Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
18-10-09, 18:31
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εμενα τις περισσοτερες φορες που μου λεει το trip computer πως μου εχουν μεινει 0 χλμ αμα παω να γεμισω δεν βαζω πανω απο 45 με 48 λιτρα ! Μεση καταναλωση εχω 9.3λ/100χλμ και το αμαξι κινειται αποκλειστικα μεσα στην πολη.
18-10-09, 19:19
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Saimon
νομιζω οτι ειναι αναλογα την καταναλωση που γραφει σαν μεση καταναλωση.....
|
αν σου γραφει π.χ 10 λιτρα θα σου βγαλει περιπου 500 στα διαθεσημα χλμ....
σε λιγες μερες που θα γεμισω θα μηδενισω πιο πριν τιν καταναλωση και θα σας πω!
εχει το corolla ?????????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 18-10-09 στις 20:14.
Αιτία: διορθωση quote
|
22-10-09, 13:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
εγω μεχρι τωρα με παρα πολυ οικονομικη οδηγηση αλλαγες κοντα στις 3000σ.α.λ εχω χαλαση μισο ρεζερβουαρ και εχω κανει 420χλμ.θα ανεωασω συντομα φωτογραφιες.
|
03-12-09, 15:28
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Ακομη ενα προβλημα με το trip computer : Γεμισα το ντεποζιτο και πηγαινω να δω τα υπολοιπομενα χιλιομετρα αφου εχω βαλω μπρος και εχω ξεκινησει και βλεπω να μου γραφει range 300χλμ (!) με μεση καταλαλωση 9λ/100χλμ. Λεω ενταξει, μαλλον θα εφαγε καποιο μικρο κολλημα και θα του φυγει. Περνανε οι μερες, εκανα χιλιομετρα και το range επεφτε σταδιακα απο τα 300χλμ στα 200 κτλ. Ξαναγεμιζω βενζινη, κοιταω το range και αυτη τη φορα μου εγραφε 250χλμ (!) με μεση καταναλωση την ιδια. Ε, πηγα στην Τογιοτα, εκλεισα ραντεβου και οποτε παω θα σας ενημερωσω για τη διαγνωση.
03-12-09, 16:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
Τα πρωτα καλα δειγματα......
Με μισο ρεζερβουαρ......
Εχω αρχισει και βαριεμαι απο την χαλαρη οδηγηση......
Μετα απο λιγο πηγα στο βενζιναδικο.....
|
08-12-09, 16:03
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nipponpower
Ακομη ενα προβλημα με το trip computer : Γεμισα το ντεποζιτο και πηγαινω να δω τα υπολοιπομενα χιλιομετρα αφου εχω βαλω μπρος και εχω ξεκινησει και βλεπω να μου γραφει range 300χλμ (!) με μεση καταλαλωση 9λ/100χλμ. Λεω ενταξει, μαλλον θα εφαγε καποιο μικρο κολλημα και θα του φυγει. Περνανε οι μερες, εκανα χιλιομετρα και το range επεφτε σταδιακα απο τα 300χλμ στα 200 κτλ. Ξαναγεμιζω βενζινη, κοιταω το range και αυτη τη φορα μου εγραφε 250χλμ (!) με μεση καταναλωση την ιδια. Ε, πηγα στην Τογιοτα, εκλεισα ραντεβου και οποτε παω θα σας ενημερωσω για τη διαγνωση.
|
Τελικα πηγα στην Toyota,, το ειδε ο ηλεκτρολογος, μου ειπε πως καμια φορα τα trip computer δειχνουν λαθος ενδειξη, εβγαλε τους πολους απο την μπαταρια, τους ξαναεβαλε και το προβλημα φτιαχτηκε ! Γρηγορα και απλα!
09-12-09, 18:27
|
Νεότατος
|
|
|
|
Φιλε nipponpower,λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα θα στο ξαναπαρουσιασει το προβλημα,που στη τελικη δεν ξερουμε αν ειναι οντως προβλημα η αν ειναι ο τροπος που τελικα δουλευει το trip.Εγω το εχω παει 2 φορες για reset και τις 2 φορες στο επομενο γεμισμα μου εβγαζε χαμηλη ενδειξη.
|
10-12-09, 17:54
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από black_savior
Φιλε nipponpower,λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα θα στο ξαναπαρουσιασει το προβλημα,που στη τελικη δεν ξερουμε αν ειναι οντως προβλημα η αν ειναι ο τροπος που τελικα δουλευει το trip.Εγω το εχω παει 2 φορες για reset και τις 2 φορες στο επομενο γεμισμα μου εβγαζε χαμηλη ενδειξη.
|
Αμα το ξαναπαρουσιασει δεν θα ασχοληθω αλλο. Εχουν βαρεθει να με βλεπουν στο συνεργειο.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,15493202 seconds (81,23% PHP - 18,77% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|