Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-07-09, 13:24
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε electro, το πιο φανατισμένο ποστ το έκανε ο miller...
ξαφνικά αποφάσισε να θυμηθεί όλα τα προβλήματα που του έχει βγάλει το αμάξι γιατι ήθελε με κάποιο τρόπο να μας πείσει για την επιλογή του...

ας κάνει ότι θέλει το παλικάρι και να είναι πάντα καλά, αλλά όχι να μας τη λέει και με τέτοιο τρόπο...

στο πρώτο μου ποστ δε ήθελα να σταθώ σε διάφορες ανακρίβειες του miller...αλλά είπε
Όμως αν κοιτάξεις τα παλιά ποστ του θα διαπιστώσεις ότι του έφυγε και έπεσε σε ένα ταξί. άρα δεν τον τράκαραν, το τράκαρε. μικρές λεπτομέρειες που όμως δείχνουν μια διάθεση να παρουσιάσει τα πράγματα όπως θέλει...

κατά τα άλλα κανένας φανατισμός. Εγώ δε θέλω να μπούμε σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης. αυτό το θέμα ήταν άχρηστο αρχής εξ αρχής. και εκεί επιβεβαιώνεται η άποψη μου ότι το έβαλε ο miller για να μας προκαλέσει.....

Ισως εχεις δίκιο , δεν λεω. Απλα και εγω ειπα καποια πραγματα γενικα και σταθηκα περισσοτερο , στο οτι αν παθαινα τοσα πολλα και εγω θα ξενερωνα και θα ημουν ετσι.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 01-07-09, 13:33
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σωστος ο electro. Το μηνυμα παντως του παιδιου μου θυμισε την περιπτωση ενος τυπου που μπηκε στο forum με σκοπο να μας πεισει οτι επειδη του βγηκε μια Ε11 στρογγυλοφαναρη ελλατωματικη, ολα τα ΤΟΥΟΤΑ ειναι μαπα, οτι εμεις ειμαστε οι παραπληροφορημενοι και τα κοροϊδα και αλλα τετοια συναφη χαριτωμενα. Εγω δεν θα (ξανα)μπω στο τριπακι να αποδειξω τι ειναι μια Corolla -και σαν μελος θα παρακαλουσα τους υπολοιπους να κανετε το ιδιο για να μην πιασουμε παλι 18 σελιδες με διαπληκτισμους- , θελω μονο να ευχηθω στο παιδι να κανει με το αμαξι του πιο πολλα χιλιομετρα στο δρομο παρα στις ραμπες της καθε οδικης βοηθειας. Οσο να ναι, πιο πολλα γερμανικα βλεπω να τα παιρνουν οι οδικες παρα γιαπωνεζικα.
Παλιά 01-07-09, 13:57
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Θα βγώ off topic......
Δημήτρη τι θα γίνει ρε φίλε,σε βλέπαμε στο πρατήριο υγρών καυσίμων και με τα δεδομένα που υπάρχουν σε χάσαμε.Πότε θα τα ξαναπούμε;
Παλιά 01-07-09, 14:30
Το avatar του χρήστη miller
miller Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla xellence '06
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 253
miller είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
έχει πολύ πλάκα όταν κάποιος (για λόγους που δεν γνωρίζω) αποφασίζει να βγάλει τα κόμπλεξ του εδώ μέσα...

ΟΚ ρε φίλε, μπορεί το δικό σου το corolla να είχε βγάλει τα χίλια μύρια προβλήματα...
μπορεί τώρα να αγόρασες διαστημόπλοιο....
αλλά εξήγησε μου σε παρακαλώ, γιατί ένιωσες την ανάγκη να κάνεις ένα ποστ τόσο προκλητικό;;;; Για να μην πεις ότι υπερβάλω να σου θυμίσω ότι ήρθες στο corolla club και έγραψες "έφυγε το κακό από τα χέρια μου", "είχα βαρεθεί τα προβλήματα που έβγαζε"....
Είναι κάποιο αποθυμένο που βγάζεις ή απλά νομιζεις οτι τώρα έγινες πολύ "άτομο";;;;

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στα ποστ σου, δεν είδα πουθενά να έχεις ανοίξει θέμα για το πρόβλημα στο μπιλιοφόρο ή το σπασμένο διαφορίκο. Δηλαδή όταν τα έπαθες τα προβλήματα δεν είχες απορία να δεις αν το επαθε και κανένας άλλος ή άν απλά ήσουν άτυχος;;; Τώρα που το πούλησες ξαφνικά τα θυμίθηκες όλα και είπες να τα μοιραστείς μαζί μας (για να δουμε όλα τα "κορόιδα τι μας περιμένει).

