Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Εσεις θα τους ψηφίσετε ????
ναι, θα ψηφίσω (θα το ρίξω δαγκωτό) 18 45,00%
θα ψηφίσω ότι να 'ναι 4 10,00%
θα το ρίξω λευκό ή άκυρο 3 7,50%
θα απέχω ενσυνείδητα απο τις εκλογές 14 35,00%
θα απέχω επειδή δεν μπορώ να πάω (ψηφίζω μακριά, έχω δουλειά εκείνη την περίοδο) 1 2,50%
Ψήφισαν: 40. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-05-09, 17:35
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr Εμφάνιση μηνυμάτων
είναι κρίμα να πετάμε και το τελευταίο δικαίωμα που μας έχει απομέινει στο να επηρεάζουμε τις αποφάσεις για που παίρνουν άλλοι για μας...
Καλα φιλε Nikr με αυτο που ειπες μου φτιαξες τη μερα. Εχεις δει εσυ πουθενα να επηρεαζει η οποια αποφαση μας?? Ή να μας εχει βγει σε καλο αυτο που ψηφιζουμε? Οταν μεσα στην ιδια την χωρα δεν παει τιποτα καλα, οταν στο εξωτερικο γελανε με τα χαλια μας, τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορουμε να διεκδηκησουμε το οτιδηποτε στην Ευρωπη? Απο οοοοοοοοολους αυτους που ειναι στην Βουλη εσυ ποιος πιστευεις οτι εχει σχεδιο για ολα? Και μιας και ειμαστε εν μεσω κρισης (κι ας την περναμε πιο ομαλα απο καποιες αλλες χωρες, και ξεχωρα απο την καταστροφολογια μερικων δημ(ι)οσηογραφων), ποιος ειναι αυτος που εχει σχεδιο, και ποιος ειναι αυτος που μπορει να πεισει τις υπολοιπες χωρες-μελη οτι εχει τον τροπο, οταν την ιδια στιγμη ειμαστε χρεωμενοι μεχρι εκει που δεν παει αλλο?? Το οτι ενα νεογεννητο με το που βγει απο την κοιλια της μανας του εχει ηδη ενα χρεος 25000 ευρω, λεει κατι?

Μετα απο ολα αυτα, γιατι να παω να ψηφισω και ποιον, οταν ηδη ξερω οτι δεν θα αλλαξει τιποτα απολυτως? Μου κανει χαρη να πουν οτι δεν εχω πολιτικη σκεψη, οτι ειμαι "οπου φυσαει ο ανεμος" κι αλλα τετοια παρεμφερη. Ποσως με ενδιαφερει. Ειμαι απο τους ανθρωπους που θελω -και στην περιπτωση μας, εχω την απαιτηση- οποια κινηση κανω να εχει αποτελεσμα και να γινεται αυτη η απαιτηση μου σεβαστη. Εφοσον δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο, απλα δεν ασχολουμαι. Και συμπληρωνω, οταν μας παρουν εκεινοι στα σοβαρα, ιιιιιισως τους παρω κι εγω....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 31-05-09 στις 17:46.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-09, 18:07
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 288
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
----------

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 21:12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-09, 18:47
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εχω δικιο σε καποια πραγματα? Αυτο θελω μονο να ξερω και τιποτε αλλο.
Παλιά 31-05-09, 19:28
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχεις σαφως δικιο σε καποια πραγματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να κατσεις με σταυρωμενα τα χερια. Ισως να ειναι και η αποχη ενας τροπος για να αφυπνιστουν ολοι αυτοι που κανουν κουμαντο. Αλλα τι περιμενεις καλο απο πολιτικους που το μεγαλυτερο ποσοστο τους ειναι δικηγοροι κ εχουν "γνωμη" για ολα αλλα δεν παιρνουν θεση για τιποτα. Το θεμα δεν ειναι για εμενα να τους μποικοταρουμε αλλα να αλλαξουμε νοοτροπια και να προσεχουμε που ριχνουμε την ψηφο μας στηριζοντας ανθρωπους που εχουν οραμα και οχι ανθρωπους οπως ολοι αυτοι που νομιζουν οτι η Ελλαδα τους ανηκει, και λενε ψωροχιλιαρικακια τον μισθο που παιρνουν (δεν αναφερομαι μονο στο ΛΑΟΣ) που ειναι πολλαπλασιος του μεσου Ελληνα. Οσο για τα χρεη των Ελληνων ας πουλησουν το δευτερο και τριτο κινητο και το αυτοκινητο που το εχουν μονο για φιγουρα και βολτα για μια φορα την βδομαδα και ας αφησουμε την νοοτροπια του πουλαω μουρη και θα βελτιωθουν και τα οικονομικα μας. Οχι οτι θα λυθουν ολα τα προβληματα αλλα δεν θα πεταμε και λεφτα απο δω και απο κει.

