καλησπερα πατριδα.....2 πραγματα μπορεις να κανεις.η βγαζεις μια καινουργια prepaid καρτα και τα κανεις απο την αρχη χωρις λαθοι.(προσεχε την επομενη φορα που δεν αναγνωριζει την καρτα η τον κωδικο,περνεις στα καπακια τηλ. την τραπεζα σου να σου λυσει το προβλημα.μην το γραψεις 3 φορες λαθος γιατι θα μπλοκαρει παλι.)η κανεις αυτο που σου λεει και στελνεις με fax αυτα που σου ζηταει.τα βιβλιοπωλεια εχουν fax.παντος μια φορα που ειχα μπλοκαρει την καρτα μου γραφοντας 3 φορες λαθος τον κωδικο,εστειλα απλα ενα email και τους ειπα οτι απο λαθος εγραψα 3 φορες αλλο κωδικο,και τους ζητησα να ξεμπλοκαρουν την καρτα μου ,μου εστειλαν πισω ενα email οτι και καλα διαβασανε το mail μου και με τις οδηγιες παλι που θα βρω τον 4ψηφιο κωδικο και απλα μου την ξεμπλοκαραν.ετσι απλα.δεν μου ζητησαν τιποτα αλλο.τη ακριβος εγραψες στο mail που εστειλες?ζητα τους να στην ξεμπλοκαρουν.μηπως σου γραφει πουθενα οτι χρειαζεται λιγος χρονος για να ξεμπλοκαρει η θα μπορεις να βαλεις τον κωδικο σε μερικες μερες και οχι αμεσως?αν δεν καταφερεισ τιπποτα θα ειταν καλο να παρεις την τραπεζα που εβγαλες την prepaid και να τους πεις οτι μαλλον εχει μπλοκαρει η καρτα σου στο paypal.μηπως και αυτοι μπορουν να κανουν κατι.αν οχι.....τοτε κανεις ενα απο τα 2 πιο πανω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOMIS : 26-05-08 στις 17:24.
|