είπες "Η Audi είναι κλάσεις ανώτερη απο τον Toyota" (αν και με τρώει, δεν θα το σχολιάσω, γιατι ξέρω ότι αυτό θέλεις)

Κλείνοντας θέλω να σε ρωτήσω για όλα αυτά τα προβήματα πόσα λεφτά χρειάστηκέ να πληρώσεις ή αν καλύφθηκαν όλα μέσα στην εγγύηση... ειλικρινά σου εύχομαι να μην σου βγάλει προβλήματα το audi με τα μόλις δύο χρόνια εγγύηση, γιατί τότε θα με θυμηθείς......

Ελπίζω να είναι καλοτάξιδο το αμάξι σου και να είσαι πάντα καλά... και ελπίζω να μην σε ξαναδώ στο club αν έχεις σκοπό να κάνεις τόσο προκλητικά post.

Τα είχα γράψει με τον προηγούμενο λογαριασμό που είχα με το προηγούμενο corolla και μετά έφτιαξα αυτόν!
Δεύτερον το ττ έχει 4 χρόνια εγγύηση άλλα άμα δεν ξέρεις.....
από εκεί και πέρα δεν τα ξανά έγραψα γιατι την toyota την εκτιμώ και μου αρεσει παρα πολυ(εκτος απο τα τελευταίο το auris που προσωπικά δεν με αρεσε σαν σχεδιο και χόρια που ειναι made in brazil) την θεωρω τοπ σαν εταιρια αλλα με δυο corolla προ f/l και f/l και να με βγαλει σχεδον τα ιδια προβληματα χωρις να το πίνω το αιμα δεν θα ελεγα οτι ειναι και καλο
και εκτος απο αυτο στην αντιπροσωπία που εχω δυο γνωστους και ο ενας μηχανικος με ειπαν οτι ειναι συνεχόμενα αυτα τα προβληματα!Α! και με ειχε καψει και τον Λ.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι το ''πανέμορφο'' ΤΤ με τον 2.0 turbo κινητήρα με τα 200 άλογα που τρώει σκόνη από CorollaTS...Όσο για την αξιοπιστία.....
Ναι καλα προχθες τα το εκανα αυτο και ηταν στην αρχη μιση καροτσα πισω και μετα τα 230 αντε γεια!!!!!
και για την αξιοπιστια δυο γνωστοι μου εχουν το ιδιο οταν πρωτοβγηκε και ο ενας εχει 110.000 χλμ περιπου και ειναι ολη μερα στους δρομους λογο δουλειας και δεν του εχει βγαλει τιποτα!!!!
ουτε καν την τουρμπινα δεν εχει αλλαξει!
Ο αλλος εχει 65.000 περιπου και τα ιδια τιποτα!
Γιαυτο μην λετε για μεμονωμένες περιπτώσεις!
αμα ειναι και εγω θα επρεπε να λεω μακρια απο toyota βγαζουν αυτα και αυτα!
αντιθέτως οταν με ρωτανε αν αξίζει να παρουν toyota τους λεω με κλειστα ματια!!!!!! γιαυτο μην βγαζετε τις εταιριες άχρηστες χωρις να ξερετε να κρίνετε!!! Δεν ειναι γιαπονεζος αλλα μην λεμε μλκιες παραμενει ΤΤ οχι vw fox ουτε golf! ειναι σαν να λεμε οτι το sirion ειναι καλητερο απο το supra αντε οχι supra γιατι ειναι υπερβολή celica! τι λες?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 01-07-09 στις 16:29. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Παλιά 01-07-09, 14:43
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα βγώ off topic......
Δημήτρη τι θα γίνει ρε φίλε,σε βλέπαμε στο πρατήριο υγρών καυσίμων και με τα δεδομένα που υπάρχουν σε χάσαμε.Πότε θα τα ξαναπούμε;

