Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-11-08, 21:23
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
όταν λέτε ότι κάνατε πλήρη μετατροπή βάλατε και φρένα μπροστινά από levin? εγώ έχω ΕΕ111 και έβαλα μόνο τα πίσω, επειδή δεν ήμουν μπροστά δεν γνωρίζω αν ο μηχανικός άλλαξε κατανεμητή, πως μπορώ να το καταλάβω αυτό εγώ? δεν είναι αυτό που είναι μπροστά που πάνε σε αυτό όλα τα σωληνάκια των φρένων? πάντως από τότε που τα έβαλα η διαφορά στο φρενάρισμα είναι τεράστια και έχω τα μαμίσια φρένα μπροστά. Η τιμή τους πάντως πάει κάπου στα 250 ευρώ μαζί με τις ντίζες. Να πω πως όπως είχα πει και σε άλλο topic για πρόβλημα με τα φρένα, μου έτυχε το Καλοκαίρι να ανάψουν τα μπροστινά μου φρένα 3 φορές! μία όταν έκανα τον Διονυσο σε 15 λεπτα όλη την διαδρομή που πήρανε φωτιές, με το starlet gt δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ αυτό! στην Χίο διαδρομή 34-35 χλμ βουνίσια, τα ίδια σχεδόν και από Αργος - Μαραθώνας 180χλμ περίπου με πολλές στάσεις. Τώρα το λέω επειδή είμαστε σε σχετικό θέμα, είτε είναι θέμα κατανεμητή όπως λέτε ΑΝ δεν έχει αλλαχτεί, ή φταίνε τα imitation τακάκια (κάτι καφέ είναι) ή τα μαμίσια μπροστινά φρένα δεν είναι αρκετά για τον 4E-FTE που φοράω στην turborolla.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-08, 21:58
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ένας τρόπος να κανεις ένα πρόχειρο έλεγχο στα φρένα σου είναι να δεις αν ζεσταίνονται οι πίσω δισκόπλακες.αλλά επείδή φοράς πιο δυνατό μοτερ πιστεύω ότι απλά τα μπροστινά σου φρένα δεν επαρκούν πλέον.για ήρεμες καταστάσεις και ψιλοανοίγματα μπορεί να είναι κατάλληλα αλλά στα στροφιλίκια και με τη δυναμη που έχεις τώρα ε λογικό είναι να την ακουνε λίγο τα φρένα σου.
όπως και να έχει πάντως καλό είναι όταν κάνουμε μια μετατροπή στα φρένα να πηγαίνουμε και σε ένα φρενόμετρο να τα δοκιμάσουμε αλλά και να τα τεστάρουμε και στο δρόμο.
εγώ προσωπικά και σε φρενά πήγα και τα μέτρησε αλλά και στο δρόμο (χωρίς κίνηση εννοείται) τα δοκίμασα να δω τι συμπεριφορά έχουν.

τώρα φίλε NikiforosGT αν φοράς 15άρα ζάντα τότε καλό θα ήταν να κάνεις μια ακόμα επεμβασούλα και να βάλεις και τα μπροστινά από το 20v να τελειώνεις και να είσαι και πιο σίγουρος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-08, 22:11
NikiforosGT Offline:
Moderator

τα μπροστινά του levin ξέρεις πόσο πάνε και πόσα mm διάμετρο έχουν οι δισκόπλακες? επίσης είναι 2 πιστονα αυτά ? πίσω ναι ζεσταίνονται οι δισκόπλακες δεν παίζει να μην δουλεύουν τα φρένα δλδ. Τον Ιανουάριο περνάν ΚΤΕΟ κιόλας και θα πάω αναγκαστικά σε ιδιωτικό και θα τα μάθουμε όλα. :Ppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-08, 22:15
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

περίπου κανένα 300αρι ευρώ συν 100 περίπου ο κατανεμητής.υπάρχουν μονοπίστονα και διπίστονα.απλά για σωστή μετατροπή θα πρέπει να αγοράσεις και τους αποστάτες,ειδάλως θα ακολουθήσεις το δρόμο της πατέντας για να μπουν

