Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
08-10-08, 23:38
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδια να πινετε απλη κοκα κολα 1000 φορες καλητερα.ο πατερας μου ειναι στην κοκα κολα δουλευει εκει κ ξερω κατι παρα πανω.
|
09-10-08, 02:07
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Όντως η απλή είναι κ η πιο "καλή"!
Εγώ πάντως πίνω Κλιάφα κ Λουξ Μαρλαφέκας για όσους γνωρίζουν! Απο coca cola συνήθως Light, όταν δεν βρίσκω τα παραπάνω!(κυρίως σε φαστφουντάδικα )
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
09-10-08, 11:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Όντως η απλή είναι κ η πιο "καλή"!
Εγώ πάντως πίνω Κλιάφα κ Λουξ Μαρλαφέκας για όσους γνωρίζουν! Απο coca cola συνήθως Light, όταν δεν βρίσκω τα παραπάνω!(κυρίως σε φαστφουντάδικα )
|
Ναι, αφού σαβουρώνεις ολόκληρο τον Κοτοπουλά, μετά θες και δίαιτα με την Light,,,μη τ'ανοίξω το στόμα μου!!!!
Χθες βράδυ τελείωσαν τα αποθέματα κόκας και άσκησα βέτο προς αποτροπή προμήθειας νέων...
09-10-08, 19:27
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
παντως παιδια με την λουξ συμφωνω κ εγω, οταν πινω αναψυκτικα, αφου οπως ειπα τα εχω κοψει, πινω καμια λουξ
10-10-08, 01:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κοίτα η Λουξ πέραση που έχει... Τα βλέπεις ranger; Πάντως πραγματικά η Λουξ είναι ίσως η πιο γευστική πορτοκαλάδα-αναψυκτικό που κυκλοφορεί...
Όσο για την Coke, είμαι και εγώ λίγο εθισμένος σε δαύτη, θέλω ένα ποτηράκι με το φαγητό μου...
10-10-08, 01:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Γιατι να μην εχει περαση η Λουξ? Το κακο ειναι οτι δεν την βρισκω παντου, αλλα οποτε την βρω αντι για Coca παιρνω Λουξ βυσσιναδα. Εντυπωση μου κανει οτι δεν εχουν απαντησει ακομα τα παιδια που ειναι Λαρισα να πουν για την ΕΨΑ!! (Χτυπ'σες??? )
|
10-10-08, 01:21
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Γιατι να μην εχει περαση η Λουξ? Το κακο ειναι οτι δεν την βρισκω παντου, αλλα οποτε την βρω αντι για Coca παιρνω Λουξ βυσσιναδα. Εντυπωση μου κανει οτι δεν εχουν απαντησει ακομα τα παιδια που ειναι Λαρισα να πουν για την ΕΨΑ!! (Χτυπ'σες??? )
|
ΕΨΑ επινα παλιά μέχρι που ήρθε η κλιάφα κ στην Αθήνα! Οι Λαρισαίοι πίνουν μαλαματίνα
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
10-10-08, 02:06
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Φυσικοί χυμοί ΦΛΩΡΙΝΑ, 99,9999% νερό και μια τζούρα χυμό!Πιο νερό και απ'το νερό! Τουλάχιστον δεν καθαρίζεις μεντεσέδες μ'αυτό.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,15812302 seconds (81,45% PHP - 18,55% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|