Κατ αρχάς να πω 5 πράγματα για τα 1600 κυβικά γιατι εγώ άνοιξα αυτή τη συζήτηση. Όλος ο συλλογισμός στηρίζεται στο βάρος των αυτοκινήτων που είναι μεγαλύτερο σε σχέση με πριν απο 5-10 χρόνια. Βέβαια ο 4ZZ του 1400 μπορεί να υπερκυβιστεί στην πενταετία και να σου δώσει το γκάζι που θα σου λείπει (εξάλλου είπες οτι το αγοράζεις για να το κρατήσιες).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Plwmar
Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου προτείνετε συνεχώς το CeeD.Απλά έχω σε μεγαλύτερη υπόληψη τα ΤΟΥΟΤΑ.
|
Και εγώ δεν έχω καταλάβει τι τρέλα έχει ξεσπάσει για αυτο το αμάξι. Δέχομαι οτι είναι όμορφο, ότι έχει ισχυρούς κινητήρες (στα χαρτία), διαφημίζουν ότι έχει άκαμτο πλαίσιο, δεν είναι μόνο αυτά ενα ενα αυτοκινητο. Ενα αυτοκίνητο είναι άνεση, είναι ποιότητα κατασκευής και υλικών, διαθεσημότητα ανταλλακτικών. Τα ψηλά γράμματα της 7ετής εγγύησης κανεις μας δεν τα ξέρει (μερικές φορές ούτε με την TOYOTA βγάζουμε άκρη)... Ας μην πω περισσότερα για το θέμα και εγώ ψηφίζω Auris.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Εγώ θα έριχνα μια ματιά στο Leon, στο Astra αλλά και στο 207. Απλά αυτές οι λύσεις είναι λίγο εκτός των οριων που έχεις θέσει αφού είναι στα 18.000+ ευρώ.
Απλά στο λέω αν πας για Auris 1.6 όπου ο πήχης ανεβαίνει στα λεφτά. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις 18.000 για να πάρεις auris 1.6. Και δε στο λέω γιατί το τούρμπο είναι πιο γρήγορο.
|
Η στροφή προς την ευρωπαϊκή αγορά μάλλον σε βγάζει έξω απο το μπάτζετ. Δεν πιστεύω οτι το auris 1400 είναι χελώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε τις ενδιάμεσες επιταχύνσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμο (60-100 και 80-120) για να δούμε τα επιπεδα ενεργητικής ασφάλειας.
Τα 18000 ευρώ για το 1600 δεν είναι πολλά. Έχεις δει ποσα ζητάνε στην VW για το GOLF 1600 FSi;;; 20.000 ευρώ και είναι σε πολλά πράγματα υποδεέστερο το auris...
Είναι μπέρδεμενη και δυσκολη υποθεση η αγορά αυτοκινήτου...