Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
07-09-09, 16:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ειναι το κακο που εχουν καποιοι ανθρωποι να νομιζουν οτι επειδη σπιναρει ενα αμαξι, παει και γρηγορα.
Φιλε Κοκοβιε αν πιστευεις οτι το σπιναρισμα ειναι οτι καλυτερο για ενα αμαξι τοτε ευγε. Να ξερεις ομως οτι τα ΤΟΥΟΤΑ εχουν μια ευαισθησια στο διαφορικο. Το δικο μου εσπασε πριν περιπου 2 χρονια και γι αυτο αλλαξα σασμαν.
|
08-09-09, 01:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
Ρε παιδια με παρεξηγισατε και αμεσως ξεκινησατε τις ειρωνιες....
ενα 1400 αμαξι αν δεν γραφει στις αλλαγες (λιγο) για να ανεβασει καποιες στροφες τοτε θα κανεις ολοκληρο τσιγαρο μεχρι να φορτωσει....
που ειναι το παραλογο σε ολο το θεμα.... δεν σας καταλαβαινω εγω απλα την εμπειρια μου ειπα....
|
08-09-09, 02:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μα και να γραψει δεν θα βγαλεις κατι, ή δεν θα φανει πολυ. Το σπιναρισμα προκαλειται απο στιγμιαια απωλεια προσφυσης, οποτε μολις την ανακτησεις ολο αυτο το σπιναρισμα παει χαμενο. Αν ειναι να κανεις ολοκληρο τσιγαρο μεχρι να φορτωσει καλυτερα να σκεφτεις να το σκαλισεις, και μιλαω για υπερκυβισμο.
|
08-09-09, 02:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
κοιταξε για 1400 παει ικανοποιητικα...(το αμαξι θα μεινει μαμα για τουλαχιστον 2 χρονια...)
απλα εγω ειπα μια εμπειρια... μπας και βοηθεισω....
|
08-09-09, 12:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
φίλε kokovios η κοιλιά που λες που έχει παρουσιαστεί είναι από τη μεγάλη σε διάσταση ζάντα που έχεις βάλει (17" + το πολυ μεγαλήτερο πελμα).με το να σπινιάρει και να σου ανεβάζει στροφές (όσο σπινιαρει) δεν κερδίζεις τίποτα απολύτος.ίσα ίσα που τρως τα λάστοιχά σου τζάμπα.τότε δηλαδή τα δυνατά μπροστοκίνητα (και όχι μονο) γιατί παίζουν από ρεπριζ και όχι απο στάση?πολύ απλά γιατί δεν πατάνε κάτω καθόλου.με τόσο σπινιάρισμα που θα έκαναν αυτοκίνητα 300+ αλόγων αν εκκινούσαν από στάση θα ήταν πρώτα?φιλοσόφισέ το λίγο αυτό.δεν λέω μπορεί να είναι κούκλα η corolla με τα 17αρια αλλά αν είναι να μην την ευχαριστιέσαι βάλε μια 16αρα ζαντουλα πάνω να βρεις την υγεία σου
|
08-09-09, 14:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
Δεν ξανασχολουμε με 14αρια αμαξια θα το διωξω να τελιωνω....
απλα ξαναλεω, εγω τι ενιωσα λεω..... τωρα τι λετε εσεις σωστα ειναι αλλα πιστευω οτι σε ενα 14αρι θα κανει πολυ περισοτερη κοιλια αν δεν εγραφε καθολου...
οσο και για αμαξια μπροστοκινητα δυνατα εχω να σου πω οτι δεν ειναι ολα το ιδιο ανοιξαμε με mazda 3 mps απο σταση με ενα λεον κουπρα φ-π-ε (300++) και του καναμε 3 αμαξια πρωτη δευτερα και μετα απλα μας μαζεψε....
Aς το τελιωσουμε εδω γιατι ειμαστε καπως offtopic...
παντα φιλικα,εγω να βοηθεισω ηθελα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokovios : 09-10-09 στις 15:06.
|
|
|
|
08-09-09, 18:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Θα συμφωνήσω με ότι είπαν παραπάνω τα παιδιά! οι 17αρες είναι άκρως υπερβολικές πιστεύω για 1400αρι αμάξι! κόβουν πολύ. Το να σπινιάρεις όπως είπαμε δεν είναι καλό και δεν ξεκινάς εύκολα ή καλά και χαλάς λάστιχα και πολλά άλλα. Και εμένα το starlet GT με 185/55/14 και κοντό σασμαν έγραφε και το ζόριζα και εγώ, βλέπεις πόρωση τότε με το turbo και το μόνο που έκανα είναι να σπάσω συχρονιζέ του σασμαν (από τις γρήγορες αλλαγές) και πολύ κατανάλωση, κατέστρεψα δίσκο-πλατό, βγήκαν τα λινά!! και τα λάστιχα michelin pilot exalto κοντά στις 30000χλμ που έκαναν έγιναν καραφλά και έφαγαν πέταμα. Τώρα το μοτερ είναι στην corolla με μακρύ σασμαν (GT) και 195/50/15 και αν δεν το σκίσω εγώ ή δεν είναι σκατά κάτω ο δρόμος δεν σπινιάρει εύκολα, το starlet ήταν και πολύ ελαφρύ βέβαια. Αλλά είπαμε τα πολλά άλογα δεν φαίνονται στο σπινιάρισμα μόνο, βασικά είναι ότι χειρότερο και εμένα μου αρέσουν να βγάζουν καπνούς τα λάστιχα απο το λιώσιμο αλλά δεν το κάνω πλέον, τέρμα αυτά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16149092 seconds (77,18% PHP - 22,82% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|