Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ασφαλειες και Ασφαλιστικες Εδω μπορουμε να μιλαμε να ρωταμε και να λεμε τις εμπειριες μας σχετικα με Ασφαλειες και Ασφαλιστικες . |
 |
|

03-12-08, 01:50
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
για πληρη καλυψη μιλαω alex...
|
 |

03-12-08, 02:04
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασικα στο Corolla εχουμε General Union, και οταν την χρειαστηκα πριν 4 χρονια που μου χτυπησανε το αυτοκινητο με καλυψανε και αποζημιωθηκα πληρως. Λογικο, οταν οι ασφαλιστες αυτουνου που με χτυπησε ακουσαν οτι θα μιλησουν με τους δικηγορους της ARAG.
Υ.Γ: Βασικα θελω να ρωτησω κατι, αλλα φοβαμαι μη με παρετε με τις πετρες και πειτε "Ρε τι λεει ο λαλακας". Φετος παιζω μουσικη σε τρια διαφορετικα μαγαζια. Τουλαχιστον επαιζα, αλλα με το ενα δεν τα βρηκα με το οικονομικο, αλλα απο την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησω αλλου μαλλον. Το θεμα ειναι οτι τα οργανα μου κανουν δυο φορες την εβδομαδα ενα ταξιδακι Σαλαμινα (η πιο στανταρ δουλεια)-Νικαια χωρις να ειναι στην δικη μου εποπτεια. Κι επειδη στα μαγαζια τους μουσικους και τον εξοπλισμο τους τους εχουν λιγο στο φτυσιμο, υπαρχει τροπος να ασφαλισω τον εξοπλισμο μου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 03-12-08 στις 02:14.
Αιτία: Υστερογραφο
|

01-02-09, 21:41
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Πανο ποια ασφαλιστικη ειναι αυτη? 130ευρω ειναι πολυ καλα.
Παντως εαν ειναι στο χερι σας μη βαζετε νομικη προστασια γιατι εαν γινει κατι η ασφαλιστικη πληρωνει μονο 150 ευρω για εξοδα διικηγορου ενω ο δικηγορος θα σας παρει τουλαχιστον 500+ευρω.
|
 |
|
 |

01-02-09, 22:09
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
δε θυμαμαι καλα ρε τολη..
η μια πρεπει να ειναι ιντερσαλονικα και η αλλη αιγαιον...
δεν ειναι θεμα ποια ειναι η ασφαλιστικη...
στον ασφαλιστη-πρακτορα που παω κοιταει παντα να βρει την πιο φτηνη ασφαλεια και το κανει απο μονος του...
δλδ αμα το επομενο συμβολαιο ερθει 150-160 ευρω με παιρνει τηλ και του λεω ακριβη ειναι ψαξε και βρες αλλη...
και μας βρισκει την πιο φτηνη. κατω απο 130 ευρω τα 1600 κυβικα δε νομιζω να υπαρχει...
σημειωτεον οτι βαζει διευθυνση προσωρινης κατοικιας τη σαλαμινα που σημαινει παραμεθωριος νησι,οποτε ειναι πιο κατω μανι μανι ενα 30αρι...
αλωστε τι με νοιαζει εμενα ποια ειναι η καλυτερη και αμα ειναι εθνικη η πιστεως η μινετα η μανετα η κουκετα...
καλυμενος να μαι με νοιαζει. πλεον ειναι το μονο που με ενδιαφερει γιατι το χουν παρακανει οι ασφαλειες με τις αυξησεις τους...
τιποτα κλωτσιες θελουν. οτι θελουν κανουν και κανενας μα κανενας ποτε δεν μιλαει..
ουτε η ιδια η πολιτεια...
ΑΙΣΧΟΣ!!!!
στην ασφαλεια ζωης+συνταξιοδοτικο δινω 750 ευρω το εξαμηνο...
οι αλητες καθε χρονο 30-40 ευρω ανεβαινει...

01-02-09, 23:05
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Η INDERΣΑΛΛΟΝΙΚΑ θα κλείσει κ να το ξέρετε!
¨Οσο για το θέμα με την ασφάλεια εντάξει δεν λέω είναι λίγο αρκετά ακριβή αλλά κ άλλη ασφαλίστρια που ρώτησα αλλά κ της έδειξα το ασφαλιστήριο μου έβγαλε ακριβώς την ίδια τιμή!!!!
Στου πατέρα μου το PASSAT είναι 1800 κ στην ΑΣΠΙΣ δείνει 270 νομίζω! 

09-06-09, 23:55
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
σημερα ασφαλισα το jetski στην εθνικη...
αν και δεν το πιστευα ηταν η πιο φτηνη τελικα και δεν την νοιαζει ποιος θα το οδηγαει(αρκει να χει διπλωμα φυσικα) τι σκαφος ειναι ορθιο καθιστο μικρο μεγαλο ιπποδυναμη κτλ κτλ...
κοστος 150 ευρω το εξαμηνο και 200 ευρω ο χρονος...
επισης σημερα ασφαλισα και την Ε12 νομιζω στην αιγαιον κοστος 137 ευρω/εξαμηνο 11 φορολογισιμοι ιπποι

09-06-09, 23:57
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
αρη υπαρχει καποιο απεριοριστο προγραμμα που να το εχεις ετοιμο να μου πεις τι και πως για να ασφαλισω την κορη μου?

10-06-09, 03:07
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
250€ στη ΜΙΝΕΤΑ δινω καθε εξαμηνο για την Ε12 μου πληρης καλυψη με ολα πυρος κλοπη οδικη χαλαζοπτωση σπασιμω κρυσταλων! ειναι πολλα?? λετε να παω στην αιγαιον του Πανου και εγω γιατι μου φενονται αρκετα....???? Να ρωτησω κατι το οποιο μαλλον χωραει πολυ σηζητηση ...... αν εχει καλυψη απο χαλαζοπτωση με ποιον τροπο μπορει να πας στην ασφαλιστικη και να ζητησει να στο βαψουν (ενω δεν εχει γινει απο χαλαζοπτωση η μικρογρατζουνιες) τι εξεταζουν δηλαδη??? για να σε καλυψη η ασφαλεια στο βαψιμο!

10-06-09, 11:15
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
221 πηγαμε και σκασαμε χτες για την ασφαλεια του Corolla. Πριν ηταν στην General Union, τωρα ειναι σαφαλισμενο στην International Life. Το καλο ειναι οτι και οι δυο εταιριες εχουν νομικη καλυψη της Arag, η οποια δεν νομιζω να χρειαζεται συστασεις.
|

10-06-09, 11:26
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Κι εγώ International Life είμαι παιδιά, με 500ετήσιο και έχω τα πάντα πλην μεικτής. Και είναι και σε φιλικό διακανονισμό με τις άλλες και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα όποτε την χρειαστήκαμε!!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,38607407 seconds (83,70% PHP - 16,30% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|