Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
24-02-09, 01:54
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ο Λ Α τα λεφτα! Ειναι απλο, γι αυτο τη διαλεξε ο ΠΚ!
24-02-09, 02:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ανοιχτηκε κι αλλο θεμα για την αποδραση του Παλαιοκωστα, αφου χτες ο Διαφανος "εσυρε το χορο". Παρ ολα αυτα θα συμφωνησω με τον φιλο Βαγγελη (αν θυμαμαι καλα), aka ranger, αν και νομιζω οτι η λεξη "σεσημασμενος'' ειναι λιγο υπερβολικη. Ναι οκ, εχει απαγαγει εχει ληστεψει, τουλαχιστον ομως δεν εχει αφαιρεσει ζωες.
|
|
|
|
24-02-09, 02:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ανοιχτηκε κι αλλο θεμα για την αποδραση του Παλαιοκωστα, αφου χτες ο Διαφανος "εσυρε το χορο".
|
σωστό....
Παράθεση:
Βαγγελη (αν θυμαμαι καλα), aka ranger,
|
επίσης σωστό Δημήτρη!
Παράθεση:
νομιζω οτι η λεξη "σεσημασμενος'' ειναι λιγο υπερβολικη. Ναι οκ, εχει απαγαγει εχει ληστεψει, τουλαχιστον ομως δεν εχει αφαιρεσει ζωες.
|
δεν είπα οτι ειναι κανένας φονιας ρε παιδια. Σεσημασμέμος σημαίνει γνωστός για τις παρανομίες του, κάποιος που παρανομεί κατα συρροη και εξακολούθη. βέβαια δεν πιστεύω οτι είναι και κανενας σύγχρονος Ρομπέν των Δασων που κλέβει απο τους πλούσιους και τα δίνει στους φτωχους, γιατι εμένα δε μου έχει δώσει φραγκο
τεσπα... εγώ πιστευω οτι και τα 2 θεματα είναι περιττά. τι να πω, αν συμφωνουν και οι υπόλοιποι διαχειριστες, ας διαγραφούν!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
24-02-09, 02:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Εγώ λέω να διαγραφεί.Το ένα φτάνει.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
24-02-09, 02:50
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
γιατι εμένα δε μου έχει δώσει φραγκο
|
Ωπα ρε Βαγγελη, για περιμενε! Δηλαδη απο τον Παλαιοκωστα περιμενεις να σου παρει το T-sport? Χεχεχαχαχουχου!!!
Ναι, ας μεινει μονο το ενα θεμα παιδια!
|
|
|
24-02-09, 08:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
εμένα φίλε KOMI δε μου αρεσει το θέμα που άνοιξες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πρέπει να εξυμνήσουμε εναν σεσημασμένο κακοποιο;;;; ΟΚ, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κακώς κείμενα του σωφρονιστικού συστήματος. Τους έκανε ρόμπες, αν προτιμάς...
Γιατί όμως αυτό τον κάνει τρισμέγιστο και όχι εναν έλληνα επιστήμονα ο οποίος διαπρέπει στον τομεά του;;; δεν είδα κανέναν να ανοίγει κάποιο τέτοιο θέμα....
δεν θα το σβησω το θεμα..... αν κάποιος άλλος mod-admin κρίνει οτι είναι περιττό ας το σβήσει το πρωι
|
δες το και αλλιως ομως,οχι μονοπλευρα......ο παλαιοκωστας δεν σε εκλεψε ποτε,ουτε εκλεψε ποτε φτωχο ανθρωπο ουτε και του εκανε κακο αντιθετα βοηθησε κιολας.σεσημασμενοι οπως λες ειναι ολα τα λαμογια που εχουν υψηλες θεσεις σε αυτην του κακομοιρη την ελλαδα που ο κοσμος δεν λεει να ξυπνησει με τιποτα,και ολοι οι αρχικλεφτες εκμεταλευωμενη τον υπνο του κοσμου κανουν πλιατσικο με τα λεφτα μου ,τα λεφτα σου και ολου του φτωχου λαουτζικου.το χειρωτερο ειναι δε οτι αυτοι δεν θα τιμωριθουν ποτε.........αντιθετα θα σε κλεβουν για παντα και θα συμφωνεις κιολας.ποιος ειναι λοιπον σεσημασμενος οπως λες ????τριμεγιστος και λιγο ειπα.....
24-02-09, 09:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καλά δεν το συζητάμε... Οι μεγαλυτεροι βρυποινητες και σεσημασμένοι ειναι αυτοι οι 300 που ειναι κλεισμένοι στη Βουλη... Αυτοι ειναι οι φονιαδες που εχουν σκοτωσει τη χωρα...
Ο Παλαιοκωστας μπροστα τους ειναι παιδάκι που έκλεψε κουλουρι...
(Θα μεταφερω το θεμα στου Διαφανου για να μην εχουν 2 τοπικ.)
|
24-02-09, 09:45
|
|
|
|
|
|
Πάντως παιδιά εγώ δεν ξέρω αν είναι σεσημασμένος ή τριμέγιστος.Αυτό που ξέρω είναι...1ο Τα κανάλια λένε πάντα ότι να'νε και μόνο αυτό που τους συμφέρει και 2ο δεν έχω ακούσει προσωπικά τίποτα που έκανε και δεν μου άρεσε...Κλέβει αμάξια και μετά τα δίνει πίσω με 1000 ΕΕ μέσα(Μαρτηρίες ανθρώπων)Κλέβει τράπεζες και ανθρώπους με πολύ σάλιο.Στην τελική όποιος είναι μάγκας χωρίς να σκοτώσει και να βλάψει να τα 'κονομίσει ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. .(Γνώμη μου)
|
|
24-02-09, 13:45
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλά δεν το συζητάμε... Οι μεγαλυτεροι βρυποινητες και σεσημασμένοι ειναι αυτοι οι 300 που ειναι κλεισμένοι στη Βουλη... Αυτοι ειναι οι φονιαδες που εχουν σκοτωσει τη χωρα...
