Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
23-08-08, 21:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πάνο εγω νομίζω πως το να παω στην καλπη ειναι σα να παιζω το παιχνιδι τους. Αυτοι θελουν να δουνε πως σε ελεγχουν και εισαι κατω απο την γκλίτσα κάποιου (ειτε ειναι μεγαλο κομμα είτε μικρο).
Ουτως ή άλλως τα μαγειρευουν οπως θέλουν οπότε και 300% να παρει στην πραγματικότητα ο Λεβεντης, πάλι ενα απο τα γνωστα κομματα θα βγει...
Με λιγα λογια εφόσον το σύστημα της "δημοκρατίας" και της ψηφοφορίας δεν γίνεται σωστά και δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια παραπλάνηση για να κανουν τον κοσμο να πιστευει δήθεν οτι εχει καποια δυναμη και μεριδιο στις αποφασεις αναλογα με την ψηφο που θα δωσει (yeah right...), προσωπικά δεν θέλω καν να συμμετεχω και να τους κανω την τιμη με την παρουσία μου.
Πάντως αν εχεις προσεξει, στις τελευταίες εκλογες το ποσοστο της αποχης όλο και μεγαλωνει που σημαινει οτι ο κοσμος αρχιζει και ξυπνάει.
Εγω και στις επομενες εκλογες αυτο το κομμα θα ψηφισω παντως... Αποχή... Και ελπίζω να βγει!
|
|
|
|
24-08-08, 00:25
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
... Πάντως αν εχεις προσεξει, στις τελευταίες εκλογες το ποσοστο της αποχης όλο και μεγαλωνει που σημαινει οτι ο κοσμος αρχιζει και ξυπνάει...
|
Θυμάσαι παλιότερα που ακόμα και οι καφετέριες και τα μπαράκια δεν έμεναν ανοιχτά την ημέρα των εκλογών, τους εποχούμενους "σημαιοφόρους" των κομμάτων και άλλα πολλά;
Οι εποχές -ευτυχώς- αλλάζουν...
Ο κόσμος, όμως, δεν ξυπνάει, δυστυχώς! Τον ύπνο του δικαίου κοιμάται...
Ο κόσμος βαρέθηκε και προτιμάει να πάει να κάνει κάτι άλλο, παρά να πάει να ψηφίσει.
Και αντιμετωπίζει τα πάντα -σχεδόν- κάτω από το πρίσμα του ισοπεδωτικού και ωχαδερφικού "όλοι είναι ίδιοι", "οι εντολές και οι γραμμές έρχονται από έξω" και άλλα τέτοια ωραία...
Είναι, βέβαια, και τα γραμμάτια και οι δόσεις του στεγαστικού, το διακοποδάνειο και το εορτοδάνειο που πρέπει να εξοφληθούν, μαζί και οι δόσεις της πιστωτικής κάρτας (αν είναι μόνο μία ), μαζί και τα γραμμάτια του αυτοκινήτου, οπότε άντε να ψάξει ο κόσμος να βρει ποιος φταίει για την κατάστασή του και πώς θα λύσει τα προβλήματά του...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
... Εγω και στις επομενες εκλογες αυτο το κομμα θα ψηφισω παντως... Αποχή... Και ελπίζω να βγει!
|
Αν θέλεις, μπορούμε να βάλουμε και στοίχημα ότι δεν θα βγει και απλά θα συζητηθεί για μία-δύο εβδομάδες στα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες, και τέλος. Διότι, -αυτό προσπαθούσα να σου εξηγήσω και στην προηγούμενη δημοσίευσή μου- και 80% αποχή να σημειωθεί στις επόμενες εκλογές, η βουλή που θα προκύψει, θα αναδειχθεί από τον συσχετισμό ψήφων στο (στην καλύτερη περίπτωση) 20% των εγκύρων ψηφοδελτίων που απομένουν [δηλαδή, ότι το εκλογικό σώμα είναι το 100%, με αποχή 80% θα ψηφίσει το 20% του εκλογικού σώματος και αν όλα τα ψηφοδέλτια είναι έγκυρα, αυτό το 20% θα βγάλει τα ποσοστά των κομμάτων στη Βουλή].
Οπότε, θα φτάσουμε να κυβερνιόμαστε από τις ψήφους του 20% του εκλογικού σώματος της χώρας! Και αν κάτσουμε και κάνουμε μία ανάλυση για να δούμε το πνευματικό, το μορφωτικό και το ηλικιακό προφίλ του τμήματος του εκλογικού σώματος που -διαχρονικά- συμμετέχει ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ στις εκλογικές διαδικασίες, θα τα βάψουμε μαύρα και θα τραβάμε τα λίγα μαλλιά που μας έχουν μείνει στο κεφάλι με χέρια και πόδια...
Πιστεύω πως κάτι τέτοιο δεν είναι ό,τι καλύτερο και μου φέρνει στο νου το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου "Φοβάμαι όλ' αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα".
Θα δείξει, όμως...
