Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
28-12-08, 14:05
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω παντος πιστευω σε αυτα.Συμφωνω απολυτα με τον nikosauris.Ο καθενας βεβαια εχει το δικαιωμα επιλογης στο που θα πιστευει.Το εχει πει και ο ιδιος ο θεος αυτο.
my page
|
28-12-08, 14:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris
Περα απο τους θεολογικους συσχετισμους (που δεν ασπαζομαι) εχει πραγματικο κοινωνικο ενδιαφερον και μου δινει μια εφιαλτικη εικονα του αυριο
|
εγω φιλε νικο αλλο βλεπω, οτι πιστευες στον θεο απο αυτα που λες(και εγω πιστευω και πολυ μαλιστα).Εμενα δεν μου φαινονται καθολου υπερβολικα δειτε πως προχωραει η τεχνολογια και θα καταλαβετε.
|
|
28-12-08, 17:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
καταρχλην δεν χλεύασα τίποτα.απλά το "βλέπω" λίγο πιο ήρεμα το όλο "σκηνικό".όπως είπε ο nikosauris θα πανε να ζησουνε στα βουνα οι χριστιανοι.3,5 αλλα ο Θεος δεν θα αφησει τους γιους του ετσι.για τους πιστους λεει οτι θα περασουν πολυ γρηγορα αυτα τα 3.5χρονια και δεν θα πεινασει ποτε κανενας.άρα όσοι θέλουμε θα σωθούμε σωστά?
όσο για την καταπάτηση των προσωπικων μου δικαιωματων ξαναλέω το παράδειγμα που είπα και νωρίτερα με τα ΚΕΠ.ο κάθε υπάλληλος του ΚΕΠ για να μπορέσει να μας εξηπηρετήσει προφανός έχει κάποιο κωδικό που βάζει στον υπολογιστή για να μπορέσει να συνδεθεί όταν θέλει και να μου βγάλει αντίγραφο ποινικού μητρώου.σωστά?ειδάλως εάν δεν υπήρχε αυτή η δικλίδα ασφαλείας θα έκανα την έτηση και εγώ από το σπίτι μου μέσω net και θα μου το έδιναν.με λίγα λόγια δεν μπορεί ο καθένας μας από εδώ μέσα να δει το ποιόν μου.σωστά?υπάρχουν βέβαια και οι τρελαμένοι κομπιουτεράδες που βρήσκουν πρόσβαση κλπ κλπ αλλά πόσοι είναι?κάτι αντίστοιχο δεν μπορεί να γίνει όπως λες ρε συ Κυριάκο και στο σουπερ μάρκετ αν φοράμε το τσιπάκι?ποιος ο λόγος το εκάστοτε μηχάνημα να διαβάζει πχ το ποινικό μου μητρώω όταν χρειάζεται απλά το όνομά μου και το λογάριασμό που εγώ έχω ορίσει ότι από εκεί θα πληρώνω αυτά που θα αγοράζω?
απλά εκφράζω τα όσα σκέφτομαι.ούτε άπιστος είμαι,ούτε δίσπιστος ούτε χλευάζω.πιστεύω και εγώ σε ότι πιστεύω τέλος πάντων αλλά δεν θα τρομοκρατηθώ κιόλας.όταν έρθει εκείνη η ώρα ο καθένας μας θα έχει την επιλογή να διαλέξει.
|
Δεν ειπε κανεις οτι χλεθασες η ειρωνευτηκες κατι.
Οταν ερθει εκεινη η ωρα δεν εχεις καταλαβει απλα οτι με το τσιπκι αυτο δεν θα περιοριζονται στο να "δουν" απλα ποιος εισαι.
Αυτο δεν εχεις καταλαβει και γιαυτο δε σου φαινεται τοσο τρομακτικο.
Και αυτα που λεει ο Λιακο για την επιδραση των μικοκυμματων στην ψυχολογια μας μην τα παιρνεις και τοσο αναλαφρα.