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-08, 22:35
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αποστάτες για ποιόν λόγο χρειάζονται? και μόνο μπροστά ε? πίσω δεν έχει πάντως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-11-08, 22:52
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

ναι μόνο για μπροστά.για να μπορεσεις να βαλεις το δισκο όπως είναι(δεν θυμαμαι τις μαμα διαστασεις του δισκου του 20v) ειδαλως μπαίνει μόνο με πατέντα.εγώ έτσι τα έβαλα και κάποια στιγμή θα βάλω τους αποστάτες και μεγαλήτερους δισκους

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-08, 22:57
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον μια ακομα ερωτηση πριν παρω τα δισκοφρενα,εχουν διαφορα τα δισκοφρενα απο levin και τα δισκοφρενα απο g6?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-12-08, 00:00
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν δεν κάνω λάθος τα άκρα του 101 με του 111 είναι τα ίδια.Τεσπα εγώ που αλλαξα τα ταμπούρα με τα ακρα του λέβιν μαζι με υγρά σωληνάκια ντίζες και ευθυγράμιση μου πήγε 380.Κατανεμητή δεν άλλαξα αλλα έχω την αίσθηση ότι φρενάρει σωστά και τα τακακια που είχαν τα ακρα πρεπει να είναι λιγο τελειωμένα.Απλά ξεχνάς το χειρόφρενο,μόνο για παρκάρισμα και εγώ σε μεγάλες ανηφοροκατηφόρες δεν το αφήνω.Α και στα πρώτα χλμ προσοχή μέχρι να πατήσουν καλά θα έχεις λίγο χάλια φρένα,μην κανονίσεις ταξίδι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-12-08, 00:14
ανδρεας Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla ts
Περιοχή: Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 221
ανδρεας είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα ρε παιδια!μιασ και ψιλογυρισατε τιν κουβεντα σε φρενα,μπορω να ρωτησω κατι??εβαλα σημερα τακακια μπροστα feronto οχι το παρα πολυ σκληρο!!πληρωσα 87ε με εργασια τιμη φιλικηκαι θελω να τσεκαρω αν ειναι οντωσ φιλικη!ποια ειναι η γνωμη σασ??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-12-08, 00:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

ο μηχανικός μου κάτι μου είχε πει ότι υπάρχει διαφορά στα φρένα από G6 (τα πίσω) και δεν μπαίνουν στην απλή Ε11 και γιαυτό έχω βάλει από Levin AE101. Δεν γνωρίζω όμως περισσότερα γιατί και πως. Το χειρόφρενο είναι κάπως μαλακό αλλά πιάνει πολύ καλά, ακόμα και σε μεγάλες ανηφοροκατηφόρες, όχι όμως για να τραβάς και χειροφρενίδια! η τιμή πάει κάπου 250 ευρώ για τα πίσω φρένα μαζί με ντίζες και τοποθέτηση. Νομίζω ανάλογη τιμή πάει στο περίπου και για τα μπροστινά από levin. Kαι ναι τα άκρα είναι ίδια γιατί εμένα όπως είπα τα πίσω που άλλαξα είναι από levin AE101. Δεν ξέρω πόσο πάει η τοποθέτηση, εγώ πάντα μόνος μου τα βάζω, τιμή για τα τακάκια αυτά δεν ξέρω. Εγώ όταν αλλάξω θα βάλω τα μπλε της Toyota πάντως.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
μονιμος Θορυβος στα δισκοφρενα Garazakias TOYOTA AURIS 17 17-09-11 15:31
πισω δισκοφρενα σε carina e vagelis87carina CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 23 12-05-10 20:58
δισκοφρενα πισω για κε35 KOSTAS_KE35 SUPPORT 5 18-07-09 09:14
Προβλημα καπου...στα δισκοφρενα Θωμας.Κ TOYOTA COROLLA E 12 16 06-07-07 09:43
Πισω Δισκοφρενα Για Ε92 urban SUPPORT 3 11-09-06 10:59

Page generated in 0,17196608 seconds (82,57% PHP - 17,43% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com