Πάνος.
ΥΓ: Τώρα, πώς από τα τέλη κυκλοφορίας, καταφέραμε και φτάσαμε σε συζήτηση για εκλογές και δεν μας κράξανε ακόμα οι moderators και οι administrators... Αλλά, από την άλλη, όταν η συζήτηση διεξάγεται σε πολιτισμένο κλίμα, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να τη διευρύνεις από το ειδικό στο γενικό.
EDIT: Τώρα το συνειδητοποίησα ότι και εσύ είσαι administrator!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 24-08-08 στις 00:28.
Αιτία: Προσθήκη κειμένου
|
25-08-08, 11:16
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
AΘΗΝΑ
|
|
Καλα παιδια μο φαινεται θα αρχισω να γελαω...ειπε καπου ενα μελος οτι θα νοικιαζει αμαξι για ΣΚ...εδω ο ελληνας παει στο περιπτερο για τσιγαρα με το αμαξι για να μην κουραστει....και εσεις λετε οτι θα το πουλησει;;;; Αυτα δεν γινονται ουτε σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας...οσο και να πανε τα τελη ο ελληναρας θα πληρωνει γιατι ετσι εμαθε...οποτε φιλε μου που το ειπες αυτο...μαλλον θα εισαι ο μονος που θα νοικιαζεις καθως οσους ξερω εχουν για πλακα 3 αυτοκινητα...στην χειροτερη να μεινουν με ενα....ειπαμε ειμαστε ελληναρες....
|
|
|
|
25-08-08, 12:38
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
επι της ουσιας θα συμφωνησω με τον φιλο peterioannou . αυτο που περιγραφει ειναι η αμερικανικη πραγματικοτητα οπου το 20% εξελεξε (με μαγειρεμα στη Φλωριδα) αυτο το ατομο που εχει βαλει σε μπελαδες ολο τον πλανητη. Οι λογοι που απεχουν βεβαια οι αμερικανοι απο το εκλογικο συστημα ειναι αλλοι: αν υπαρχουν δολλαρια στην τσεπη και βενζινη στο τεποζιτο ολα ειναι καλα. δειτε τους ομως τωρα που στεγνωνει το τεποζιτο και τους πνιγουν τα δανεια... ( ο peterioannou το βλεπει ηδη) . το ερωτημα ειναι αν εμεις με την αποχη μας θα αφηνουμε να διαμορφωνουν οι "γνωστοι" το γιγνεσθε. τα διλληματα του τυπου "και τι μπορω εγω να κανω με μια ψηφο καθε τεσσερα χρονια ρε φιλε? " ειναι βουτηρο στο ψωμι τους. η θεση μου ειναι οτι ο καθενας μας εχει μεριδιο στο προβλημα αλλα και μεριδιο στη λυση. οσο και ειναι αυτο. ας μη τα παρατησουμε, ας συμμετεχουμε,εστω και σκεφτομενοι μονο...αυτο συνηθως ειναι η αρχη.
υ/γ: η κουβεντα μας ενω δειχνει να εχει ξεφυγει απο το αρχικο θεμα που ηταν η αυξηση των τελων κυκλοφοριας πιστευω οτι εχει κινηθει προς την ουσια του θεματος (αυτο που λεγεται αλλιως " διαβαζουμε αναμεσα στις γραμμες")
φιλε peterioannou εκτος και κοινη τοποθετηση εχουμε και κοινο επαγγελμα.μηπως εχεις και auris? (xaxaxa)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piperaki : 25-08-08 στις 12:49.
|
25-08-08, 17:21
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από piperaki
...φιλε peterioannou εκτος και κοινη τοποθετηση εχουμε και κοινο επαγγελμα.μηπως εχεις και auris? (xaxaxa)
|
Μπααααα!
Μια ταπεινή ΖΖΕ123 TS του 2003 έχω, συνάδελφε...
Πάνος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 25-08-08 στις 17:22.
Αιτία: διόρθωση κειμένου
|
28-08-08, 14:15
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τελικα η Κυβερνηση μας θελει να μας καλοπιασει.Ενω ειπε οτι θα τα ακριβαινει απο φετος,τελικα αλλαξαν γνωμη.
Νέο χαράτσι έρχεται για τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ, καθώς το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, αποφάσισε να αυξήσει κατά 20% τα τέλη κυκλοφορίας. Τα πρώτα ειδοποιητήρια με τις αυξημένες τιμές των τελών κυκλοφορίας, θα καταφτάσουν τον Οκτώβριο…
http://www.autotriti.gr/news/preview...category_id=75
Θα περιμενουμε ενα χρονακι ακομα οπως λεει εδω
http://www.autotriti.gr/news/preview...category_id=75
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη τα τέλη κυκλοφορίας των Ι.Χ για το 2009 αυξάνονται κατά 20 %, με νομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή. Η αύξηση αυτή εκτιμάται ότι θα δώσει στο κράτος περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16029000 seconds (81,85% PHP - 18,15% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|