Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vinakos7
στα πρωτα 5-6 αρχιζει και κατεβαινει..λαμπακι θα μου αναψει την τριτη μερα σιγουρα..τωρα χλμ συνολικα δεν τα χω μετρησει..θα το κανω..παντως καιει πολυ σε συγκριση με 1.5-2 χρονια πριν..σερβις του κανω τα παντα στην ωρα του..προσ το παρων θα τσεκαρω μπεκ και τον λ . συν το οτι η αποδοση της κορολας μου εχει πεσει αρκετα καπου γονατιζει δηλαδη αφου βαζω τριτη και μετα...
|
βουλομενος καταλυτης γονατιζει το αμαξι -το ζοριζει...πεφτει η αποδοση ,αλλαζουν τα δεδομενα απο τους λ το αμαξι καιει περισσοτερο για να παραγει το ιδιο εργο..ειναι σαν να οδηγας με το αμαξι φορτωμενο σε ανηφορα......επισης βουλομενα-χαλια μπεκ= κακη καυση ,δεν γινεται σωστος ψεκασμος -αποτελεσμα ξανα μειωμενη αποδοση αυξημενη καταναλωση ....επισης καμμενος ΜΑF σημαινει επισης λαθος μειγματα .. αποτελεσμα ιδιο με παραπανω..
Επισης λαβε υποψιν σου οτι αν το αμαξι το αφηνεις να καψει σχεδον ολη την βενζινη και βαζεις 20-25 ευρω να πας κοντα στην μεση το δεικτη βενζινης.....απο την μεση και κατω ο δεικτης πεφτει πιο γρηγορα -ειναι πιο ευαισθητος ,αυτο μπορει να σε ξεγελαει λιγο......
Επισης μηπως αυτο που μυριζεις δεν ειναι καταλυτης και ειναι βενζινιλα? απο καποια διαρροη βενζινης ????προσεξε το αυτο ειναι επικινδυνο οπως καταλαβαινεις ...
Εγω οταν καθαρισα μπεκ και αλλαξα φιλτρο βενζινης το αμαξι πηγαινε καλυτερα και σε νορμαλ οδηγηση επεσε η καταναλωση 1-1,5λτ/100κμ
πριν εκαιγα 9,2 min/ 11+ max(τερμα γκαζι) lt/100km, μετα τον καθαρισμο καιω μινιμουμ 7,8-8 μεσα στην πολη με οικονομικη οδηγηση και 9,5-10+ lt/100km με τερμα γκαζι ....