Τεσπα ενα ειναι σιγουρο, τα φαινομενα απατουν και βαδιζουμε σε υποπτες εποχες.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
28-12-08, 18:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Και αυτα που λεει ο Λιακο για την επιδραση των μικοκυμματων στην ψυχολογια μας μην τα παιρνεις και τοσο αναλαφρα.
|
η επίδραση των μικροκυμμάτων στην ψυχολογία μας είναι πολύ μεγάλη.ο Λιάκο βασίζεται σε έρευνες και λέει όσα λέει τουλάχιστον τις περισσότερες φορές που τον έχω παρακολουθήσει.πρόσφατο παράδειγμα κατά τη διάρκεια της θητείας μου οι συχνοί πονοκέφαλοι που είχαμε ο ηλεκτρολόγος και ο υδραυλικός υπηρεσίας κάθε πρωί αφού κοιμόμαμασταν δίπλα στον υποσταθμό.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Τεσπα ενα ειναι σιγουρο, τα φαινομενα απατουν και βαδιζουμε σε υποπτες εποχες.
|
αυτό ξαναπέστο.εδώ και χρόνια κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου
|
29-12-08, 05:47
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Δνε προτινεται σαν προορισμος η Ελλαδα απο τους Αγγλους.Ποτε να μην σωσουν να ερθουν οι αδερφαρες.
Ας πουμε στον Ολυμπιακο, αλλα εαν διαφωνουμε με κατι μην χλευαζουμε.Γιατι ο καιρος γαρ εγγυς.
|
Εγω πιστευω στον Παναθηναικο μονο! Οσο αφορα τις αδερφαρες ερχονται 3 με 3,5 εκκατομυρια καθε χρονο για διακοπες (απο τα 16 εκκατομυρια τουριστες που εχει η χωρα μας ετησιως)! Αν λες για αυτο εισαι λαθος..
29-12-08, 05:48
|
banned
|
|
Περιοχή:
giannitsa city
|
|
ενα ειναι σιγουρο.οπως υπαρχει το καλο υπαρχει και το κακο.πραγματικα αυτο που ειπε ο φιλος ειναι το καλυτερο.περπαταμε σε υποπτα χρονια και εποχες.χωρις να καταλαβαινουμε τιποτα,γυρω μας γινονται τρελλα πραγματα που ουτε καν τα φανταζομαστε.
Και το χειρότερο δεν τα παιρνουμε χαμπάρι-βλέπε τα αεροπλάνα που κανονικά δεν βγαζουν καυσαέρια που μένουν αλλά εκείνα τα άσπρα που αφήνουν τι είναι?για δείτε στο youtube.μας βομβαρδίζουνε με χημικά κάθε μέρα και μας κάνουν ζόμπι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 29-12-08 στις 11:19.
|
|
|
|
29-12-08, 19:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Εγω πιστευω στον Παναθηναικο μονο! Οσο αφορα τις αδερφαρες ερχονται 3 με 3,5 εκκατομυρια καθε χρονο για διακοπες (απο τα 16 εκκατομυρια τουριστες που εχει η χωρα μας ετησιως)! Αν λες για αυτο εισαι λαθος..
|
και τι εισαι εσυ για τον παναθηναικο???ενα τιποτα.Μονο λεφτα περνουν απο εσενα αι αυτο τους απασχολει μια εταιρια ειναι που κοιταει να βγαλει κερδος.Εγω φιλε ειμαι αεκτζης και υποτιθετε εχουμε μια ιστορια...ποια ειναι η ιστορια ο ενσαλιβα ο εντινιο και ο μπλανκο???εχουν ιδεα αυτη απο ιστορια???Που παιζουνε ολοι οι ξενοι στης ομαδες και μετα λεμε εχουμε ιστορια και μικρα ασια και πρασσινα αλογα.Κολπα ειναι για να φανατιζουν κοσμο και να τα οικονομανε?Μπορει να υπηρχε καποτε αυτο.Λενε παιξτε για την φανελα και ειναι βαρια η φανελα???Νομιζεις οτι εχουν ιδεα ολοι αυτοι???
εγω συμφωνο απολυτα με τον νικο..αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γινετε τιποτα αυτο ειναι το κακο.
|
|
29-12-08, 22:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
και τι εισαι εσυ για τον παναθηναικο???ενα τιποτα.Μονο λεφτα περνουν απο εσενα αι αυτο τους απασχολει μια εταιρια ειναι που κοιταει να βγαλει κερδος.Εγω φιλε ειμαι αεκτζης και υποτιθετε εχουμε μια ιστορια...ποια ειναι η ιστορια ο ενσαλιβα ο εντινιο και ο μπλανκο???εχουν ιδεα αυτη απο ιστορια???Που παιζουνε ολοι οι ξενοι στης ομαδες και μετα λεμε εχουμε ιστορια και μικρα ασια και πρασσινα αλογα.Κολπα ειναι για να φανατιζουν κοσμο και να τα οικονομανε?Μπορει να υπηρχε καποτε αυτο.Λενε παιξτε για την φανελα και ειναι βαρια η φανελα???Νομιζεις οτι εχουν ιδεα ολοι αυτοι???
