Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος |
|
|
24-01-09, 17:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
γιατί το λές αυτό?
|
24-01-09, 18:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Λοιπον τι λετε για την ερχομενη Κυριακη πρωι .Εννοειτε Λαρισα, που ειναι το κεντρο τις θεσσαλιας, ωστε να εχουμε απο παντου συμμετοχες.Οι Λαρισαιοι ας βρουνε ενα υσυχο κατα προτιμηση μερος.
Μια πιτα και καλη διαθεση θελουμε.
24-01-09, 19:28
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Λοιπον τι λετε για την ερχομενη Κυριακη πρωι .Εννοειτε Λαρισα, που ειναι το κεντρο τις θεσσαλιας, ωστε να εχουμε απο παντου συμμετοχες.Οι Λαρισαιοι ας βρουνε ενα υσυχο κατα προτιμηση μερος.
Μια πιτα και καλη διαθεση θελουμε.
|
Εγω μεσα εννοειται, θα συννενοηθουμε με τον Johny και θα βρουμε ενα καλο μερος..
25-01-09, 23:06
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παναγιωτη εγω λεω να παμε για κοπη στο ΗΔΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ,που υπαρχει μεγαλη αλανα για τα αμαξια για κοπη πιτας,και μετα ΑΒΕΡΩΦ ΠΙΡΟΥΝΙΕΣ για τσιπουρα,που και εκει επισης υπαρχει μεγαλη απλα για τα αμαξια.....Ακουω αλλες προτασειςςςςςςςς!!!!
|
26-01-09, 21:11
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
ρίξτε κανένα σύρμα κα στους άλλους γιατί απ' ότι βλέπω έχουν μπλέξει με τις επιδόσεις και ξεχνούν τις υποχρεώσεις
|
27-01-09, 01:50
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παιδια χερετω και μπαινω και εγω στη συζητηση αφου πρωτα ζητησω μια συγνωμη που τοσο καιρο δεν εμπενα συχνα στο φορουμ μιας και εχω προβλημα με την συνδεση. Προσπαθω να σκεφτω και εγω ενα μερος μια και ειμουν σερβιτορος μια 5ετια στη λαρισα αλλα λιγο δυσκολο να βρουμε ενα τετοιο μερος. Οσο για Ιδιστον στη Νεαπολη απο αλλανα σωστο αλλα αν πας θα καθησης να φας αναγκαστικα οποτε μετα και για τσιπουρα λιγο βαρυ δεν θα μας κατσει! χαχα...
|
27-01-09, 11:23
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Εγω ελεγα για αρχη να παμε cube στο carefour διπλα που ειναι, εχει και μεγαλη αλανα και μετα για τσιπουρα ή κοψιδια κανονιζουμε...
Δεν βλεπω ομως κινητικοτητα....
27-01-09, 14:57
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παναγιωτη καλη η ιδεα σου. Μου ηρθε μια ιδεα τι θα λεγατε να παμε να κοψνωστουουμε την πιτα στην πιστα καρτ στο ελευθερε? Ειναι ενως γνωστου μπορουμε να ποιουμε καφε να κοψουμε την πιτα να βαλουμε και τα μωρα μας στη πιστα για φοτο αλλα και για να γουσταρουμε.
|
27-01-09, 15:07
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Παναγιωτη καλη η ιδεα σου. Μου ηρθε μια ιδεα τι θα λεγατε να παμε να κοψνωστουουμε την πιτα στην πιστα καρτ στο ελευθερε? Ειναι ενως γνωστου μπορουμε να ποιουμε καφε να κοψουμε την πιτα να βαλουμε και τα μωρα μας στη πιστα για φοτο αλλα και για να γουσταρουμε.
|
Ψηφίζω υπέρ της ιδέας!!!!!!!!!!!
Στο Carrefour έχουμε πάει αρκετές φορές.
Αρκει η πίστα να έχει και ένα καλό κτίριο (θα ξέρουν και οι υπόλοιποι εκ Λαρίσης) στο οποίο θα μπορέσουμε να κάτσουμε για το καφεδάκι μας.
|
27-01-09, 15:22
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Μιτσο το κτιριο ολα οκ ειναι μικρου μεγεθους εχει μεσα 4-5 τραπεζακια και καναπεδες αν μαζευτουμε καμια 20ρια ατομα πιστευω ισα ισα χωραμε τι να πω οπως θελετε αν ειναι θα μιλησω αυριο με τον ιδιοκτητη της πιστα και θα σας πω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16323805 seconds (81,59% PHP - 18,41% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|