Εννοεις οτι εχει κλεισει το βενζιναδικο. Τι να κανω ρε συ, ψαχνω να βρω δουλεια σε ενα αλλο για να σου πω να ερχεσαι!!!
Παλιά 01-07-09, 14:46
miller Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστος ο electro. Το μηνυμα παντως του παιδιου μου θυμισε την περιπτωση ενος τυπου που μπηκε στο forum με σκοπο να μας πεισει οτι επειδη του βγηκε μια Ε11 στρογγυλοφαναρη ελλατωματικη, ολα τα ΤΟΥΟΤΑ ειναι μαπα, οτι εμεις ειμαστε οι παραπληροφορημενοι και τα κοροϊδα και αλλα τετοια συναφη χαριτωμενα. Εγω δεν θα (ξανα)μπω στο τριπακι να αποδειξω τι ειναι μια Corolla -και σαν μελος θα παρακαλουσα τους υπολοιπους να κανετε το ιδιο για να μην πιασουμε παλι 18 σελιδες με διαπληκτισμους- , θελω μονο να ευχηθω στο παιδι να κανει με το αμαξι του πιο πολλα χιλιομετρα στο δρομο παρα στις ραμπες της καθε οδικης βοηθειας. Οσο να ναι, πιο πολλα γερμανικα βλεπω να τα παιρνουν οι οδικες παρα γιαπωνεζικα.
Δεν ειπα ποτε οτι η toyota ειναι αχριστη ετσι δεν ειμαι κανενας μλκς αλπλως ειχα βαρεθει να ειμαι και με τα δυο corolla μου να ειμαι στην αντιπροσωπεία.
Α! και μην υπερβαλεις εχω δει αρκετα εως πολλα γιαπονεζικα σε οδικες.
Παιδια μην παρεξειγηστε Παραμενω toyotas!!! απλα βαρεθηκα να ειμαι (γκαντεμης) και στα δυο που ειχα!!!!! Αν το παθενατε και εσεις το ιδιο θα λεγατε
γιαυτο μην κρινετε και μην κραζετε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παλιά 01-07-09, 14:51
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από miller Εμφάνιση μηνυμάτων
αμα ειναι και εγω θα επρεπε να λεω μακρια απο toyota βγαζουν αυτα και αυτα!
αντιθέτως οταν με ρωτανε αν αξίζει να παρουν toyota τους λεω με κλειστα ματια!!!!!! γιαυτο μην βγαζετε τις εταιριες άχρηστες χωρις να ξερετε να κρίνετε!!!
Συγνώμη κιόλας αλλα εσυ πρώτος την έβγαλες άχρηστη την toyota με το 1ο σου ποστ.

Έπειτα όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα...
Ακόμα και το Mustang το δικόμου στην αμερική βγάζει τα προβληματάκια του. Ποιός ειναι αυτός που μπορέι να καταλογίσει το παραμικρό στην ford για το Mustang ? Την ford και το mustang μου τα αναφέρω σαν απλό παράδειγμα...

Και μιάς και το έχει η κουβέντα μας η Ε12 ή δικιά μου εκτός απο βάσεις σασμάν που είταν απο το εργοστάσιο χαλαρές και βγήκαν στην εγγύηση δεν εχει πειραχτεί ουτε παξιμάδι. όντος λοιπόν ήσουν άτυχος αλλα μέχρι εκει.

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντίνος : 01-07-09 στις 15:00.
Παλιά 01-07-09, 14:55
miller Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
ρε electro, το πιο φανατισμένο ποστ το έκανε ο miller...
ξαφνικά αποφάσισε να θυμηθεί όλα τα προβλήματα που του έχει βγάλει το αμάξι γιατι ήθελε με κάποιο τρόπο να μας πείσει για την επιλογή του...

ας κάνει ότι θέλει το παλικάρι και να είναι πάντα καλά, αλλά όχι να μας τη λέει και με τέτοιο τρόπο...

στο πρώτο μου ποστ δε ήθελα να σταθώ σε διάφορες ανακρίβειες του miller...αλλά είπε
Όμως αν κοιτάξεις τα παλιά ποστ του θα διαπιστώσεις ότι του έφυγε και έπεσε σε ένα ταξί. άρα δεν τον τράκαραν, το τράκαρε. μικρές λεπτομέρειες που όμως δείχνουν μια διάθεση να παρουσιάσει τα πράγματα όπως θέλει...

κατά τα άλλα κανένας φανατισμός. Εγώ δε θέλω να μπούμε σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης. αυτό το θέμα ήταν άχρηστο αρχής εξ αρχής. και εκεί επιβεβαιώνεται η άποψη μου ότι το έβαλε ο miller για να μας προκαλέσει.....
Φιλε δεν με ξερεις και σορυ για το λαθος αλλα προσεξες τι ωρα ηταν οταν το εγραψα!!??? μηπως
αλλα αμα το πας ετσι εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα με εβγαλες μαλκα και ψευτη χωρις να με ξερεις και επειδη τα δικα μου corolla ηταν για τα μπαζα γιατι με βασει εσας δεν χαλανε και ολη μερα στους κοφτες να τα εχεις. και αν ηθελα να προκαλεσω ξερω και αλλους και μη ξεχνας οτι ειμαι μελος 3 μηνες πριν απο εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη κιόλας αλλα εσυ πρώτος την έβγαλες άχρηστη την toyota με το 1ο σου ποστ.
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σορυ που φωναζω δεν κραζω εσενα προσωπικα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων

Έπειτα όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα...
Ακόμα και το Mustang το δικόμου στην αμερική βγάζει τα προβληματάκια του. Ποιός ειναι αυτός που μπορέι να καταλογίσει το παραμικρό στην ford για το Mustang ? Την ford και το mustang μου τα αναφέρω σαν απλό παράδειγμα...