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-09, 10:13
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Έχω να ψηφίσω πολλά χρόνια και φυσικά δεν θα χαλάσω το σερί μου αυτη τη χρονιά.
Λογικά θα λείπω το 3ημερο αλλα και δίπλα μου να είχα την κάλπη δεν θα έκανα τον κόπο ούτε να σηκωθω απο την καρέκλα μου.
Ο λόγος? Απαξιώ παντελώς.
Το δικαίωμα της ψήφου είναι ιερό ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ψηφίζεις για κάτι που σε αντιπροσωπευει και που πιστευεις πως θα κάνει καλό.
Όταν πάω να ψηφίσω και ψηφίζω όποιον βρω μπροστά μου (πχ τον ΚΑΤΜΑΝ, ή τους κυνηγούς ή δεν ξερω και εγω τι αλλο) με μόνο σκοπό να τιμωρήσω τα μεγάλα κόμματα, τότε συγνώμη αλλα αυτό δεν ειναι δικαίωμα ψήφου αλλά εκδίκηση (του κώλου εκδίκηση μεταξύ μας μιας και να μην ξαναβγεί αυτός που θελετε, και καλά, να "τιμωρησετε" έχει φάει τοσο χρήμα που θα ζουνε σα βασιλιάδες μεχρι τα 7σέγγονα του...).
Πάρτε το χαμπαρι, ειδικά οι νέοι, και ξυπνήστε. ΟΛΟΙ ειναι λαμογια. Με την αποχή θα περαστεί κάποιο μύνημα. Οτι ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει και δεν μασάει πια κουτόχορτο. Αλλιως, όποιον αλλον και να ψηφίσετε, πάλι θα είσαστε κάτω από την γκλίτσα κάποιου.

Εγώ θα ψήφιζα ΜΟΝΟ αν υπήρχε κάποιος σωστός για να τον ψηφίσω.
Από τη στιγμή που όλοι είναι ΣΚΑΤΑ, εγώ προσωπικά δεν θα βάλω την υπογραφή μου στην εξακολούθηση της καταστροφής και της λεηλασίας της χώρας από τα λαμόγια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-09, 10:57
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Πραγματικα λυπαμαι.

Ειναι σαν να ακουω οτι ειναι κριμα να ανακυκλωνουμε εμεις αφου ολοι οι αλλοι αδιαφορουν.

Μιχαλη και Δημητρη και Μαρμελε ειναι πραγματικα κριμα αυτη η μοναδικη φορα που εχετε την ευκαιρια να επιρεασετε τα πραγματα να απεχετε.
Η ψηφος δεν ειναι μονο δικαιωμα, ειναι και υποχρέωση.
Nikr και Harboy τα λετε πολυ καλα.

Οσο για τους κυνηγοπυς Μιχαλη η συγκριση τους με τον Κατμαν με προσβαλει σαν κυμηγο και σκεπτομενο ανθρωπο.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-09, 11:15
Το avatar του χρήστη pagalo
pagalo Offline:
Μέλος

Μοντέλο: TOYOTA Carina II
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 253
pagalo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σαφώς και θα πάω να ψηφίσω...
Βέβαια είναι και ευκαιρία να πάω σε γονείς και πεθερικά...
Αλλά αυτό που ακούω που λένε ότι δεν πάω να ψηφίσω γιατί δε θα αλλάξει και τίποτα δεν το αντέχω. Αν όλοι λένε έτσι στο τέλος θα παίρνουν αποφάσεις και θα καθορίζουν το μέλλον μας το 20-30% του πλυθησμού που θα ψηφίζει.
Και επειδή αυτοί που θα πηγαίνουν να ψηφίζουν θα είναι κυρίως κάτι συνταξιούχοι και όλα τα κομματόσκυλα τότε κλάφτα χαράλαμπε.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-09, 11:16
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
1ον... Ρε Κυριάκο μη λυπάσαι. Βασικά εγω στεναχωριέμαι που ενώ είσαι έξυπνο και μορφωμένο παιδί πιστευεις πως θα "επηρεάσεις τα πραγματα" με την ψήφο σου. Είδες τόσο καιρό που ψηφίζεις πόσο καλά πάει αυτή η χώρα... Βασικά πιστευω πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της χώρας το έχουν αυτοι που ψηφίζουν! Μας μ@μ@νε, μας ποδοπατάνε, μας ξεσκίζουν... και πάλι σε κάθε εκλογές τρέχουμε και τους ξαναψηφίζουμε σαν να τους λεμε δλδ ότι μας αρέσει που μας μ@μ@νε!!!! Έλεος δλδ...

