Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
φίλε ένα θα σου πω. Κυνήγησέ το νομικά. Θα σου βάλουν καινούργια μηχανή στην καλύτερη.
Μπορεί να έτυχες σε αστοχία υλικού.
|
Λοιπόν, καινούργια μηχανή δεν παίζει να σου βάλουν γιατι η μηχανη δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικο. Αν περαστεί στην εγγύηση θα σου αλλάξου όποιο εξάρτημα έχει φθαρεί ή δε λειτουργεί με βάση τις προδιαγραφες...
Εγώ θέλω να σου ζητήσω μερικές πληροφορίες μια και μιλάω με ενα φίλο που δουλεύει σε αντιπροσωπεια της TOYOTA.
1. σε ποίο συνεργείο πήγες στη Θεσσαλονίκη
2. κάθε πότε αλλάζεις λάδια και τι λάδια βάζεις
3. είπες οτι υπάρχει καταγραφή για το λάδι αλλά όχι για το ρελαντι. Σχετικά με τη βαλβίδα που παίζει παραπάνω;;; ή μηπως θεωρούν ότι αυτη ειναι ζημιά που έχεις κάνει εσυ;
4. όταν πάμε για service πρώτα μιλάμε με καποιο μάστορα που μας ρωτάει αν πιστεύουμε ότι πρέπει να ελεγχθει κάτι (κάτι που πιθανως έχει πέσει στην αντίλυψή μας) και συμπληρώνει ενα έντυπο που το παίρνει ο μηχανικός που κοιτάει το αμάξι μας. Δεν μπορεί, εκεί πρέπει να υπάρχει κάποια αναφορά γιατο ρελαντί. Πιστεύω οτι χωρίς αυτό δε μπορείς να αποδείξεις οτι το μοτέρ είχε προβλημα απο την αρχή και άντε μετά να τους πείσεις ότι δεν το πήγαινες κοφτες... Είναι ο λόγος σου, κόντρα στον δικο τους και άκρη δε βγαίνει...
5. νομίζω οτι το όριο για απώλεια λαδιου είναι τα 500ml
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από realpoisom
εγω το ζώριζα πάντος αλλά και πάλι σε λογικά επίπεδα νομίζω...
|
αυτό το νομίζω δε μου αρέσει και πολυ. κοίτα, για να κοινηθείς νομικά, αλλα να μην εκτεθούμε και εμεις που μιλάμε σε γνωστούς και φίλους θα πρέπει να έχουμε τη βεβαιότητα ότι το αυτοκίνητο δεν έχει σκιστεί, γιατι αλλιώς θα γίνουμε όλοι ρόμπα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από realpoisom
μιλάω πάντα για τις στροφές στο ρελαντί οτι έπαιζαν αφού είχε ζεσταθεί...όταν πατούσα γκάζι ήταν όλα οκ! Σευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! το αμάξι το ζόριζες καθόλου μέχρι τα 45.000 ? εγω το ζώριζα πάντος αλλά και πάλι σε λογικά επίπεδα νομίζω...στην βδομάδα άντε να έκανα 2-3 αλλαγές σε κόφτες ή γενικά κοντά στης 6000 στροφές, όχι καθημερινα και συναιχόμνεα πράγματα δηλαδή!
|
Είσαι σίγουρος ότι δεν έχασες καμια κατεβασια;;