Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-06-09, 19:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
δεν έχω εγώ το πρόβλημα όμως, ο φίλος μας που ξεκίνησε το topic. Δεν είναι λύση να βγάζουμε τον πόλο της μπαταρίας ! πρέπει να βρούμε την λύση με τον συναγερμό, όπως είπαμε είτε ξηλώνουμε τα καλώδια με τις συνδέσεις των φλας και απλά δεν ανάβουν με τον συναγερμό, είτε τελικά αν δεν γίνεται αλλιώς αλλάζουμε συναγερμό!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-06-09, 22:12
Το avatar του χρήστη tzou
tzou Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ101
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 239
tzou είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Πες τα tzou, εγώ τον συναγερμό τον τοποθετώ μέσα πάντα και σε σημείο να μην είναι εύκολα προσβάσιμος από άσχετους για ευνόητους λόγους. Οι εντολες που λες είναι τα καλώδια που συνδέονται με τα φλας, αν τα αποσυνδέσει όμως (που είναι πολύ εύκολο) μετά όταν του βαράει ο συναγερμός θα ακούγετε μόνο η σειρήνα, όπως και όταν κλειδώνει-ξεκλειδώνει το αμάξι. Νομίζω θα είναι σπαστικό χωρίς τα φλας.
το προβλημα το εχει μονο ο μαμα που η κεντρικη μοναδα του ειναι στο χωρο της μηχανης.οσες εχω αντικαταστησει παντος και τις απομακρυνα απο βαρβατες πηγες θερμοτητας οπως η πολλαπλη εξαγωγης δεν ξαναηρθαν πισω.οσες αφησα στο ιδιο σημειο βγαλανε κανα χρονο μετα τα ιδια.αλλα επειδη η μοναδουλα εχει καπου στο 130αρι μια καλη λυση για να μην τα σκασει το παλικαρι ειναι να καταργησει την κολλημενη εντολη του φλας και αυτην που δουλευει κανονικα να την βγαλει και να τη βαλει στο πορειας που ειναι κοινο καλωδιο και για τις δυο μπαντες! ετσι τη βγαζεις τσαμπε!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-06-09, 22:20
Το avatar του χρήστη tzou
tzou Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ101
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 239
tzou είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Όσο για εσενα Aceman, θα σε παρακαλέσω να συνετιστείς και να μιλας πιο όμορφα. Να βοηθήσουμε προσπαθούμε όλοι εδω μέσα και λεμε τη γνωμη μας.

Μπορει να χρειαστείς και εσυ βοηθεια για καποιο θεμα στο μελλον. Δεν πιστευω να σου αρεσε να σε παραπέμπαμε με το 1ο ποστ στον ηλεκτρολογο ή τον μηχανικο. Ποιος ο λογος ύπαρξης του φόρουμ αν ηταν όλα ετσι...

Δεν εχει κιτρινη καρτουλα αυτη τη φορα, αλλα σε παρακαλω να εγκληματιστείς με όλη την καλη ατμόσφαιρα αλληλεγγύης του φόρουμ.
+ 1. ολοι την αποψη μας λεμε εδω και προσπαθουμε να βοηθησουμε τον εχοντα το προβλημα αν ειναι να κραζουμε ο ενας την αποψη του αλλου δεν θα μιλαει κανενας.ολες οι αποψεις πρεπει να ειναι σεβαστες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-09, 15:08
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 319
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stavragi Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή η μπαταρία απο μόνη της δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα... αν έχει αρκετή ένταση να δουλέψει τη μίζα σίγουρα έχει αρκετή και για να δουλεύει το κάθε ηλεκτρονικό στο αυτοκίνητο.
Δεν ισχύει αυτό! Με πεθαμένη μπαταρία το δικό μου (TS) πήρε τελικά μπρος, όταν το άφησα κλειδωμένο για καμιά ώρα χωρίς συναγερμό. Η μπαταρία όμως ήταν τόσο πτώμα που, στο δρόμο για το συνεργείο, μόλις πήγε να ενεργοποιηθεί το VSC (ESP), από μία ανωμαλία του δρόμου σε στροφή, τρελλάθηκε το σύστημα VSC (φρέναρε λάθος ρόδες και έστριψε το αυτοκίνητο!) και στη συνέχεια σε κανα δύο σημεία αναβόσβησε όλο το ταμπλό!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-06-09, 12:35
stavragi Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
stavragi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tzou Εμφάνιση μηνυμάτων
το προβλημα το εχει μονο ο μαμα που η κεντρικη μοναδα του ειναι στο χωρο της μηχανης.οσες εχω αντικαταστησει παντος και τις απομακρυνα απο βαρβατες πηγες θερμοτητας οπως η πολλαπλη εξαγωγης δεν ξαναηρθαν πισω.οσες αφησα στο ιδιο σημειο βγαλανε κανα χρονο μετα τα ιδια.αλλα επειδη η μοναδουλα εχει καπου στο 130αρι μια καλη λυση για να μην τα σκασει το παλικαρι ειναι να καταργησει την κολλημενη εντολη του φλας και αυτην που δουλευει κανονικα να την βγαλει και να τη βαλει στο πορειας που ειναι κοινο καλωδιο και για τις δυο μπαντες! ετσι τη βγαζεις τσαμπε!!!!

Καλημέρα σε όλους παιδιά.

