Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tzou
το προβλημα το εχει μονο ο μαμα που η κεντρικη μοναδα του ειναι στο χωρο της μηχανης.οσες εχω αντικαταστησει παντος και τις απομακρυνα απο βαρβατες πηγες θερμοτητας οπως η πολλαπλη εξαγωγης δεν ξαναηρθαν πισω.οσες αφησα στο ιδιο σημειο βγαλανε κανα χρονο μετα τα ιδια.αλλα επειδη η μοναδουλα εχει καπου στο 130αρι μια καλη λυση για να μην τα σκασει το παλικαρι ειναι να καταργησει την κολλημενη εντολη του φλας και αυτην που δουλευει κανονικα να την βγαλει και να τη βαλει στο πορειας που ειναι κοινο καλωδιο και για τις δυο μπαντες! ετσι τη βγαζεις τσαμπε!!!!
|
Καλημέρα σε όλους παιδιά.
Άργησα να παρακολουθήσω το post που έκανα αλλα για αυτό έχω να ευχαριστώ τη Forthnet που μου έκανε προσωρινή φραγή απο λάθος που εγινε σε πληρωμή και μου άφησε χρέος 0,30€
Στο θέμα μας τώρα. Πιστεύω πως η απάντηση του φίλου tzou είναι όντος σωστή. Το βγάλσιμο του πόλου δεν με βοήθησε καθόλου. Μάλιστα γυρίζοντας αργά το βράδυ κλείδωσα το αμάξι και έμεινε πάλι το φλάς κολλημένο και επειδή σβήνει μετα απο 2-3 λεπτά και ήταν και 4:30 και επρεπε σε λίγες ωρες να ξυπνήσω για δουλειά είπα οκ... αστο και θα σβήσει.
Έλα όμως που δεν έσβησε. Αποτέλεσμα να μείνω βέβαια απο μπαταρία.
Σήμερα θα το βάλω μπροστά με ένα φίλο και το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βγάλω το καλώδιο απο το συναγερμό που δίνει εντολή στο αριστερό φλας. Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή για το ακριβές μοντέλο του συναγερμού αλλα είναι απο μαμά και εχει στο όνομα του 2000. Αν δω το manual θα ξέρω σίγουρα.
Ξέρει κάποιος φίλος να μου πεί που είναι τοποθετημένη συνήθως η κεντρική μονάδα του συναγερμού ωστε να γλυτώσω το ψάξιμο;
Ίσως και ποιο καλώδιο είναι που δίνει εντολή στο αριστερό φλας;