά. Αλλα μετά απο ταξίδι μου τις ρίχνει πολύ τις στροφές!!
|
Προτείνω για αρχή να ελέγξεις την βιδα όπως έχω δειξει στις φωτος εδώ :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18283 να την ρυθμισεις με ζεστο μοτερ στις 800rpm και μετα απο μερικα χλμ δες αν ειναι στο ιδιο σημειο η βίδα, αν ειναι αλλα σου πέφτει το ρελαντι και παλι πρεπει να είναι η βαλβιδα του ρελαντι που ειναι πισω απο την πεταλουδα, ενα πλαστικο κουτακι μαυρο με φυσακι επανω. Αν δεις την βιδα σε αλλο σημειο απο εκει που την ειχες βαλει ειναι το λαστιχακι oring, εμενα ειχε γινει επιπεδο και δεν κραταγε η βιδα δλδ βιδωνε μονη της με αποτελεσμα να ριχνει το ρελαντι! η Toyota δεν το εχει σαν ανταλλακτικο, εγω βρηκα στα υδραυλικα ενα να μοιαζει και εκανε! κάτι απο αυτα τα 2 πρεπει να ειναι το προβλημα σου!