Ο Παλαιοκωστας μπροστα τους ειναι παιδάκι που έκλεψε κουλουρι...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Reaperburner
Πάντως παιδιά εγώ δεν ξέρω αν είναι σεσημασμένος ή τριμέγιστος.Αυτό που ξέρω είναι...1ο Τα κανάλια λένε πάντα ότι να'νε και μόνο αυτό που τους συμφέρει και 2ο δεν έχω ακούσει προσωπικά τίποτα που έκανε και δεν μου άρεσε...Κλέβει αμάξια και μετά τα δίνει πίσω με 1000 ΕΕ μέσα(Μαρτηρίες ανθρώπων)Κλέβει τράπεζες και ανθρώπους με πολύ σάλιο.Στην τελική όποιος είναι μάγκας χωρίς να σκοτώσει και να βλάψει να τα 'κονομίσει ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. .(Γνώμη μου)
|
Ακριβως αυτο ηθελα να πω και εγω λιγο ποιο πανω.
Ο Π ειναι εγκληματιας? Δηλαδη αυτοι που μας τα παιρνουν καθημερινα με διαφορους τροπους ειναι καλοι και ο Π ειναι ο μεγιστος εγκληματιας?
Οπως ξαναειπα ο Π δεν εβλαψε κανενα. Υπαρχουν τοσοι εγκληματιες εκει εξω που βλαπτουν το κοινωνικο συνολο καθημερινα που εαν ασχολουμασταν με αυτους κανεις δεν θα ηξερε τον Π.
Και οπως ξαναειπα εαν ηθελε απλα να γινει ενα κλεφτης απλα θα πηγαινε καπου στο εξωτερικο και θα τον ξεχναγαμε μεσα σε 1 εβδομαδα(δηλ οταν θα σταματουσαν τα βρωμο-ΜΜΕ).
|
|
|
|
24-02-09, 21:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ΔΕΗ
Τ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
300.000 ευρώ ετησίως ή
25.000 ευρώ το μήνα ή
1.157 ευρώ τη μέρα ή
145 ευρώ την ώρα δηλαδή …
50.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ.
κα. Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
182.000 + bonus έως 165.000
κ. Σ. ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ
182.000 + bonus έως 165.000
κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ(QUALITY BUSINESS SOLUTIONS)
425.000 ευρώ
κ. Δ. ΠΑΝΑΓΕΑΣ
120.000 + ασφαλ. εισφορές
κ. Ν. ΤΟΜΑΡΑΣ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ που αποχώρησε … οικιοθελώς και έλαβε:1500000e
ΕφΟΠΑΠ ΑΕ
. Χ.ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Περίπου 500.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή,
41.666 ευρώ μηνιαίως,
1.923 ευρώ ημερησίως και
240,30 ευρώ την ώρα, δηλαδή…
82.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!
κ. Ε. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
200.000 ευρώ ετήσιος μισθός ή
17.000 ευρώ το μήνα ή
772 ευρώ τη μέρα ή
97 ευρώ την ώρα, δηλαδή …
33.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!
(χωρίς να περιλαμβάνονται επιπλέον αποδοχές αποζημιώσεις, συμμετοχές σε ΔΣ, bonus, κ.α.)
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
κ. Ι. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
270.000 ευρώ ετήσιος μισθός ή
22.500 ευρώ το μήνα ή
1.042 ευρώ τη μέρα ή
130 ευρώ την ώρα, δηλαδή…
44.383 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Ι. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
180.000 ευρώ ετησίως ή
15.000 ευρώ το μήνα ή
695 ευρώ τη μέρα ή
87 ευρώ την ώρα, δηλαδή …
30.000 δρχ περίπου την ΩΡΑ!
ΣΥΝΟΛΟ: 1.080.000 ΕΥΡΩ
Α. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
180.000 ευρώ ετησίως ή
15.000 ευρώ το μήνα ή
695 ευρώ τη μέρα ή
87 ευρώ την ώρα,
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Δ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
300.000 ευρώ ετησίως ή
25.000 ευρώ το μήνα ή
1.157 ευρώ τη μέρα ή
145 ευρώ την ώρα δηλαδή …
50.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!0.000 δρχ περίπου την ΩΡΑ!
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Τ. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
607.835 ευρώ ετησίως ή
50.562 ευρώ μηνιαίως ή
2.350 τη μέρα ή
293 ευρώ την ώρα, δηλαδή…
100.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!
(τακτικές αποδοχές και bonus – ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται πρόσθετες αμοιβές καθώς και η προνομιακή απόκτηση μετοχών της Εθνικής αξίας εκατομμυρίων ευρώ )
φανταστητε τι γινεται με τους πολιτικους και τις μιζες οπου μιλαμε για εκατομυρια ευρο και οχι για ψυχουλα........
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17556500 seconds (83,43% PHP - 16,57% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|