Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
έχει πολύ πλάκα όταν κάποιος (για λόγους που δεν γνωρίζω) αποφασίζει να βγάλει τα κόμπλεξ του εδώ μέσα...
ΟΚ ρε φίλε, μπορεί το δικό σου το corolla να είχε βγάλει τα χίλια μύρια προβλήματα...
μπορεί τώρα να αγόρασες διαστημόπλοιο....
αλλά εξήγησε μου σε παρακαλώ, γιατί ένιωσες την ανάγκη να κάνεις ένα ποστ τόσο προκλητικό;;;; Για να μην πεις ότι υπερβάλω να σου θυμίσω ότι ήρθες στο corolla club και έγραψες "έφυγε το κακό από τα χέρια μου", "είχα βαρεθεί τα προβλήματα που έβγαζε"....
Είναι κάποιο αποθυμένο που βγάζεις ή απλά νομιζεις οτι τώρα έγινες πολύ "άτομο";;;;
Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στα ποστ σου, δεν είδα πουθενά να έχεις ανοίξει θέμα για το πρόβλημα στο μπιλιοφόρο ή το σπασμένο διαφορίκο. Δηλαδή όταν τα έπαθες τα προβλήματα δεν είχες απορία να δεις αν το επαθε και κανένας άλλος ή άν απλά ήσουν άτυχος;;; Τώρα που το πούλησες ξαφνικά τα θυμίθηκες όλα και είπες να τα μοιραστείς μαζί μας (για να δουμε όλα τα "κορόιδα τι μας περιμένει).
είπες "Η Audi είναι κλάσεις ανώτερη απο τον Toyota" (αν και με τρώει, δεν θα το σχολιάσω, γιατι ξέρω ότι αυτό θέλεις)
Κλείνοντας θέλω να σε ρωτήσω για όλα αυτά τα προβήματα πόσα λεφτά χρειάστηκέ να πληρώσεις ή αν καλύφθηκαν όλα μέσα στην εγγύηση... ειλικρινά σου εύχομαι να μην σου βγάλει προβλήματα το audi με τα μόλις δύο χρόνια εγγύηση, γιατί τότε θα με θυμηθείς......
Ελπίζω να είναι καλοτάξιδο το αμάξι σου και να είσαι πάντα καλά... και ελπίζω να μην σε ξαναδώ στο club αν έχεις σκοπό να κάνεις τόσο προκλητικά post.
|
Τα είχα γράψει με τον προηγούμενο λογαριασμό που είχα με το προηγούμενο corolla και μετά έφτιαξα αυτόν!
Δεύτερον το ττ έχει 4 χρόνια εγγύηση άλλα άμα δεν ξέρεις.....
από εκεί και πέρα δεν τα ξανά έγραψα γιατι την toyota την εκτιμώ και μου αρεσει παρα πολυ(εκτος απο τα τελευταίο το auris που προσωπικά δεν με αρεσε σαν σχεδιο και χόρια που ειναι made in brazil) την θεωρω τοπ σαν εταιρια αλλα με δυο corolla προ f/l και f/l και να με βγαλει σχεδον τα ιδια προβληματα χωρις να το πίνω το αιμα δεν θα ελεγα οτι ειναι και καλο
και εκτος απο αυτο στην αντιπροσωπία που εχω δυο γνωστους και ο ενας μηχανικος με ειπαν οτι ειναι συνεχόμενα αυτα τα προβληματα!Α! και με ειχε καψει και τον Λ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι το ''πανέμορφο'' ΤΤ με τον 2.0 turbo κινητήρα με τα 200 άλογα που τρώει σκόνη από CorollaTS...Όσο για την αξιοπιστία.....
|
Ναι καλα προχθες τα το εκανα αυτο και ηταν στην αρχη μιση καροτσα πισω και μετα τα 230 αντε γεια!!!!!
και για την αξιοπιστια δυο γνωστοι μου εχουν το ιδιο οταν πρωτοβγηκε και ο ενας εχει 110.000 χλμ περιπου και ειναι ολη μερα στους δρομους λογο δουλειας και δεν του εχει βγαλει τιποτα!!!!
ουτε καν την τουρμπινα δεν εχει αλλαξει!
Ο αλλος εχει 65.000 περιπου και τα ιδια τιποτα!
Γιαυτο μην λετε για μεμονωμένες περιπτώσεις!
αμα ειναι και εγω θα επρεπε να λεω μακρια απο toyota βγαζουν αυτα και αυτα!
αντιθέτως οταν με ρωτανε αν αξίζει να παρουν toyota τους λεω με κλειστα ματια!!!!!! γιαυτο μην βγαζετε τις εταιριες άχρηστες χωρις να ξερετε να κρίνετε!!! Δεν ειναι γιαπονεζος αλλα μην λεμε μλκιες παραμενει ΤΤ οχι vw fox ουτε golf! ειναι σαν να λεμε οτι το sirion ειναι καλητερο απο το supra αντε οχι supra γιατι ειναι υπερβολή celica! τι λες?