Και όλα τα χρόνια οι ιδιοι και οι ίδιοι! Εχουμε γίνει περίγελος στο εξωτερικό! Από τους προπαππούδες μας τα μονα ονοματα που ακουγονται ειναι Καραμανλης, Παπανδρεου, Καραμανλης, Παπανδρέου (αντε και ένας Μητσοτάκης για σπόντα - άλλο καλό παιδί)... Αν εσας σας ακουγεται για Δημοκρατία αυτο... εμενα μου ακουγεται για Βασιλεία...

2ον... Δεν έκανα σύγκριση του ΚΑΤΜΑΝ με τους κυνηγούς. Απλά έφερα 2 παραδείγματα για εναλλακτικό ψήφισμα (αντί των 2 ισχυρών κομμάτων).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-09, 11:30
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pagalo Εμφάνιση μηνυμάτων
Σαφώς και θα πάω να ψηφίσω...
Βέβαια είναι και ευκαιρία να πάω σε γονείς και πεθερικά...
Αλλά αυτό που ακούω που λένε ότι δεν πάω να ψηφίσω γιατί δε θα αλλάξει και τίποτα δεν το αντέχω. Αν όλοι λένε έτσι στο τέλος θα παίρνουν αποφάσεις και θα καθορίζουν το μέλλον μας το 20-30% του πλυθησμού που θα ψηφίζει.
Και επειδή αυτοί που θα πηγαίνουν να ψηφίζουν θα είναι κυρίως κάτι συνταξιούχοι και όλα τα κομματόσκυλα τότε κλάφτα χαράλαμπε.....

Το παραθετω αλλη μια φορα γιατι συμφωνω 100%.

Αυτο που τραγουδουσες οταν ησουν 18 χρονων τωρα το κανεις απο την αντιθετη????
Θυμασαι?
Να κανουν πραγματα για εσενα χωρις εσενα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-09, 11:34
madvinegar Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pagalo Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν όλοι λένε έτσι στο τέλος θα παίρνουν αποφάσεις και θα καθορίζουν το μέλλον μας το 20-30% του πλυθησμού που θα ψηφίζει.
Αυτό ειναι το λάθος....
Τις αποφάσεις δεν τις παίρνουν ουτε το 20-30%, ούτε το 100% ούτε το 10.000% του λαού αυτης της χώρας...

Τις αποφάσεις τις παίρνουν τα μεγάλα κεφάλια έχοντας ως βιτρίνα τις μαριονέτες τους (βλέπε λαμόγια πολιτικούς) ανεξάρτητα από το ποιον θα ψηφίσετε, ποιος θα βγει, ποιος δεν θα βγει κτλπ...

Όταν θα γίνει κατανοητό από όλους αυτο, ίσως και να αλλάξει κατι σε αυτη τη χωρα.

Μέχρι τότε... τα τρισέγγονα μας θα ψηφίζουν καποιο Καραμανλή ή Παπανδρέου και θα ζούνε σε μια Ελλάδα μπουρδέλο και καταχρεωμένη από τις κλεψιές και τις καταχρήσεις...

Και επειδή δεν θέλω να δημιουργηθεί καμιά παρεξηγηση με το θέμα, εγω το σταματάω εδω.
Την άποψη μου την ειπα. Σεβαστές και οι απόψεις όλων.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Εσεις ετοιμαζεστε για το dyno day ?? Fanis ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 5 30-11-23 14:40
Σαζμαν με σχεσεις c one tom ks TOYOTA COROLLA 111(G6) 20 28-02-14 21:36
Οδηγίες προς τους καταναλωτές για τους λαμπτήρες TmNemesis OFF TOPIC 5 14-01-11 19:40
Εσεις να περιμενετε την Supra MK4 endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 26 20-11-07 16:03
Πειτε Μας Και Εσεις Την Γνωμη Σας MAD-MAX OFF TOPIC 3 14-11-06 10:01

Page generated in 0,19669008 seconds (83,91% PHP - 16,09% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com