Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
13-10-14, 17:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σήμερα 13/10/2014 πήγα στην TOYOTA στον Κηφισό και ο υπεύθυνος του συνεργείου πήρε το αυτοκίνητο για μια βόλτα μαζί μου.
Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. "Πάρε το τάδε υγρό, βάλτο στο ντεπόζιτο όταν θα είναι μισό, και βγες εθνική και ξεκάπνισε το."
Ο υπεύθυνος στα ανταλλακτικά είπε ακριβώς τα ίδια.
Περίπου 15€ το μπουκαλάκι. Το ερχόμενο Σάββατο θα κατέβω και πάλι Λουτράκι για δουλίτσα οπότε πιστεύω να ξεμπουκώσει.
Επίσης έβγαλα κάρτα μέλους.
|
13-10-14, 18:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanasis85
Σήμερα 13/10/2014 πήγα στην TOYOTA στον Κηφισό και ο υπεύθυνος του συνεργείου πήρε το αυτοκίνητο για μια βόλτα μαζί μου.
Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. "Πάρε το τάδε υγρό, βάλτο στο ντεπόζιτο όταν θα είναι μισό, και βγες εθνική και ξεκάπνισε το."
Ο υπεύθυνος στα ανταλλακτικά είπε ακριβώς τα ίδια.
Περίπου 15€ το μπουκαλάκι. Το ερχόμενο Σάββατο θα κατέβω και πάλι Λουτράκι για δουλίτσα οπότε πιστεύω να ξεμπουκώσει.
Επίσης έβγαλα κάρτα μέλους.
|
Υγρο καθαρισμου injection που το ριχνεις στο ντεποζιτο (σαν αυτο που πηρες απο την toyota) πουλανε στα βενζιναδικα/supermarket κτλ .Διαφορες μαρκες υπαρχουν...redex penzoil κτλ και κανουν ακριβως την ιδια δουλεια με κοστος 6-8 ευρω,να το ξερεις την επομενη φορα να μην σε ληστευουν οι αντιπροσωπειες!!
|
13-10-14, 21:02
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Υγρο καθαρισμου injection που το ριχνεις στο ντεποζιτο (σαν αυτο που πηρες απο την toyota) πουλανε στα βενζιναδικα/supermarket κτλ .Διαφορες μαρκες υπαρχουν...redex penzoil κτλ και κανουν ακριβως την ιδια δουλεια με κοστος 6-8 ευρω,να το ξερεις την επομενη φορα να μην σε ληστευουν οι αντιπροσωπειες!!
|
Ετσι ακριβως!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
13-10-14, 21:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλησπέρα, εγω εχω δοκιμασει αυτο εδω, μισο μισο σε 2 γεμισματα του ρεζερβουαρ http://plaza24.gr/veltiotiko-kafsimo...f=bestprice.gr αριστα αποτελεσματα. Αυτο με τα πυρακια πολυ πιθανως να ειναι απο νοθευμενη βενζινη, 1 φορα ετυχε και οντως αυτο ηταν, απο τοτε που βαζω σε βενζιναδικα που ξερω στα ιδια συνεχεια και παντα shell, και φυσικα βλεπω και τι γινεται με wideband δεν ειχα ποτε ξανα προβλημα. Επισης βαζω πανω απο 2 χρονια νομιζω 120ml ανα 40 λιτρα βενζινης καθαρο ανυδρο ασετον ποσοστο καθαροτητας 99,7% και δεν δοκιμαζω πλεον και τα καθαριστικα καυσιμου ειναι περιττα.
|
14-10-14, 00:56
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
|
Δεν πειράζει μωρέ, την επόμενη φορά θα πάρω κάποιο άλλο - αν χρειαστεί.
Για τώρα θα βάλω τις αντιπροσωπείας και θα ξέρω ότι θα κάνει καλή δουλίτσα. Έτσι και αλλιώς η αντιπροσωπεία πάντα θα δώσει μια "καλή" ποιότητα, σε τιμή πάνω απο 50% και βάλε.
Εγώ σκεφτόμουν τα χειρότερα, μην είναι βαλβίδες και τρέχω για άλλα...
|
|
|
|
14-10-14, 09:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλημέρα, η διαφορά ήχου όταν είναι πυράκια στον κινητήρα από κακή καύση ακούγεται εντελώς διαφορετικά απο όταν χτυπάνε οι βαλβίδες. Οταν το κανουν οι βαλβιδες θυμίζει παλια ταξι ντιζελ φυσικά. Οι λογοι γιαυτο μπορει να ειναι πχ αρυθμιστες βαλβιδες, αλλα μπορει να εχει πεσει η σταθμη λαδιου και να το κανει, ή πολυ λεπτα λαδια και να το κανει μεχρι το μοτερ να ζεσταθει καλα. Αυτο το προβλημα ομως δεν ειναι πυρακια και δεν εχει καμια σχεση. Ο καλυτερος τροπος δοκιμης για να μην το κανει αν ειναι οι βαλβιδες που ακουγονται ειναι να βαζουμε ποιο παχυρευστο λαδι. Πχ με λαδι 5-40 μπορει να ακουγονται του σκοτωμου (το εχω δει πολλες φορες σε Aygo) ενω με 10-40 δουλευει μια χαρα χωρις θορυβο απο τις βαλβιδες. Παρολαυτα η αντιπροσωπεια εβαζε 5-40. Για τα υγρα ειναι πολυ καλα τα Super Dynamic εχω δοκιμασει και το αντιτριβικο για το μοτερ αλλα και το σασμαν και βελτιωνει πολυ. Δυστυχως αυτα ειναι πολυ ακριβα....
