Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-05-09, 00:02
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγω παλι επρεπε να βγαλω ταπετσαρια γιατι επρεπε να δω τι ηχεια φοραει το αμαξι.τελικα φορουσε τα μαμα loooooool.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-09, 23:58
Το avatar του χρήστη drummerhellas
drummerhellas Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 0
drummerhellas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά εγώ όταν το αγόρασα παρατήρησα οτι αν έχεις λίγο ανοιχτό το παράθυρο και ψιχαλίζει, όλες οι σταγόνες πέφτουν πάνω στον διακόπτη των παραθύρων ο οποίος βγήκε off. Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου ζήτησαν 300+ ευρώ για καινούργιο διακόπτη.... Έλεος! Τον έβγαλα προσεκτικά με ένα κατσαβιδάκι ίσιο και πλατύ (δεν χρειάζεται να βγάλεις ταπετσαρία, είναι κουμπωτός) και τον μέτρησα με το πολύμετρο. Ανακάλυψα δύο καμμένους δρόμους πάνω στην πλακέτα. Τους ένωσα με καλωδιάκι και κολητίρι και δουλεύει μια χαρά απο τότε. Αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα καλύτερα να πάτε τον διακόπτη στον τηλεορασά ηλεκτρονικό της γειτονιάς σας. Αυτός με κανενα 20άρικο θα το φτιάξει. Εκτός αν η γκαντεμιά έχει κάψει ολοκληρωμένο απο βραχυκύκλωμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-09, 00:13
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμενα παντως που ο διακοπτης του συνοδηγου ειχε βγει off και μετα απο μερικες ψιχαλες, 2-3 παναγιες και πολυ κωλοφαρδια επανηλθε μονος του και τωρα δουλευει κανονικα...

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-09, 12:17
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Δύναμη Σεβασμού: 250
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο διακόπτης του συνοδηγού είχε κι εμένα θέμα. Αλλά με τη βοήθεια του manual του Haynes όλα είναι πιο εύκολα... λίγο σπρέι στην επαφή και όλα έπαιξαν αμέσως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-09, 14:10
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 236
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κ το δικο μου αμαξακι παρουσιασε προβλημα εχθες.εχω το 101 ομως.λοιπον,αφου ανεβαζα το παραθυρο του οδηγου την ωρα που τερματησε ξεχαστηκα κ πατουσα το διακοπτη για 2-3 δευτερολεπτα ακομα κ ακουσα ,μαλλον η καδενα του θα ηταν, κατι να χτυπα μεσα στην πορτα κ μετα ο μηχανισμος γυρνουσε τρελα χωρις να κινηται το τζαμι.το εχω στερεωσει προς το παρον γιατι στον δρομο πεφτει λιγακι κ εχθες εριξε κ τα κερατα του απο βροχη.κ τα 2 μου παραθυρα μπροστα κατεβαινουν με ευκολια μεχρι την μεση απο εκει κ μετα θελουν βοηθεια για το ανεβασμα κ λιγο στο κατεβασμα.μηπως θελουν αλλαγη οι μηχανισμοι????σας παρακαλω ας απαντησει καποιος γιατι το αμαξι θα κανει ταξιδι το σ/κ κ θελω να τα φτιαξω σημερα.ευχαριστω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-09, 21:56
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αλλαγή μπορεί να μην θέλουν,σίγουρα χρειάζονται όμως άμεσα επισκευή! Αν και δύσκολα κάποιος μπορεί να τα επισκευάσει, συνήθως τα βάζεις καινούργια και ξεμπερδευεις! Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να χαλάσει τελείως ο μηχανισμός έτσι όπως είναι τώρα και να φύγει ανεξέλεγκτα προς τα κάτω (ανοίγοντας) το τζαμι με αποτέλεσμα όταν τερματίσει κάτω να γίνει θρύψαλα...

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-09, 18:03
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σήμερα εμένα όταν πάρκαρα (πριν ήμουν με A/C) ανακάλυψα ότι τα παράθυρα δεν κατεβαίνουν!!! νόμιζα αρχικά ότι χάλασε ο διακόπτης, αλλά και στα 2??? δεν ξέρω ποιά είναι η ασφαλειά τους να την κοιτάξω, το γνωρίζει κανείς σίγουρα να μην ψάχνω???? το αμάξι ήταν ώρα στον ήλιο και δεν μπορούσα να κάτσω να τα ψάχνω και θα δω αύριο, επίσης φαίνεται αν μην παίρνουν ρεύμα και σκέφτομαι μήπως έπαθε τίποτα και η πλακέτα ηλεκτρικών παραθύρων που έχω στον συναγερμό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-09, 18:54
Το avatar του χρήστη tzou
tzou Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ101
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 239
tzou είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειναι μαμα τα παραθυρα?οι διακοπτες ειναι στις πορτες ή στη κονσολα διπλα στο χειροφρενο?
Παλιά 09-07-09, 19:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
είναι μαμά και είναι κοντά στο χειρόφρενο. Τελικά τώρα μόλις πήγα στο αμάξι και βρήκα από τις φωτος που κρατάω με ότι φτιάχνω γενικά, ότι η πλακέτα ηλεκτρικών παραθύρων του συναγερμού έχει ασφάλεια 25 ΑΜP και την είχα μέσα στην ασφαλειοθήκη (σε έξτρα κουτάκι) και ήταν καμμένη. Μόλις την άλλαξα όλα οκ! αλλά όμως τα ηλεκτρικά παράθυρα στην ΕΕ111 (στρογγυλοφάναρη) δεν έχουν ασφάλεια? στα σχέδια στο πρόγραμμα RETIS δεν έχει, μόνο ένα ρελέ μου δείχνει, ενώ στις παλιότερες 101 έχει κανονικα στην ασφαλειοθήκη μέσα στην καμπίνα.

Για όσους δεν ξέρουν, η πλακέτα στον συναγερμό είναι για να κλείνουν τα ηλεκτρικά παράθυρα όταν τα αφήσουμε ανοιχτά και κλειδώσουμε με συναγερμό και συνεργάζεται και με την πλακέτα του κεντρικού κλειδώματος, οπότε όλα μαζί σε εμένα έχουν 4-5 ακόμα ασφάλειες έξτρα σε κανονικό μέγεθος (όχι μικρούλες).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-09, 23:21
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
είναι μαμά και είναι κοντά στο χειρόφρενο.
Σε οσες e111 εχω δει οι διακοπτες ειναι πανω στις πορτες δεν ηξερα οτι υπηρχαν κοντα στο χειροφρενο.

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πως ανοιγει η πλαφονιερα με τον διακοπτη της ηλιοροφης για να αλλαξω τη λαμπα της; tsizkeik TOYOTA COROLLA T-SPORT 1 31-01-18 22:05
Προβλημα στον Μηχανισμο του Παραθυρου νικος82 TOYOTA COROLLA E 12 22 16-03-15 22:32
λαστιχα παραθυρου και πορτας basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 5 04-06-13 15:27
προβλημα με 20v ΒΤ aptitude SUPPORT 33 18-08-09 14:07
Προβλημα Elefsinaaaara_CorollaPowe SUPPORT 4 11-10-05 18:59

Page generated in 0,16515493 seconds (82,18% PHP - 17,82% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com