εγω συμφωνο απολυτα με τον νικο..αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γινετε τιποτα αυτο ειναι το κακο.
|
Ακριβως το ιδιο ειναι και ο χριστιανος για την εκκλησια..
Γι'αυτο ο καθενας επιλεγει με τι θελει να φανατιστει. Αλλος με πολιτικα, αλλος με θρησκειες, αλλος με αθλητικα..
|
|
29-12-08, 23:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το θέμα είναι να πιστεύεις στην εκκλησία όχι για αυτό που είναι ως υλική υπόσταση και για τους ανθρώπους της (που οι περισσότεροι είναι πλέον μέσα στη σαπίλα και τη διαφθορά - από τον πιο μικρό κρίκο της έως τα "μεγάλα κεφάλια"), αλλά για αυτό που αντιπροσωπεύει ως οίκος του Θεού...
Από εκεί κ πέρα, είναι θέμα του καθενός να πιστεύει σε σατανιστές, μασωνικές στοές, χαράγματα, 666 κλπ...Η αποκάλυψη και όλα τα θρησκευτικά βιβλία είναι γεμάτα αληγορίες, μεταφορές και σχεδόν ποτέ δε μιλούν για τα πράγματα κυριολεκτικά...Οπότε δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζουμε απόλυτα ο,τι αναφέρεται στην αποκάλυψη, με τσιπάκια στα χέρια, στο μέτωπο κλπ...
Αυτοί που πιστεύουν πραγματικά θα σωθούν...και φυσικά αυτοί δεν είναι όσοι φοβούνται σατανιστές, χαράγματα κλπ, ούτε όσοι κάνουν μεγάλους σταυρούς και ξημεροβραδιάζονται στις εκκλησίες, ενώ οι πράξεις τους κ οι ψυχές τους είναι σάπιες...
Οπότε ας μην πανικοβαλλόμαστε με ό,τι μας πλασάρουν (κάποια μπορεί κ να ισχύουν) και ας ζούμε όσο πιο αγνά μπορούμε βοηθώντας κανέναν συνάνθρωπο, σκεφτόμενοι χωρίς κακία και πράτοντας το ίδιο....
|
|
|
|
30-12-08, 00:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Το θέμα είναι να πιστεύεις στην εκκλησία όχι για αυτό που είναι ως υλική υπόσταση και για τους ανθρώπους της (που οι περισσότεροι είναι πλέον μέσα στη σαπίλα και τη διαφθορά - από τον πιο μικρό κρίκο της έως τα "μεγάλα κεφάλια"), αλλά για αυτό που αντιπροσωπεύει ως οίκος του Θεού...
Από εκεί κ πέρα, είναι θέμα του καθενός να πιστεύει σε σατανιστές, μασωνικές στοές, χαράγματα, 666 κλπ...Η αποκάλυψη και όλα τα θρησκευτικά βιβλία είναι γεμάτα αληγορίες, μεταφορές και σχεδόν ποτέ δε μιλούν για τα πράγματα κυριολεκτικά...Οπότε δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζουμε απόλυτα ο,τι αναφέρεται στην αποκάλυψη, με τσιπάκια στα χέρια, στο μέτωπο κλπ...
Αυτοί που πιστεύουν πραγματικά θα σωθούν...και φυσικά αυτοί δεν είναι όσοι φοβούνται σατανιστές, χαράγματα κλπ, ούτε όσοι κάνουν μεγάλους σταυρούς και ξημεροβραδιάζονται στις εκκλησίες, ενώ οι πράξεις τους κ οι ψυχές τους είναι σάπιες...
Οπότε ας μην πανικοβαλλόμαστε με ό,τι μας πλασάρουν (κάποια μπορεί κ να ισχύουν) και ας ζούμε όσο πιο αγνά μπορούμε βοηθώντας κανέναν συνάνθρωπο, σκεφτόμενοι χωρίς κακία και πράτοντας το ίδιο....
|
Πολυ ωραια τα ειπες αλλα δεν μπορουμε να συκρινουμε ομαδες με θρησκεια...εαν κατι κραταει την ελλαδα και ζουμε ολοι και χαιρομαστε ειναι οτι εχουμε ΙΣΤΟΡΙΑ και ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ...αυτα μας κρατανε και οχι οι ομαδες οι αναρχικοι κα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17919302 seconds (83,61% PHP - 16,39% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|