Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
15-05-09, 00:02
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω παλι επρεπε να βγαλω ταπετσαρια γιατι επρεπε να δω τι ηχεια φοραει το αμαξι.τελικα φορουσε τα μαμα loooooool.....
|
02-07-09, 23:58
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παιδιά εγώ όταν το αγόρασα παρατήρησα οτι αν έχεις λίγο ανοιχτό το παράθυρο και ψιχαλίζει, όλες οι σταγόνες πέφτουν πάνω στον διακόπτη των παραθύρων ο οποίος βγήκε off. Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου ζήτησαν 300+ ευρώ για καινούργιο διακόπτη.... Έλεος! Τον έβγαλα προσεκτικά με ένα κατσαβιδάκι ίσιο και πλατύ (δεν χρειάζεται να βγάλεις ταπετσαρία, είναι κουμπωτός) και τον μέτρησα με το πολύμετρο. Ανακάλυψα δύο καμμένους δρόμους πάνω στην πλακέτα. Τους ένωσα με καλωδιάκι και κολητίρι και δουλεύει μια χαρά απο τότε. Αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα καλύτερα να πάτε τον διακόπτη στον τηλεορασά ηλεκτρονικό της γειτονιάς σας. Αυτός με κανενα 20άρικο θα το φτιάξει. Εκτός αν η γκαντεμιά έχει κάψει ολοκληρωμένο απο βραχυκύκλωμα!
|
03-07-09, 00:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
03-07-09, 12:17
|
Μέλος
|
|
|
|
Ο διακόπτης του συνοδηγού είχε κι εμένα θέμα. Αλλά με τη βοήθεια του manual του Haynes όλα είναι πιο εύκολα... λίγο σπρέι στην επαφή και όλα έπαιξαν αμέσως.
|
03-07-09, 14:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
κ το δικο μου αμαξακι παρουσιασε προβλημα εχθες.εχω το 101 ομως.λοιπον,αφου ανεβαζα το παραθυρο του οδηγου την ωρα που τερματησε ξεχαστηκα κ πατουσα το διακοπτη για 2-3 δευτερολεπτα ακομα κ ακουσα ,μαλλον η καδενα του θα ηταν, κατι να χτυπα μεσα στην πορτα κ μετα ο μηχανισμος γυρνουσε τρελα χωρις να κινηται το τζαμι.το εχω στερεωσει προς το παρον γιατι στον δρομο πεφτει λιγακι κ εχθες εριξε κ τα κερατα του απο βροχη.κ τα 2 μου παραθυρα μπροστα κατεβαινουν με ευκολια μεχρι την μεση απο εκει κ μετα θελουν βοηθεια για το ανεβασμα κ λιγο στο κατεβασμα.μηπως θελουν αλλαγη οι μηχανισμοι????σας παρακαλω ας απαντησει καποιος γιατι το αμαξι θα κανει ταξιδι το σ/κ κ θελω να τα φτιαξω σημερα.ευχαριστω...
|
03-07-09, 21:56
|
|
Moderator
|
|
|
|
Αλλαγή μπορεί να μην θέλουν,σίγουρα χρειάζονται όμως άμεσα επισκευή! Αν και δύσκολα κάποιος μπορεί να τα επισκευάσει, συνήθως τα βάζεις καινούργια και ξεμπερδευεις! Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να χαλάσει τελείως ο μηχανισμός έτσι όπως είναι τώρα και να φύγει ανεξέλεγκτα προς τα κάτω (ανοίγοντας) το τζαμι με αποτέλεσμα όταν τερματίσει κάτω να γίνει θρύψαλα...
|
09-07-09, 18:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σήμερα εμένα όταν πάρκαρα (πριν ήμουν με A/C) ανακάλυψα ότι τα παράθυρα δεν κατεβαίνουν!!! νόμιζα αρχικά ότι χάλασε ο διακόπτης, αλλά και στα 2??? δεν ξέρω ποιά είναι η ασφαλειά τους να την κοιτάξω, το γνωρίζει κανείς σίγουρα να μην ψάχνω???? το αμάξι ήταν ώρα στον ήλιο και δεν μπορούσα να κάτσω να τα ψάχνω και θα δω αύριο, επίσης φαίνεται αν μην παίρνουν ρεύμα και σκέφτομαι μήπως έπαθε τίποτα και η πλακέτα ηλεκτρικών παραθύρων που έχω στον συναγερμό.
|
09-07-09, 18:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
ειναι μαμα τα παραθυρα?οι διακοπτες ειναι στις πορτες ή στη κονσολα διπλα στο χειροφρενο?
09-07-09, 19:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
είναι μαμά και είναι κοντά στο χειρόφρενο. Τελικά τώρα μόλις πήγα στο αμάξι και βρήκα από τις φωτος που κρατάω με ότι φτιάχνω γενικά, ότι η πλακέτα ηλεκτρικών παραθύρων του συναγερμού έχει ασφάλεια 25 ΑΜP και την είχα μέσα στην ασφαλειοθήκη (σε έξτρα κουτάκι) και ήταν καμμένη. Μόλις την άλλαξα όλα οκ! αλλά όμως τα ηλεκτρικά παράθυρα στην ΕΕ111 (στρογγυλοφάναρη) δεν έχουν ασφάλεια? στα σχέδια στο πρόγραμμα RETIS δεν έχει, μόνο ένα ρελέ μου δείχνει, ενώ στις παλιότερες 101 έχει κανονικα στην ασφαλειοθήκη μέσα στην καμπίνα.
Για όσους δεν ξέρουν, η πλακέτα στον συναγερμό είναι για να κλείνουν τα ηλεκτρικά παράθυρα όταν τα αφήσουμε ανοιχτά και κλειδώσουμε με συναγερμό και συνεργάζεται και με την πλακέτα του κεντρικού κλειδώματος, οπότε όλα μαζί σε εμένα έχουν 4-5 ακόμα ασφάλειες έξτρα σε κανονικό μέγεθος (όχι μικρούλες).
|
09-07-09, 23:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
είναι μαμά και είναι κοντά στο χειρόφρενο.
|
Σε οσες e111 εχω δει οι διακοπτες ειναι πανω στις πορτες δεν ηξερα οτι υπηρχαν κοντα στο χειροφρενο.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16515493 seconds (82,18% PHP - 17,82% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|