εμένα οι στροφές είναι 900 σταθερότατες, ο κομπρέσορας μάλλον δουλεύει συνέχεια και σταθερά, οι ανεμιστήρες δεν παραμένουν συνεχώς ανοιχτοί και γιαυτό κιόλας βλέπω αυξομειώσεις στην τάση στο βολτόμετρο. Είναι προφανές ότι αυτό οφείλεται στην λάθος συνδεσμολογία, οπότε ο κομπρέσορας παίρνει συνέχεια ρεύμα και δουλεύει συνεχώς. Αν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου δείξει φωτογραφία πάνω από τον κομπρέσορα να φαίνεται η συνδεσμολογία θα του ήμουν ευγνώμων, αλλά το ξέρω ότι είναι δύσκολο, χρειάζεται να μπεις κάτω από το αμάξι.
Έχω μερικά πχ από τον παλιο και τον νέο που φαίνεται η διαφορά στα καλώδια.
Παρακάτω παραθέτω φωτος με τις συνδεσμολογίες.
Να πω ότι ο κομπρεσορας του starlet επειδή είναι από το gt έχει παραπάνω 2 φυσάκια (ένα πάνω και ένα κάτω) τα οποία είναι για κάποιες επιπλέον βαλβίδες μιάς και αυτό έχει κλιματισμό και όχι απλό a/c. Το πάνω βύσμα έχει 2 καλώδιο ένα πράσινο-μαύρο και ένα μαύρο-μπλέ και το κάτω έχει μόνο ένα πράσινο.
Το κάτω δεν το συνδέουμε κάπου και το πάνω το μαύρο-μπλε το σύνδεσα με το αντίστοιχο που πήγαινε στο μονό βύσμα το οποίο συνδεέται και στην μεγάλη φύσα σε καλώδιο ανάλογου χρώματος.
Επίσης στην μικρή φύσα του εγκεφάλου υπάρχουνε 2 ή 3 συνδέσεις για τον κομπρέσορα οι οποίες είναι για το πως θα δουλεύει ο κομπρέσορας, ανάλογα πόσο πατάμε το γκάζι. Βάζω φωτος με τον κομπρέσορα από starlet gt τοποθετημένο στο αμάξι μου (φαίνονται οι συνδέσεις) και ο άλλος είναι ο μαμά του 4E-FE. Θα δείτε που έχει και 2 φυσάκια λιγότερα.