Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
13-11-08, 13:55
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να το πάω ένα βήμα παραπέρα?
Όταν αλλάζετε ένα ανταλλακτικό εκτός εγγύησης υποτίθεται ότι καλύπτεται με ένα χρόνο εγγύηση, εγγύηση και ανταλλακτικά.
Δεν το έχω δει ποτέ να γίνεται. Πάντα τους κάτι βρίσκουνε που έχει να κάνει με τη χρήση. Όσον αφορά αυτό με τα οικονομικά πακέτα για αυτοκίνητα εκτός εγγύσης θα ήθελα να το κάνουν και σε αυτοκίνητα εντός εγγύησης. Επίσης τα σέρβις αυτά περιλαμβάνουν αλλαγή λαδιών με ορυκτέλαιο των 2ευρώ/λίτρο!
|
13-11-08, 14:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
ορυκτέλαιο των 2ευρώ/λίτρο!
|
Από το Lidl τα παίρνουνε ???
|
|
|
|
13-11-08, 16:28
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά, εγώ έχω ακουμπήσει πάνω από 1,5 χιλιάρικο στο τοπικό συνεργείο-αντιπροσωπεία και δεν νομίζω ότι με κοροϊδεύουν ότι είναι αναγκασμένοι να ζητήσουν έγκριση για διάφορες δουλειές. Για παράδειγμα, μου μέτρησαν στο ΚΤΕΟ 45% τα πίσω αμορτισέρ (που είχα αλλάξει πριν 2,5 χρόνια, μέσα στην 3-ετία) και, σε ερώτημα του συνεργείου, η Αθήνα απέρριψε την αλλαγή! Όταν μίλησα με κάποια στην Toyota Ελλάς, που μάλλον κάνει δημόσιες σχέσεις (ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ), πιπίλησε μία από τις συνηθισμένες καραμέλες αποφυγής ("φυσιολογική φθορά") και όταν την στρίμωξα με επιχειρήματα μου υποσχέθηκε ότι θα απαντήσει σε 2 ημέρες αλλά ακόμα την περιμένω (πάνω από 2 μήνες).
Αρνητική απάντηση έχω πάρει και για ρουλεμάν συμπλέκτη, αλλά αυτό τελικά το λέει και το βιβλίο εγγυήσεων (είναι εκτός όλο το κιτ συμπλέκτη). Για αυτό λέω μπράβο στη Hyundai που τολμάει και βάζει τέτοια πράγματα (πλατό, ρουλεμάν) για 10 χρόνια, και στο website!
Γενικά, η εμπειρία μου με την Toyota είναι σε απόλυτη συμφωνία με ότι έγραψε ο PavlosTS.
Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο στην Toyota Ελλάς και εγώ αισθάνομαι εξαπατημένος, είναι ότι όταν αγοράζεις σου λένε ότι η εγγύηση συνεχίζεται άλλα 3 χρόνια για τα μηχανικά μέρη, αλλά αυτό αναιρείται στην πράξη με χίλιες δύο υπεκφυγές.
Και ένα κολο-διακοπτάκι των 50 Ευρώ που σας "χάρισαν", δεν σημαίνει εγγύηση. Μην τσιμπάτε !
Η εμπειρία μου με την Toyota δείχνει ότι η 3-ετία μετά την εγγύηση του κατασκευαστή είμαι απλά μια παραπλανητική ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ. Στην Toyota Ελλάς ήταν πονηροί και το χρησιμοποίησαν πρώτοι, τώρα το πήραν χαμπάρι όλοι και στο δίνει μέχρι και η FIAT !
|
|
|
|
13-11-08, 16:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Και ένα κολο-διακοπτάκι των 50 Ευρώ που σας "χάρισαν", δεν σημαίνει εγγύηση. Μην τσιμπάτε !
|
Οκ.. δεν ηταν διακοπτάκι. Ήταν όλος ο μηχανισμός του παραθύρου δλδ γρυλος και μοτεράκι. Ολο!
Πιστευω πως αν πας να το φτιαξεις εκτος εγγύησης, με εργατικά κτλπ θα πάει κάπου στο 150+ ευρω. Ισως και παραπάνω... Εδω ρωτησα τον Sotos για τα μαυρα μαμά σποιλερακια που εχει η μπροστα η μασκα (αυτο το μαυρο το χειλακι δλδ που εχουμε ολοι στην Ε12) το οποίο ειναι 2 κομματια και κοστίζει πανω απο 100 ευρω... ! (αν θυμαμαι καλα 40+ το ενα και 60+ το αλλο).
Δεν λεω, σε αυτους δεν κοστιζει το ιδιο, αλλα εμενα προσωπικά, αν με βαζανε να το πληρωσω ολο τον μηχανισμο θα πληρωνα τα κερατιατικα μου...
