Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
corolla e111 (g6)
Παλιά 30-09-11, 01:37
Το avatar του χρήστη vinakos7
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 185
vinakos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla e111 (g6)

12 λιτρα περιπου σε περιπου 2 μερεσ...δηλαδη κανω μια αποσταση 5-6 χλμ με πολυ ηρεμη οδηγηση χωρισ να το παταω γιατι καιει πλεον κ η βελονα αρχιζει κ κατεβαινει ειδικα σε ανηφορες αμεσως..οπως καταλαβαινεις κατι γινεται..ο καταλυτης μου μυριζει παντως εντονα τελευταια..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-11, 02:06
Το avatar του χρήστη nikos_adamo
nikos_adamo Offline:

Μοντέλο: E11 G6 3ZZ-FE
Περιοχή: Ίλιον
Δύναμη Σεβασμού: 207
nikos_adamo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vinakos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
12 λιτρα περιπου σε περιπου 2 μερεσ...δηλαδη κανω μια αποσταση 5-6 χλμ με πολυ ηρεμη οδηγηση χωρισ να το παταω γιατι καιει πλεον κ η βελονα αρχιζει κ κατεβαινει ειδικα σε ανηφορες αμεσως..οπως καταλαβαινεις κατι γινεται..ο καταλυτης μου μυριζει παντως εντονα τελευταια..
χιλιομετρα πες μας.... αν καις 12 λιτρα στα 6+6 χλμ που μας λες τοτε βαλτου φωτια... Σ εχει αναψει το check της μηχανης.. Ξεκινα με ενα καθαρισμο στα μπεκ. κ μετα παιζει ο λ.. αλλα 12 λιτρα στα 12 χλμ μιλαμε για καταναλωση 100 λιτρα στα 100χλμ...Δν παιζει... Μηπως δν μετρας καλα;;;;
Απάντηση με παράθεση
corolla e111 (g6)
Παλιά 30-09-11, 02:18
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

corolla e111 (g6)

στα πρωτα 5-6 αρχιζει και κατεβαινει..λαμπακι θα μου αναψει την τριτη μερα σιγουρα..τωρα χλμ συνολικα δεν τα χω μετρησει..θα το κανω..παντως καιει πολυ σε συγκριση με 1.5-2 χρονια πριν..σερβις του κανω τα παντα στην ωρα του..προσ το παρων θα τσεκαρω μπεκ και τον λ . συν το οτι η αποδοση της κορολας μου εχει πεσει αρκετα καπου γονατιζει δηλαδη αφου βαζω τριτη και μετα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-11, 02:40
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
στα πρωτα 5-6 αρχιζει και κατεβαινει..λαμπακι θα μου αναψει την τριτη μερα σιγουρα..τωρα χλμ συνολικα δεν τα χω μετρησει..θα το κανω..παντως καιει πολυ σε συγκριση με 1.5-2 χρονια πριν..σερβις του κανω τα παντα στην ωρα του..προσ το παρων θα τσεκαρω μπεκ και τον λ . συν το οτι η αποδοση της κορολας μου εχει πεσει αρκετα καπου γονατιζει δηλαδη αφου βαζω τριτη και μετα...
βουλομενος καταλυτης γονατιζει το αμαξι -το ζοριζει...πεφτει η αποδοση ,αλλαζουν τα δεδομενα απο τους λ το αμαξι καιει περισσοτερο για να παραγει το ιδιο εργο..ειναι σαν να οδηγας με το αμαξι φορτωμενο σε ανηφορα......επισης βουλομενα-χαλια μπεκ= κακη καυση ,δεν γινεται σωστος ψεκασμος -αποτελεσμα ξανα μειωμενη αποδοση αυξημενη καταναλωση ....επισης καμμενος ΜΑF σημαινει επισης λαθος μειγματα .. αποτελεσμα ιδιο με παραπανω..

Επισης λαβε υποψιν σου οτι αν το αμαξι το αφηνεις να καψει σχεδον ολη την βενζινη και βαζεις 20-25 ευρω να πας κοντα στην μεση το δεικτη βενζινης.....απο την μεση και κατω ο δεικτης πεφτει πιο γρηγορα -ειναι πιο ευαισθητος ,αυτο μπορει να σε ξεγελαει λιγο......
Επισης μηπως αυτο που μυριζεις δεν ειναι καταλυτης και ειναι βενζινιλα? απο καποια διαρροη βενζινης ????προσεξε το αυτο ειναι επικινδυνο οπως καταλαβαινεις ...
Εγω οταν καθαρισα μπεκ και αλλαξα φιλτρο βενζινης το αμαξι πηγαινε καλυτερα και σε νορμαλ οδηγηση επεσε η καταναλωση 1-1,5λτ/100κμ
πριν εκαιγα 9,2 min/ 11+ max(τερμα γκαζι) lt/100km, μετα τον καθαρισμο καιω μινιμουμ 7,8-8 μεσα στην πολη με οικονομικη οδηγηση και 9,5-10+ lt/100km με τερμα γκαζι ....
Απάντηση με παράθεση
corolla e111 (g6)
Παλιά 30-09-11, 02:48
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

corolla e111 (g6)

