Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
04-08-08, 22:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλε μου καλά θα κάνεις να φύγεις, εγώ το έχω σκεφτεί ΑΠΕΙΡΕΣ φορές, είμαι από Νάξο αλλά δεν έχω σπίτι εκεί δικό μου. Αλλά επειδή εκεί παραείναι μακριά τουλάχιστον στο εξοχικό μου στον Μαραθώνα που είναι και κοντά, πάντως μέσα στην Αθήνα είναι δράμα! εγώ μένω Κυψέλη και κάθε μέρα που περνάει νομίζω ότι βρίσκομαι σε ξένη χώρα! καμιά Αφρική ίσως, ή κάτι άλλο πάντως με τόσους ξένους δεν καταλαβαίνω ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα! να πω για φασαρία? για κίνηση? που θέλω 1 ωρα τον χειμώνα για να κάνω 10χλμ να παω σπίτι μου? καλά για παραλίες δεν λέω σχεδόν ποτέ δεν πάω στις παραλίες της Αθήνας πολύ παλιά στο εξοχικο πάω μόνο οι λόγοι είναι ευνόνητοι νομίζω. Επαρχία και πάλι επαρχία, όποιος μπορεί να φύγει από εδώ καλά θα κάνει. Μακάρι να μπορούσα να το έκανα και εγώ! Btw φέτος πάω Χίο διακοπές στην Bολισσό θα μένω με το αμάξι μαζί να τurbocorolliasw! έχω ξαδέρφια με σπίτι εκεί, όχι δεν είμαι από εκεί, απλά άρεσε σε έναν θείο μου και έκανε εκεί σπίτι. Αlex μην το σκέφτεσαι δεν είσαι σε δίλλημα πιστεύω η απάντηση είναι μονόδρομος! Δουλειά να έχεις εκεί και δεν υπάρχει τπτ να σου λείπει, μόνο κερδισμένος βγαίνεις από την απόφασή σου αυτή!
|
05-08-08, 11:01
|
|
|
|
Περιοχή:
kavala
|
|
|
05-08-08, 18:02
|
|
Moderator
|
|
|
|
Μέσα προς τέλη Σεπτεμβρίου έφυγα...
|
05-08-08, 18:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
αδερφε καντην για επαρχια
ορεξη κ πεισμα να εχεις για δουλεια κ ολα τ αλλα ερχονται
θα κατσουν αναποδιες σιγουρα αλλα αν πιστευεις την παραπανω γραμμη ολα θα γιανουν
07-08-08, 13:49
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
AΘΗΝΑ
|
|
Επειδη και εγω την εχω δει την Αλεξανδρουπολη και εχω φιλους εκει, εχω να πω οτι ειναι μια χαρα πολη και σιγουρα θα περασεις καλα οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου για να πας!!! Εγω σκεφτομαι σοβαρα να φυγω για εξωτερικο ποσο μαλλον να πηγαινα επαρχια...απλα επαρχια δεν εχει δουλειες. Οποτε εφοσον εσυ βρηκες δουλεια ολα καλα ειναι!!! Ηδη εχω δυο φιλους μου που ειναι Καναδα....και βεβαια για εκει λεω και εγω....θα δουμε. Ελλας μεγα Μπ@υρδελ@.....
|
|
|
|
07-08-08, 14:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Επαρχια και παλι επαρχια... Εμεινα ενα χρονο Αθηνα για σπουδες και μεταλλαχτηκα σε ΖΩΟ! Αφηνα σαν καλο παιδακι τους ηλικιωμενους να μπαινουν στο τρολει (αυτή την ανατροφη εχω) και μετα οταν ηταν να μπω εγω με εσπρωχναν, με κτυπουσαν για να κατεβω για το όταν μπω να μην στριμωχτουν. Mια φορα, δυο φορες....δεκα φορες μετα δεν επαιρνα χαμπαρι.. Εσπρωχνα ειτε μεγαλους ειτε μικρους και αν καποιος εκανε τον ζορικο του ελεγα να παει σπιτι του.
Μιλατε ότι εχει καλες ευκαιριες για δουλεια….. ωστοσο εγω εβλεπα και πολλους ζητιανους, φτωχια, δυστυχια και πανω απολα εγκληματικοτητα. Καποιος μπορει να βρει δουλεια οπουδηποτε αρκει να ψαξει και να συμβιβαστει με αυτό που θα βρει. Δεν μπορουμε να τα εχουμε όλα δικα μας.
Στο μονο που υπερτερει η Αθηνα είναι στη ψυχαγωγια και στα πολιτιστικα. Θεατρα, σινεμα, εκδηλωσεις, ,μπαρ, κλαμπ, κλπ και βιβλιοθηκες, μουσικο μεγαρο, Ηρωδειο κλπ.
Τουλαχιστον για εμας τους Κορινθιους είναι ευκολο να πηγαίνουμε σε καποια από αυτά.
|
07-08-08, 19:52
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Στο μονο που υπερτερει η Αθηνα είναι στη ψυχαγωγια και στα πολιτιστικα. Θεατρα, σινεμα, εκδηλωσεις, ,μπαρ, κλαμπ, κλπ και βιβλιοθηκες, μουσικο μεγαρο, Ηρωδειο κλπ.
|
στις γυναικες υπερτερει τολη?
07-08-08, 21:24
|
|
Moderator
|
|
|
|
Από σήμερα και οριστικά πλέον μπορώ να πώ ότι έκλεισε και απο 15 Σεπτεμβρίου περίπου θα είμαι (μόνιμος ελπίζω) κάτοικος Αλεξανδρούπολης. Σας περιμένω όλους επάνω παιδιά.....
Η παναγιά μαζί μας....
|
08-08-08, 01:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Πανο ενα θεμα, συγκεκριμενα για τη Κορινθο, ειναι οτι υπαρχει ενα κενο στις ηλικιες μεταξυ 18-25 και ο λογος ειναι οτι η νεολαια φευγει για σπουδες. Στη Κορινθο δεν εχουμε αξιολογο πανεπιστημιο (ενα τμημα κατι σαν ιστορικη εκπαιδευτικη πολιτικη) και δυστυχως δεν συμπληρωνεται το κενο.
Οσον αφορα τις γυναικες, το χειμωνα γεμιζουμε τις μπαταριες και το καλοκαιρι τις αδειαζουμε.... ασχετα αν εγω ειμαι μονογαμικος...
|
26-08-08, 14:37
|
|
Moderator
|
|
|
|
Αυτό ήταν.
Έκλεισε το θέμα και μετράω πλέον 26 και σήμερα. Ο Θεός βοηθός
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16845703 seconds (83,10% PHP - 16,90% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|