Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-03-09, 22:35
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν δεν κάνω λάθος(και αν κάνω διορθώστε με) πλέον οι πολλαπλασιαστές δεν είναι όπως στην φωτο που έβαλε ο Νικηφόρος αλλά βρίσκονται μετά την πίπα των μπουζί.αν για οποιοδήποτε λόγο ανεβάσει θερμοκρασία ο κύλινδρος επειρεάζει και τους πολαπλασιαστές.έτσι δεν είναι?

τέλος όσον αφορά το ποστ του Βαγγέλη εγώ του δίνω δίκιο 100% γιατί και εγώ έχω ακούσει πολλά από πολούς,οι οποίοι δεν παραδέχονται και ότι είναι λάθος ακόμα και τώρα μιας και δεν ισχύουν όσα έχουν πει.άρα καλό είναι να μην αρπάζεστε διαρκώς επειδή κάποιος administrator μπορεί να είναι κάπως ωμός και απότομος κάποιες φορές.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-09, 09:35
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ακριβώς όπως τα λέτε. Η πρώτη εντύπωση ήταν ή μπουζί ή πολλαπλασιαστής. Αλλά κι εγώ δεν περίμενα να είναι τρεις. Όταν ρώτησα γιατί και οι τρεις μαζί η απάντηση ήταν ότι αν χαλάσει ο ένας συνήθως τα τινάζουν και οι υπόλοιποι.

Λοιπόν, οι πολλαπλασιαστές χαλάνε ως εξής:
1. Από υπερθέρμανση κυλίνδρου (τότε μάλλον όχι όλοι μαζί όπως λένε)
2. Από βραχυκυκλωμένο μπουζί (το έχω δει σε PUNTO GT να τον καίει εις διπλούν).
3. Από πρόβλημα στην πλεξούδα (το οποίο βέβαια θα φαινόταν και αλλού).
4. Από βραχυκύκλωμα πολλαπλασιαστή (έντονη εναπόθεση υγρού πάνω από τις φύσες).
5. Από καθαρή τύχη τερματισμού χρόνου λειτουργίας του προϊόντος.

Οι άνθρωποι της ΤΟΥΟΤΑ μου είπαν ότι δυστυχώς βλέπουν μόνο το πρώτο πρόβλημα από τον εγκέφαλο που είναι πολλαπλασιαστές. Οπότε οτιδήποτε άλλο πίσω από αυτό μπορεί να το ξαναπροκαλέσει. Φυσικά άλλαξαν και τον τέταρτο πολλαπλασιαστή που συνέχιζε να δουλεύει.

Μέχρι τώρα δεν έχω θέμα εκτός από μια μικρή υστέρηση σε σχέση με πριν η οποία μάλλον οφείλεται στο ότι 3 στους 4 κυλίνδρους ήταν off και έμπαζαν κάπνα και άκαφτη βενζίνη. Σήμερα λόγω άδειων δρόμων το δοκίμασα και είναι αρκετά καλύτερα.

Η τιμή έφτασε στα 348€..... αρκετά ακριβά αν σκεφτεί κανείς ότι στα αυτοκίνητα με παράπλευρο πολλαπλασιαστή (όχι 4 στις φύσες) κάνει γύρω στα 150-170€.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-09, 17:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
πωπω πάρα πολυ ακριβά!!! ας ελπίσουμε να μην κρύβετε κάτι άλλο από πίσω και απλά έτυχε να τα τινάξουν! να υποθέσω ότι έβαλες και νέα μπουζί για καλό κακό ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-09, 18:25
THEMIS Offline:
Μέλος

Τους το διευκρίνισα ότι αν το ξανακάνει και τους κάψει πριν το χρόνο θα είναι TOYOTA fault.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-09, 15:30
THEMIS Offline:
Μέλος

Κάπου διάβασα ότι όταν καίγεται πολλαπλασιαστής πρέπει να ακινητοποιείς το όχημα και να το πας με μεταφορική στο συνεργείο γιατί πέφτει άκαφτη βενζίνη στα πιστόνια η οποία βγαίνει μετά από τις βαλβίδες εξαγωγής και πάει στον καταλύτη όπου λόγω θερμοκρασίας αναφλέγεται και... πάει ο καταλύτης.
Δεν ξέρω επίσης αν θέλει καθαρισμό το μπλοκ των βαλβίδων μετά από αυτό....

Όποιος ξέρει από μηχανολογικά ας βοηθήσει παρακαλώ...

Θέμης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-09, 15:46
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 288
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
Θεωρητικά ίσως να ναι και έτσι. Στέκει.
Βέβαια αφού το έφτιαξες και το περπάτησες, εννοείται πως ότι άκαφτη βενζίνη υπήρχε, δεν υπάρχει πλέον.
Το αν αχρηστευτηκε ο καταλύτης σου, μια μέτρηση καυσαερίων θα σου το επιβεβαιώσει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-09, 17:13
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
ο πολλαπλασιαστής (αν έχει έναν) αν κάει εν κίνηση το μοτερ δεν θα σβήσει??? αν ειναι σταματημένο το αμάξι τότε δεν παίρνει μπρος. Αν καταλάβουμε ότι δουλεύει με λιγότερους κύλινδρους δλδ ρετάρει, κάνει αλλιώτικο ήχο, δεν τραβάει καθόλου κτλ εννοείτε ότι δεν το μετακινούμε έτσι. Αν εννοείς να ρυμουλκήσεις το όχημα καπως (εκτός την μεταφορική) ή θες να το σπρώξεις απλά το κάνεις με τη νεκρά μέσα, έτσι δεν γυρνάει το μοτερ και να φεύγει άκαυστη. Πάντως έχει τύχει σε φίλους με καταλυτικά να σπρώξουμε το αμάξι με ταχύτητα μέσα για να πάρει μπρος, πχ όταν έμεινε κάποιος από μίζα, μπαταρία κτλ και μετά δεν είχε πάθει ο καταλύτης το παραμικρό, ίσως να θέλει πολύ ώρα, ή πολλές φορές δεν ξέρω. Εμένα ο πολλαπλασιαστής είναι ένας τώρα (4Ε-FTE) οπότε χτύπα ξύλο αν τα παίξει σίγουρα θα το καταλάβω!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-03-09 στις 17:18.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,14206696 seconds (80,14% PHP - 19,86% MySQL) with 36 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com