Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Δεν έχω ιδιαίτερη αγάπη για κάποια εταιρεία ή χώρα προέλευσης αυτοκινήτων...Απλά προσπαθώ πάντα να είμαι αντικειμενικός και να κρίνω με απόλυτα νούμερα κ όχι με συμπάθειες και κολλήματα...
Και αυτή τη στιγμή, στην κατηγορία του και στα λεφτά του, το cupra απλά δεν παίζεται...κορυφή σε μοτέρ, σε επιδόσεις, σε στρίψιμο, σε φρένα τα οποία είναι εξωπραγματικά για την κατηγορία του...και μη μου πει κανείς πάλι για ζημιές, λάδια, ηλεκτρικά κλπ γιατί απλά δεν στέκει στο συγκεκριμένο αμάξι, το οποίο το φτάνουν 340+ άλογα και κυκλοφορεί απροβλημάτιστα....
ΕVANK: Καλά σου λέει ο Roy-D...δεν έχεις πάρει λεον, που έχει δύο χρόνια εγγύηση?
Επίσης τι εννοείς 2λιτρο leon με 300 άλογα, πειραγμένο από αντιπροσωπία και είναι ένα μόνο? Εδώ το μισό seatclub έχει cupra me 300+ άλογα, πως είναι μόνο ένα με 300?
|
Το leon το πήρα με 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια πλήρη κάλυψη service και 4 χρόνια πλήρη κάλυψη ΕΛΠΑ.
Ηταν προσφορά της αντιπροωσωπείας τότε, της ERGOCAR.
Η SEAT δεν έχει πάντα τις ίδιες προσφορές όπως η ΤΟΥΟΤΑ και αν κάποιος θέλει να αγοράσει οποιοδήποτε SEAT πρέπει να ψάξει πολύ καλά.
Ο κάθε dealer εχει τις προσφορές της ΤΕΧΝΟΚΑΡ αλλά και τις δικές του .
Οταν πχ στον Μακρή άκουσαν τι δίνει η ERGOCAR είπαν ακριβώς έτσι...
"φίλε εμάς δεν μας παίρνει να το κάνουμε αυτό".
Το ένα με 300 άλογα που λέω εγώ, είναι (αν όχι το πρώτο) ένα από τα πρώτα και δεν ήταν για εμπόριο (έτσι είπαν τότε).
Τώρα ίσως είναι πάρα πολλά όπως λέτε, δεν το έψαξα να μάθω.
Επίσης, ένας φίλος κάτι είπε ότι το προηγούμενο leon και έχει δίκιο γιατί ήταν και πολύ ξεπερασμένο τεχνολογικά.
Σήμερα η ΤΕΧΝΟΚΑΡ έριξε 1000 ευρώ την τιμή στο 1.4 125HP και το πήγε στα 15,990.