Μπορει να μας πει και στο περίπου τιμή και ο sotosveria που δουλευει σε αντιπροσωπία. γρύλος + μοτερ
|
13-11-08, 16:48
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Αυτά που λες φίλε sotosVERIA είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους μας. Η ουσία είναι στο κομμάτι " μηχανικά μέρη"... Ουσιαστικά υπάρχει μία σύγχηση και μία έλλειψη ενημέρωσης και γνώσης για το τί θεωρείται μηχανικό μέρος και καλύπτεται από την εγγύηση και τι όχι. Εκεί είναι το πρόβλημα.
|
Το τί είναι μηχανικό μέρος είναι αρκετά σαφές, το πρόβλημα είναι το "ψάξε να βρείς ποιό μηχανικό μέρος καλύπτεται". Και φθάνουν στο σημείο να βγάζουν έξω, με την πατέντα της "φυσιολογικής φθοράς" και αυτά που έχουν καταγεγραμμένα οι ίδιοι ότι καλύπτονται !
Και γίνεται πολύ εξοργιστικό αν κάθε χρόνο ακούς για τεράστια κέρδη της Toyota Ελλάς.
|
13-11-08, 17:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
CTS νομιζω παντως πως αυτο που κανει η Hundai ειναι καθαρά για να μη χασει τους πελατες της, αφου αν εχω ακουσει καλα, τα περισσοτερα προβλήματα τα hundai τα βγαζανε στο συστημα μεταδοσης, συμπλεκτες, πλατω κτλπ.
Είναι καλη κινηση αλλα απο την αλλη, δεν θα ηθελα να εχω ενα αμαξι που ναι μεν να μου καλυπτει η εγγυηση τα παντα για 10 χρόνια αλλά να πρεπει για 10 χρόνια να το πηγαινω στην αντιπροσωπία καθε λιγο και λιγακι γιατι μου παρουσιάζει πρόβλημα. Προσωπικά δεν μπορω να τρεχω και βαριεμαι και χανω μεροκαματα....
Ελπίζω να καταλαβαίνεις με ποια εννοια το λεω. Ειδικά σκέψου hundai 10ετίας με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του... Τι να το κανω να μου τα αλλαζουν ολα εγγυηση αν πρεπει να το τρεχω και να το αφηνω στα συνεργεία συχνότατα...
|
13-11-08, 17:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μπορει να μας πει και στο περίπου τιμή και ο sotosveria που δουλευει σε αντιπροσωπία. γρύλος + μοτερ
|
Γρύλος παραθύρου με το μοτέρ 293,74€ + εργασία
Παιδιά το θέμα είναι μεγάλο και σας είπα. Υπάρχει βασικός κανόνας για τις εγγυήσεις. Τώρα, το πως το αντιμετωπίζει κάθε αντιπροσωπεία αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
13-11-08, 17:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotosVERIA
Γρύλος παραθύρου με το μοτέρ 293,74€ + εργασία
|
Η καρδούλα μου...
Δλδ πρέπει να πω μεγαλο ευχαριστω που το περασανε εγγυηση στον 5ο χρόνο...
|
|
|
|
13-11-08, 17:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Η καρδούλα μου...
Δλδ πρέπει να πω μεγαλο ευχαριστω που το περασανε εγγυηση στον 5ο χρόνο...
|
Ήταν η καλή διάθεση του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος εγγυήσεων στην αντιπροσωπεία που πας. Θα μπορούσε να μην το κάνει , γιατί αναγκάζεται να το περάσει σε αυτοκίνητο που είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση και όχι στο δικό σου! Κι εμείς το κάνουμε καμιά φορά αλλά σε ακριβά ανταλλακτικα, γιατί αλλιώς ποιο το νόημα να περάσεις στην εγγύηση ένα ανταλλακτικό σχετικά φθηνό? Βοηθάμε στο να μην πληρώσει ο πελάτης ΜΑΣ, τα μαλλιά της κεφαλής του.
13-11-08, 20:04
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Προφανώς θα παίζει ρόλο και το κύρος (αλλιώς το λέμε στη καθομιλουμένη) του τεχνικού συμβούλου. Αν ζητάει έγκριση στα κεντρικά για κάθε κίνηση του, ... καλά κρασιά! Θα τους δώσει ασσίστ και θα την αφήσουν χαμένη ?
΄
Αλλά μήπως ένα αίτημα έγκρισης θεωρείται ότι έχει και χαρακτήρα υπόδειξης προς την Toyota Ελλάς για απόρριψη? Κάτι τέτοιο περίπου κατάλαβα από την επικοινωνία μου με την υπεύθυνη στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ("το συνεργείο σας κρίνει τι είναι φυσιολογική φθορά"), αν και άλλα μου έλεγαν στην τοπική αντιπροσωπεία.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18073797 seconds (82,60% PHP - 17,40% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|