Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
11-07-09, 20:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
έχεις γράψει στο forum για τις Ε11, δεν ξέρω ακριβως πως είναι αυτό που λες, αλλά αν δεν βρίσκεις ίδια μάλλον δεν έψαξες καλά! σίγουρα θα υπάρχουν! αν βάλεις μεγαλύτερα θα φωτίζει περισσότερο από τα άλλα! οπότε ή πρέπει να βρεις το ίδιο, ή να τα αλλάξεις όλα για να είναι ίδια!
|
12-07-09, 11:57
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ωρωπός
|
|
καλημέρα σε όλους. εγώ τοποθέτησα τα led που κυκλοφορουν στην αγορά που κατά κύριο λόγο τα τοποθετουν στις πινακίδες κια βγάζει αυτό το γαλαχτερό φωτισμό ο οποίος είναι δυνατός και πανέμορφος.
τιμή σετ με 2 λάμπες 10 ευρώ. και χρειάζονται 2 σετάκια.
Υ.Σ ελπίζω να βοήθησα.
|
12-07-09, 12:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! έχω μια άσχετη ερώτηση, τι corolla έχεις και λέει μέχρι 240 στο κοντερ??? εμένα που έχω την απλη Ε11 στρογγυλοφάναρη λέει 220 πάντως!
|
12-07-09, 12:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
12-07-09, 12:15
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ωρωπός
|
|
ae101 1.300 σε διαδικασία μετατροπής. άλλαξα το κοντέρ και έβαλα από το 1.600. ακόμα μία φωτό από το εσωτερικό με τις αλλάγες που έχουν υποστεί.
|
|
|
|
13-07-09, 20:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
έχεις γράψει στο forum για τις Ε11, δεν ξέρω ακριβως πως είναι αυτό που λες, αλλά αν δεν βρίσκεις ίδια μάλλον δεν έψαξες καλά! σίγουρα θα υπάρχουν! αν βάλεις μεγαλύτερα θα φωτίζει περισσότερο από τα άλλα! οπότε ή πρέπει να βρεις το ίδιο, ή να τα αλλάξεις όλα για να είναι ίδια!
|
Γνωρίζω ότι έγραψα στο forum της Ε11 αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο για Ε12 (ενδεχομένως να κάνω και λάθος) και σκέφτηκα να μην ανοίξω νέο topic εφόσον υπάρχει σχετικό.
τελικά βρήκα και για το ταμπλό αλλά και για το φωτάκι στο κουμπί "αλάρμ" το οποίο επίσης είχε καεί και το πρόσεξα αργότερα...
Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο εύκολα μπορείς να τα μοντάρεις και ότι τα βρήκα με μεγάλη ευκολία σε ένα απλό κατάστημα ηλεκτρονικών... δεν έχω εμπειρία από άλλες κατασκευάστριες εταιρίες αλλά είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις συμβατά υλικά είτε είναι λάμπα είτε βίδα είτε οτιδήποτε...
(Σε περίπτωση που υπάρχει topic για το Ε12 και δεν το είδα παρακαλώ μεταφέρτε το μήνυμα μου εκει ευχαριστώ)
03-03-10, 02:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
εχω το f/l κ θελω να αλλαξω το φωτισμο στο πανω μερος.. που ειναι το εργοστασιακο ραδιο κ το τριπ... αλλα δν ξερω αν βγαινει κ πως? κ τι λαμπακι παιρνει?? οπως αυτο που εχει στα κουμπια του καλοριφερ.??
|
03-03-10, 02:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo
εχω το f/l κ θελω να αλλαξω το φωτισμο στο πανω μερος.. που ειναι το εργοστασιακο ραδιο κ το τριπ... αλλα δν ξερω αν βγαινει κ πως? κ τι λαμπακι παιρνει?? οπως αυτο που εχει στα κουμπια του καλοριφερ.??
|
Για την οθόνη απλά θα πάρεις ''καποτάκια'' σε ότι χρώμα θες και θα τα βάλεις πάνω στην λάμπα που έχει (βάλε αρκετά γιατί με ένα μόνο είναι πολύ έντονο/αν πάρεις λάμπα θα ξεθωριάσει με τον καιρό).Τα νούμερα γύρω-γύρω είναι led οπότε θα πρέπει να βγάλεις αυτά που έχει και να κολλήσεις άλλα με κολλητήρι.
|
03-03-10, 02:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Για την οθόνη απλά θα πάρεις ''καποτάκια'' σε ότι χρώμα θες και θα τα βάλεις πάνω στην λάμπα που έχει (βάλε αρκετά γιατί με ένα μόνο είναι πολύ έντονο/αν πάρεις λάμπα θα ξεθωριάσει με τον καιρό).Τα νούμερα γύρω-γύρω είναι led οπότε θα πρέπει να βγάλεις αυτά που έχει και να κολλήσεις άλλα με κολλητήρι.
|
βγαινει ευκολα???? γτ προσπαθησα κ δν ηταν ευκολο κ το παρατησα μν το σπασω??? κουμπωτο ειναι???
|
03-03-10, 03:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo
βγαινει ευκολα???? γτ προσπαθησα κ δν ηταν ευκολο κ το παρατησα μν το σπασω??? κουμπωτο ειναι???
|
Βγάζεις τα κουμπιά του καλοριφέρ(τα τραβάς) ξεβιδώνεις τις βίδες που έχει,βγάζεις την μπροστά κονσόλα και θα δεις από μέσα έχει βίδες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17346096 seconds (81,92% PHP - 18,08% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|