Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από driftakias
Εγω που ρωτισα να μου βαλει μεβρανες στα φαναρια στο μαγαζι που εβαλα φιμε μου ειπε οτι δεν αναλαμβανη να βαλη γιατι δεν στρονη. Εγω ομος θα βαλω μονος μου θα αγορασω της FOLIATEC κ θα βαλω μονος αμα στροση αμα δεν σροση δεν θα στεναχορεθω απο 7-10ε εχουν.
|
Για να μην παιδευτεις αδικα και χασεις και τα 10ε σου πηγαινε σε ενα μαγαζι που κανει αυτοκολλητα-επιγραφες και με 15-20ε καθαρισες...Για να γινει σωστη και ομορφη δουλεια...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apsogos
Γιατι Αγορινα μου ειναι εξωτερικα....εκτος αν ειναι πολυ μαγκας ο αλλος και τις βαλει απο μεσα...απο εξω εχουν ολους τους παραγοντες...για φυσιολογικες φθορες....θερμοκρασιες + - κτλ.
Την γνωμη μου ειπα στατιστικα με το τι εχω δει εγω.Σιγουρα υπαρχουν, ποιοτητες.3 χρονια εξωτερικες μεμβρανες; Μηπως το ειχε συνεχεια σε γκαραζ;
|
Ναι προσεξτε κατι, αλλο οι μεμβρανες που βαζουν για φιμε στα τζαμια και αλλο για τα φαναρια...Για τα φαναρια ειναι αυτοκολλητες γι'αυτο δεν εχουν προβλημα με θερμοκρασιες-ηλιο-κρυο-πλυσιμο και οτιδηποτε αλλο... Εαν τοποθετηθει σωστα δεν εχει προβλημα... Οσο για τα τρια χρονια ουτε σε γκαραζ ηταν ουτε καπου κλειστο χωρις να κυκλοφορει,αντιθετως...