|
01-11-14, 16:37
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
... Οταν το κανουν οι βαλβιδες θυμίζει παλια ταξι ντιζελ φυσικά. Οι λογοι γιαυτο μπορει να ειναι πχ αρυθμιστες βαλβιδες...
|
Φίλε μου έχω μια υποψία, γιατί διαβάζωντας τα εγχειρίδιο επισκευής πρόσεξα ότι στα 90.000χλμ (ή 6 χρόνια χρήσης) ελέγχονται και ρυθμίζονται οι βαλβίδες.
Τώρα ο προηγούμενος κάτοχος, μετά την 7ετία, έκανε σέρβις σε συνεργεία "της γειτονιάς". Και γενικά μετά την 7ετία δεν έκανε καν χρήση, γιαυτό και το πήρα με μόνο 105.000χλμ.
Οπότε σκέφτομαι ότι ο μηχανικός απλά άλλαζε λάδια-φίλτρα-τακάκια και έφυγες.
Υπάρχει περίπτωση να πάρω τις βαλβίδες στο χέρι;
Λάδια θα αλλάξω έτσι και αλλιώς, γιατί αυτά που φωράει έχει κάνει μόνο 2.200χλμ (1.500 έκανα εγώ σε 5 εβδομάδες!!) αλλά κοντεύει να περάσει χρόνος απο την τελευταία αλλαγή. Και δεν ξέρω και τι λάδια του έβαλαν.
|
|
|
|
01-11-14, 16:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanasis85
Φίλε μου έχω μια υποψία, γιατί διαβάζωντας τα εγχειρίδιο επισκευής πρόσεξα ότι στα 90.000χλμ (ή 6 χρόνια χρήσης) ελέγχονται και ρυθμίζονται οι βαλβίδες.
Τώρα ο προηγούμενος κάτοχος, μετά την 7ετία, έκανε σέρβις σε συνεργεία "της γειτονιάς". Και γενικά μετά την 7ετία δεν έκανε καν χρήση, γιαυτό και το πήρα με μόνο 105.000χλμ.
Οπότε σκέφτομαι ότι ο μηχανικός απλά άλλαζε λάδια-φίλτρα-τακάκια και έφυγες.
Υπάρχει περίπτωση να πάρω τις βαλβίδες στο χέρι;
Λάδια θα αλλάξω έτσι και αλλιώς, γιατί αυτά που φωράει έχει κάνει μόνο 2.200χλμ (1.500 έκανα εγώ σε 5 εβδομάδες!!) αλλά κοντεύει να περάσει χρόνος απο την τελευταία αλλαγή. Και δεν ξέρω και τι λάδια του έβαλαν.
|
Εγω προσωπικά το πήγα για έλεγχο στις βαλβίδες οταν έιχε περίπου 150 χ.χλμ και ηταν μια χαρά τα διάκενα. Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Ετσι κι αλλιώς είσαι κοντά στο όριο των 90 χιλ που δίνει η εταιρία.
|
14-11-14, 15:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Εκτός του κλασικού προβλήματος με τα πυράκια που έχουν οι 11αρες, υπάρχει κάποια άλλη αιτία που να δημιουργεί πυράκια ?? Για παράδειγμα τρύπια εξάτμιση, χαλασμένος αισθητήρας λ και γενικά τέτοια θέματα στην εισαγωγή - εξαγωγή.
|
17-11-14, 12:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Και εμένα μου έκανε ένα θορυβο σαν πυράκια χαμηλά απο 1500 μέχρι 2500. Καθαρίσαμε μπεκ , μετά απο μερικές αυξομειώσεις στο ρελαντί γαι 1000χλμ επανήλθε και μετα απο λιγο καιρό αρχίσαν τα ρεταρίσματα στις 1500 με 2500.
Καθαρισμός στο σωληνάκι του MAP και κάπως έφτιαξε αλλά όχι 100%. Μερικές φορές κάνει πάλι διακοπές - ρετάρισμα. Μεγάλη πιθανότητα έχει και ο αισθητήρας λ. Γενικά, ειναι νομίζω το 11αρι στο ξεκίνημα της ηλεκτρονικής μεταβασης και έχει μερικά θεματάκια αλλα όλα λύνονται και ευτυχώς ανταλλακτικά υπάρχουν σε πληθώρα τιμών και ποιότητας.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4E-FE πυράκια |
Shadowjump |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
25 |
07-06-17 11:42 |
Πυράκια.... |
GIANNIS_G6 |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
12 |
29-07-11 10:27 |
Πυράκια Avensis 2001 |
panagsarris |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
3 |
19-07-11 09:25 |
Περίεργος Ηχος |
Ayrton |
TOYOTA COROLLA E*90 |
15 |
28-01-09 08:53 |
Περίεργος Ήχος |
picolo |
TOYOTA COROLLA E*90 |
14 |
13-06-06 13:22 |
Page generated in 0,17582703 seconds (83,08% PHP - 16,92% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|