Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
|
|
15-07-09, 22:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πάντως εγώ στο 4E-FTE έχω τώρα σασμαν από starlet GT και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο starlet GT αρχικά είχα το κοντό από το 12V 2Ε μοτερ και με 185/55/14 που είχα σπίνιαρε για πλάκα μέχρι και 3η και ενώ είχε καλή επιτάχυνση στα ταξίδια έψαχνα και για παραπάνω ταχύτητες! τα λάστιχα αυτά έζησαν μόνο 30000χλμ και ήταν michelin pilot exalto. Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το μακρύ σασμαν δεν είναι για ατμοσφαιρικό μοτερ, γιαυτό και στο 4E-FTE αποφεύγουμε να βάζουμε σασμαν από G6 παρόλο ότι έχει 6 ταχύτητες, η 6η είναι ποιό κοντή από την 5η του Starlet GT/glanza σασμαν.
Εκτός όλων αυτών που αναφέραμε πριν δεν είπαμε ότι το μοτερ που ευκολότερα ανεβάζει άλογα και με μικρότερο κόστος είναι το 4Ε-FTE. Στα άλλα από όσο γνωρίζω είναι δύσκολα τα πράγματα ειδικά στο 20V και στο 4Α-GZE αυτό που κάνουν αρκετοί είναι να ξηλώνουν κομπρέσορα και να βάζουν τουρμπίνα, που μετά σκίζει το μοτερ.
Υ.Γ Pano είναι 4E-FTE και όχι 4Α-FTE που δεν υπάρχει. Mάλλον το έγραψες έτσι καταλάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-07-09 στις 22:54.
|
16-07-09, 03:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Φιλε μου αναλογα τι θελεις αποφασισε εγω θα σου προτεινα να ακουσεις τον wastegate προτεινε τον 1.6. Το παιδι φοραει 4e-fte και σου προτεινει το αλλο, αυτο απο μονο του κατι σημαινει. Μην λες οτι τα 130 σου φτανουν γιατι ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη ελεγες πως και τα 90 κανουν τη δουλεια τους, αφου μπηκες στην πριζα; να κανεις την μετατροπη μια φορα να εισαι σιγουρος οτι θα ψηθεις και για τη βελτιωση.
16-07-09, 09:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ναι γιατι οι corolles ειναι ποιο βαριες και θελουν λιγο παραπανω ροπη και δυναμη για να κινηθει ποιο αξιοπρεπες στο δρομο..
Δεν ειναι οτι το 13αρι δεν αξιζει ή ειναι προβληματικο μια χαρα ειναι αλλα δεν ενδεικνυειται για corolla..
16-07-09, 10:24
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
φιλε μου harbov.. δε νομιζω πως ο Nikiforos ειπε να αποφυγω το 4e-fte αντιθετως το προτεινει..εκτος και εαν κατι μου διεφυγε???
|
16-07-09, 10:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για τον wastegate μιλαει ο Harbov. Εχει και αυτος 4efte.
|
16-07-09, 10:46
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
ααα..σορρυ δε το ηξερα οτι ειχε τετοιο μοτερ..παντως τωρα εγινα χειροτερα..εχω δυο ανθρωπους με το ιδιο μοτερ και ο ενας το προτεινει ενω ο αλλος οχι...
|
16-07-09, 14:11
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
απο περιεργεια κιολας..ο 4e-fte ειναι εργοστασιακο turbato οποτε απο
αξιοπιστια, ανταλλακτικα,και συχνοτητα βλαβων θα ειναι σχεδον τα ιδια με σωστη χρηση παντα ετσι δεν ειναι??
|
16-07-09, 15:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Κοιτα δεν λεω οτι κακο μοτερ ουτε βλαβες βγαζει απλα εμενα αν μου ελεγες τι μοτερ να βαλω θα σου ελεγα το 16αρι οχι γιατι το 13αρι δεν αξιζει απλα πιστευω οτι για κορολες ειναι το 16αρι..
Παραδειγμα εχω αρκετα πραγματακια πανω στο αμαξι μου και ο φιλος με σταρλετ που εχει μονο πιεση ειναι μπροστα μου οριακα...
Πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω..
16-07-09, 15:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και τα δυο μοτερ ειναι πολυ καλα και τα δυο θελουν την προσοχή τους.
Ο Νικιφορος φοραει το 4efte στην ιδια καροτσα με εσενα. Μπορει να σου πει αν ειναι ευχαρηστημενος απο επιδοσεις ή οχι.
Το σιγουρο ειναι πως όποιο και να βαλεις θα γινει η μέρα με τη νύχτα το αμαξι σου...
|
16-07-09, 16:31
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
και ποσο λετε οτι μπορει να παει ολη η μετατροπη? ας ποθμε για τον 4e-fte?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16584897 seconds (82,04% PHP - 17,96% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|