Άργησα να παρακολουθήσω το post που έκανα αλλα για αυτό έχω να ευχαριστώ τη Forthnet που μου έκανε προσωρινή φραγή απο λάθος που εγινε σε πληρωμή και μου άφησε χρέος 0,30€

Στο θέμα μας τώρα. Πιστεύω πως η απάντηση του φίλου tzou είναι όντος σωστή. Το βγάλσιμο του πόλου δεν με βοήθησε καθόλου. Μάλιστα γυρίζοντας αργά το βράδυ κλείδωσα το αμάξι και έμεινε πάλι το φλάς κολλημένο και επειδή σβήνει μετα απο 2-3 λεπτά και ήταν και 4:30 και επρεπε σε λίγες ωρες να ξυπνήσω για δουλειά είπα οκ... αστο και θα σβήσει.
Έλα όμως που δεν έσβησε. Αποτέλεσμα να μείνω βέβαια απο μπαταρία.

Σήμερα θα το βάλω μπροστά με ένα φίλο και το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βγάλω το καλώδιο απο το συναγερμό που δίνει εντολή στο αριστερό φλας. Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή για το ακριβές μοντέλο του συναγερμού αλλα είναι απο μαμά και εχει στο όνομα του 2000. Αν δω το manual θα ξέρω σίγουρα.

Ξέρει κάποιος φίλος να μου πεί που είναι τοποθετημένη συνήθως η κεντρική μονάδα του συναγερμού ωστε να γλυτώσω το ψάξιμο;

Ίσως και ποιο καλώδιο είναι που δίνει εντολή στο αριστερό φλας;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-06-09, 22:06
Mene Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 2002 1.4
Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 216
Mene είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μόλις πήρα χαμπάρι το θέμα, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, κάποιες φορές και μόνο όταν οπλίζω τον συναγερμό. Με το απλό κλείδωμα δεν το χει παρουσιάσει ποτέ. Χθες πέρασα απο τον Φάνη για το xcarlink και το συζητήσαμε λίγο, μου εξήγησε κάποια πράγματα αλλά δεν τα επαναλαμβάνω μην πω τπτ λάθος... Θα πρότεινα να μίλαγες κι εσύ μαζί του να δεις τι έχει να σου προτείνει!
Παλιά 27-08-10, 17:02
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Λοιπόν έχω και εγω παρόμοιο πρόβλημα με ένα συναγερμό της Toyota, νομίζω TH 2000 το λένε.
Τον τελευταίο χρόνο, μία-δύο φορές μου έμειναν αναμμένα τα αριστερα φλας όταν ξεκλείδωσα, αλλά αυτό λυνόταν σβήνοντας την μηχανή.
Τώρα όμως φαίνεται δεν άντεξε τον ήλιο και τις θερμοκρασίες των διακοπών (είναι και καλομαθημένο σε κλειστό παρκινγκ) και όποτε βάλω συναγερμό μένουν αναμμένα τα αριστερά φλας. Στο απλό κεντρικό κλειδωμα δεν έχω πρόβλημα.

Τελικά η λύση ειναι η αποσυναρμολόγηση της σύνδεσης με το φλας? Αυτό εννοούσε ο tzou ή κάτι για τον προγραμματισμό (να μην αναβοσβήνει φλας) ?
Βασικά μόνο τη σειρήνα βλέπω κάτω από το καπώ. Οι συνδέσεις θα αφορούν κάποια πλακέτα συναγερμού που θα είναι αλλού?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-10, 18:45
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 223
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτος ο συναγερμος που εχεις φιλε μου ειναι της toyota και η πλακετα ελεγχου του την βρισκεις βγαζοντας το ντουλαπακι που ειναι κατω απο τον διακοπτη που ρυθμιζεις τους καθρεφτες στην μεσα την ασφαλειοθηκη δηλαδη,εκει ειναι απο την toyota,ξεκουμπωσε τον κιολας και θα εισαι μια χαρα και παλι.
Παλιά 28-08-10, 01:12
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla Εμφάνιση μηνυμάτων
ξεκουμπωσε τον κιολας και θα εισαι μια χαρα και παλι.
Εννοείς να βγάλω τελείως την πλακέτα ?
Η ιδανική λύση θα ήταν να μην παίζουν τα φλας αλλα να μπαίνει ο συναγερμός με τις υπόλοιπες λειτουργίες (αντικραδασμικό και σειρήνα).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-08-10, 12:29
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 223
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτο εννουσα να τον βγαλεις τελειος,δυστηχως δεν γνωριζω ποιο καλωδιο ειναι για τα φλας,ας απαντησει καποιος ποιο ειδικος.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αναμμένο λαμπάκι αερόσακων xeras ΦΟΡΟΥΜ 2 11-05-11 23:14
Περίεργος ήχος από τον αριστερό μπροστινό τροχό giorgosvet TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-10 19:24
Πρόβλημα με αναμμένο μονίμως το αριστερό φλας! Nick-K TOYOTA COROLLA E 12 11 10-08-09 12:17
Πρόβλημα με πίσω αριστερό ηλ παράθυρο 4ZZ-FE TOYOTA COROLLA E 12 8 27-10-08 10:04
Υπερθέρμανση Πίσω-αριστερά Τροχού: Μπλοκάρισμα Φρένου? CTS03 TOYOTA COROLLA T-SPORT 3 27-04-06 16:18

Page generated in 0,16841888 seconds (82,68% PHP - 17,32% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com