οχι δεν ειναι βενζινη σιγουρα..καταλυτης ειναι που μυριζει..και μαλιστα πιο εντονα οταν κανω οπισθεν δεν ξερω γιατι αλλα τοτε πιο πολυ..και φοβαμαι μην εχει επηρεασει τον λ που δεν εχω αλλαξει ακομα καταλυτη..αυριο θα παω στον παπαδοπουλο που μου προτιναν τα παιδια..θα καθαρισω μπεκ και σιγα σιγα και εξατμιση με καταλυτη για καλυτερη αποδοση..η exhaust center συμφερει απο ποιοτητα και τιμες ξερει κανεις??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-11, 03:14
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
οχι δεν ειναι βενζινη σιγουρα..καταλυτης ειναι που μυριζει..και μαλιστα πιο εντονα οταν κανω οπισθεν δεν ξερω γιατι αλλα τοτε πιο πολυ..και φοβαμαι μην εχει επηρεασει τον λ που δεν εχω αλλαξει ακομα καταλυτη..αυριο θα παω στον παπαδοπουλο που μου προτιναν τα παιδια..θα καθαρισω μπεκ και σιγα σιγα και εξατμιση με καταλυτη για καλυτερη αποδοση..η exhaust center συμφερει απο ποιοτητα και τιμες ξερει κανεις??
απο exhaust center εχω βαλει εξατμιση...την εχω λιγο πανω απο δυο χρονια.....καταλυτη hjs 200αρι τον πηρα 300ευρω προσφορα απο 350... και 2 ελευθερα καζανια + 45χιλ σωληνα 300 ευρω επισης....οι τιμες του ειναι νορμαλ...η εξυπηρετηση πολυ καλη...τωρα για ποιοτητα...το αμαξι για καποιους μηνες πηγαινε σουπερ ειχε παρει πολυ αποδεδειγμενα ....πλεον εχει πεσει αρκετα στις χαμηλομεσαιες οπως εδειξε το και δυναμομετρο, παει σχεδον οπως πηγαινε πριν βαλω εξατμιση μεχρι τις 5000 στροφες μαλλον ξεχειλωσε και εχασα backpressure...επισης οταν αφηνω γκαζι κανει καποιους συντονισμους σαν να ναι σαπισμενο εσωτερικα καποιο καζανι ...δεν εχω βρει χρονο να το παω να δουν την εξατμιση...

εγγυηση στον hjs δινει 2,5 χρονια και στα καζανια του 2 χρονια...

με λιγα λογια δεν ειναι κακος ο exhaust center ,μαλιστα εχει πολλη πελατεια ,αλλα δεν εχω ξετρελαθει κιολας πλεον...αν και στην αρχη το αμαξι εκανε παπαδες οπως σου ειπα
Απάντηση με παράθεση
corolla e111 (g6)
Παλιά 30-09-11, 03:28
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

corolla e111 (g6)

επισης ξεχασα να αναφερω...εχω κανει μια μικρη πατεντα στην κορολα μ.στο φιλτροκουτο εχω φτιαξει μονος μου και εχω συνδεσει μια προεκταση ωστε να παιρνει κρυο αερα..απο το εργοστασιο δεν ειχε τιποτα εκει και επαιρνε αερα κατευθειαν αυτον που ζεσταινοταν απο το μοτερ..τωρα εχω φερει μια προεκταση μπροστα στον προφυλακτηρα που εχω σιτα...μηπως εχει παιξει αυτο καποιο ρολο??το οτι δηλαδη τωρα παιρνει κρυο αερα το αμαξι??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-11, 04:42
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
επισης ξεχασα να αναφερω...εχω κανει μια μικρη πατεντα στην κορολα μ.στο φιλτροκουτο εχω φτιαξει μονος μου και εχω συνδεσει μια προεκταση ωστε να παιρνει κρυο αερα..απο το εργοστασιο δεν ειχε τιποτα εκει και επαιρνε αερα κατευθειαν αυτον που ζεσταινοταν απο το μοτερ..τωρα εχω φερει μια προεκταση μπροστα στον προφυλακτηρα που εχω σιτα...μηπως εχει παιξει αυτο καποιο ρολο??το οτι δηλαδη τωρα παιρνει κρυο αερα το αμαξι??
κοιτα αν φερνεις πιο πολυ αερα μεσα στο μοτερ ,σε σχεση με στοκ φιλτροκουτι,ο εγγεφαλος μεσω του μαφ ρυθμιζει το μειγμα αυξανοντας την παροχη βενζινης για να διατηρησει τις εργοστασιακες αναλογιες AFR oποτε ναι θα σου αυξηθει ελαφρα η καταναλωση..οχι κατι τραγικο ...ο κρυος αερας βοηθαει στην καλυτερη αποδοση και λιγοτερο ζορι στο μοτερ σε σχεση με τον ζεστο αερα ,δεν εχει να κανει με την καταναλωση αμεσα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-11, 16:40
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εμενα μου μυριζει MAF η δουλεια!
Απο λ και απο καταλυτη δεν κανει τετοια σε τετοιο βαθμο!
Ετσι νομιζω δηλαδη!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-11, 16:21
Το avatar του χρήστη nikos_adamo
nikos_adamo Offline:

Μοντέλο: E11 G6 3ZZ-FE
Περιοχή: Ίλιον
Δύναμη Σεβασμού: 207
nikos_adamo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μια ερωτηση σχετικα για την εξατμιση.. Αν αφαιρεσουμε τον καταλυτη το αμαξι θα κοψει ( 1600)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
εξατμιση jason TOYOTA COROLLA 111(G6) 23 24-01-14 14:39
Εξατμιση ΕΕ90 nick_89 TOYOTA COROLLA E*90 30 13-05-12 12:09
εξατμιση τς basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 15 30-09-10 17:05
εξατμιση panoshro TOYOTA AURIS 0 18-05-09 18:06
εξατμιση για ε12 1.4 trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 02-03-08 23:20

Page generated in 0,16942692 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com