Και μιάς και το έχει η κουβέντα μας η Ε12 ή δικιά μου εκτός απο βάσεις σασμάν που είταν απο το εργοστάσιο χαλαρές και βγήκαν στην εγγύηση δεν εχει πειραχτεί ουτε παξιμάδι. όντος λοιπόν ήσουν άτυχος αλλα μέχρι εκει.
εννοητε μεχρι εκει απλα ελεγα τα παραπονα μου σε εσας που ειστε δικοι μου ανθρωποι και σαν ''φιλοι'' θα ακουγατε τα προβληματα μου και οχι να μου επιτίθεστε!!! σορυ κιολας αλλα εγω δεν συμπεριφέρθηκα σε κανεναν σας ετσι!(για αυτους που με βριζανε και με κραζανε) για τους υπολοιπους που φέρθηκαν σαν φιλοι ευχαριστω παρα πολυ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 01-07-09 στις 16:29. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Παλιά 01-07-09, 15:12
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Φιλε δεν με ξερεις και σορυ για το λαθος αλλα προσεξες τι ωρα ηταν οταν το εγραψα!!???
δεν κατάλαβα, τι σχέση έχει η ώρα που έκανες το ποστ;;;;

Παράθεση:
αλλα αμα το πας ετσι εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα με εβγαλες μαλκα και ψευτη
πράγματα που δεν είπα μην τα βάζεις στο στόμα μου. εγώ είπα ότι μου εκανε εντύπωση που θυμήθηκες όλα τα προβλήματα τώρα. επίσης δεν κατάλαβα το λόγο που αποφάσισες να μας τα απαριθμίσεις τώρα που δεν έχεις corolla. Εσύ είναι σα να μας λες "καθήστε κορόιδα με τα προβληματα σας" που νομίζετε ότι έχετε υπεραυτοκίνητο!!!

Παράθεση:
με βασει εσας δεν χαλανε και ολη μερα στους κοφτες να τα εχεις.
εγώ δεν το έχω πει ποτέ αυτό. σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που υπερβάλουν, αλλά μέσα σε αυτό το forum έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά βλαβών στα corolla. δεν τα κρίβουμε για να το παιξουμε ότι δεν σπάνε και δε χαλάνε. είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε...

Παράθεση:
και αν ηθελα να προκαλεσω ξερω και αλλους και μη ξεχνας οτι ειμαι μελος 3 μηνες πριν απο εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!
χμ.... σοβαρό επιχείρημα.

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Παλιά 01-07-09, 15:23
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
εννοητε μεχρι εκει απλα ελεγα τα παραπονα μου σε εσας που ειστε δικοι μου ανθρωποι και σαν ''φιλοι'' θα ακουγατε τα προβληματα μου και οχι να μου επιτίθεστε!!! σορυ κιολας αλλα εγω δεν συμπεριφέρθηκα σε κανεναν σας ετσι!(για αυτους που με βριζανε και με κραζανε) για τους υπολοιπους που φέρθηκαν σαν φιλοι ευχαριστω παρα πολυ!
Δεν σε ξέρω και δεν εχω κανένα λόγο να σου επιτεθώ (όπος και δεν έκανα) ούτε εγω ουτε κανένας άλλος.

Με το 1ο ποστ που έβαλες δεν έδηνες την εντύποση οχι οτι ήθελες να μοιραστείς με εμας το πρόβλημα σου. Η εντύπωση που εδηνες ειναι οτι χάρηκες που απαλάχτηκες απο τις σαβούρες της toyota και οτι πήρες ενα σοβαρό αυτοκίνητο. Με το ηφος σου ειταν σαν να υποτιμάς όλους εμάς που έχουμε toyota και να κάνεις επίδηξη με το κατα τα άλλα ωραίο TT.

Παιδιά κάνω λάθος ?

Με το σκεπτικό σου, όταν εγω αγόρασα το Mustang τι έπρεπε να βγώ να πω οτι σας Μπιπ όλους όσους έχετε corolla επιδή πήρα κατι καλύτερο ?

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντίνος : 01-07-09 στις 15:32.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επιτελους!!!! endurasKE-30 OFF TOPIC 10 28-10-10 19:31
Επιτελους πισω NIKOS.99 OFF TOPIC 3 04-09-10 17:11
επιτελους τελος!!! NIKOSX ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 30 24-05-08 15:06
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Γιαννης20v Ειμαι νεος 7 15-02-07 15:57
Επιτελους toyota mania SUPPORT 42 28-01-07 16:32

Page generated in 0,18464899 seconds (83,81% PHP - 16,19% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com