Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
japanese έχει πλάκα το θέμα που άρχισες χωρίς παρεξήγηση. Ξεκινάς με μετατροπή gt4 κόψε ράψε πατώματα με άκρα φρένα αναρτήσεις gt4 και στην επόμενη σελίδα γράφεις ότι θα πληρώσεις 2000 για το μοτέρ και την εξάτμιση θα την πληρώσει ο μπαμπάς σου. ωραίος. Υπολόγισε πάντως ότι το καλό μοτέρ που δε θα σπάσει κάνει 2000. Τα υπόλοιπα μοτέρ είναι απλά φαγωμένα. Ευκαιρίες σε μοτέρ 10 με 15 χρονών δεν υπάρχουν παρά μόνο ανακατασκευασμένο από κάποιο που ξεγελάσθηκε είδη. Αυτοί λοιπόν τα πουλάνε 2000.απλά και πικρά.
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 238
Δε ξέρω άν έχει πλάκα ή όχι . Άρχισα να σκέφτομαι για μοτέρ GT4 επειδή δε σκέφτηκα σωστά κάποια λεφτά . Όσο για το άλλο μοτέρ έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν τον μηχανικό λόγω του ότι έχει φτιάξει πάρα πολλά χωρίς να έχει πρόβλημα κανένα .
Δύναμη Σεβασμού: 296
απο εμπιστοσύνη όση θέλεις. εγώ είχα και εγγύηση. Τέλος πάντων δικά σου χρήματα είναι ότι θέλεις κάνεις. μόλις είδα οτι είσαι απο Κοζάνη. εκεί σπούδαζα το 97 με 01.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
Πολυ σπανιο να βρεις μοτερ που να μην καιει λαδι και σιγα σιγα θα θελει επισκευη..
Ενημερωτικα και γω αυτο το μοτερ εχω τοσα χρονια τωρα και δεν θελεις να σου πω ποσα εχω δωσει...