Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
25-05-08, 18:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Η Whiteline Ηρακλή.
Και η πίσω, είναι ρυθμιζόμενη.
Αυτό, νομίζω, τα λέει όλα.
Πάνος.
|
Κοιτα να δεις.Κριμα να μην ειναι και οι δικες μου ρυθμιζομενες.Δεν εδωσα και λιγα, περιπου 600.
25-05-08, 20:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Η Whiteline Ηρακλή.
Και η πίσω, είναι ρυθμιζόμενη.
Αυτό, νομίζω, τα λέει όλα.
Πάνος.
|
Πάνο, η whiteline φτιάχνει αντιστρεπτικές και για Toyota. μπορεις να μας πεις που τις πήρες, ποιός ανελαβε την τοποθέτηση και τη ρύθμιση κτλ κτλ...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
25-05-08, 22:23
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Πάνο, η whiteline φτιάχνει αντιστρεπτικές και για Toyota. μπορεις να μας πεις που τις πήρες, ποιός ανελαβε την τοποθέτηση και τη ρύθμιση κτλ κτλ...
|
Το ξέρω, το ξέρω...
Και όχι μόνο για Toyota. Ακόμα και για κάτι "κουφές" μάρκες και μοντέλα...
Βγάζει και για την TS -τις οποίες και γλυκοκοιτάζω-, από τις οποίες υπάρχει ρυθμιζόμενη, τριών θέσεων, μόνο για μπροστά (λογικό είναι, αφού η πίσω, εκεί που είναι δεν δίνει τη δυνατότητα της ρυθμισιμότητας, παρά μόνο με αλλαγή και κατά δεύτερο λόγο, μπροστά είναι περισσότερο απαραίτητη, δεδομένης της γεωμετρίας της Ε12).
Στην ερώτησή σου, τώρα, τις αντιστρεπτικές για το Accent μου τις αγόρασα πριν από περίπου δύο χρόνια από ένα κατάστημα/συνεργείο στην Αυστραλία, το οποίο ειδικεύεται σε μετατροπές Hyundai. Αν θυμάμαι καλά, το κόστος ήταν περίπου 450€ -με τα μεταφορικά- και στο πακέτο περιλαμβάνονταν και τα απαραίτητα silent blocks πολυουρεθάνης, καθώς και νέα ημίμπαρα για την πίσω ρυθμιζόμενη αντιστρεπτική.
Αυτό τον καιρό, είμαι σε φάση σχεδιασμών και για το λόγο αυτό δεν έχω αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο. Μπορείς όμως, να κοιτάξεις στο site της whiteline, όπου έχει και πληροφορίες για on-line παραγγελίες, ή να κατεβάσεις και τον κατάλογό τους.
Απ' όσο θυμάμαι, πάντως, τελευταία οι τιμές τους ... τσούζουν!
Επειδή είμαι λίγο ξεχασιάρης, το προσθέτω εκ των υστέρων:
Την τοποθέτηση την έκανα μόνος μου, δεδομένου ότι στο συνεργείο που είχα πάει το αυτοκίνητο, δεν είχαν ξαναδεί αντιστρεπτικές διαφορετικές από τις "μαμίσιες". Τη δε ρύθμιση την έκανα μόνος μου, μετά από κάποιες δοκιμαστικές βόλτες που έκανα:
-Απέφυγα την πολύ μαλακή ρύθμιση, δεδομένου ότι έμοιαζε με την εργοστασιακή.
-Απέφυγα την πολύ σκληρή ρύθμιση, γιατί ήταν πολύ "νευρική" η ουρά του αυτοκινήτου στην καθημερινή χρήση.
-Επέλεξα τη μεσαία, διότι όταν το αυτοκίνητο δεν το πηγαίνω στην πίστα, το έχει ο πατέρας μου για να μετακινείται.
Αν θες να δεις τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, δες ΕΔΩ!,
Ελπίζω να βοήθησα.
Πάνος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 25-05-08 στις 22:34.
Αιτία: Προσθήκη κειμένου
|
25-05-08, 23:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
γυρνάς στην πίστα με πολύ καλο ρυθμό ρε Πάνο...
Θα τολμίσω να πω οτι πας καλύτερα απο τo Toyota Raseo... Το γεγονός ότι εσύ δε σηκώνεις τροχό πουθενά είναι αποτέλεσμα των αντιστρεπτικών, καλή φαση! Φαινεται να έχεις κάνει πολυ καλη δουλεία στον Κορεάτη, άντε να παίρνει σειρά και ο Ιάπωνας...!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
26-05-08, 00:12
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
OXI, OXI!
To Passeo πάει ΠΟΛΥ καλύτερα από εμένα, απλά εγώ το διασκέδαζα με τα δρομίσια μου λάστιχα -μέχρι να φορέσω τα semi slicks-. Απόδειξη και το γεγονός ότι το Passeo γυρνούσε στο λεπτό, ενώ εγώ ήμουν στο 1:05.
Άσε που το παλικάρι -και φίλος- που οδηγούσε το Passeo είναι πολύ καλός (φοβερός, θα έλεγα) οδηγός. (1342 cm³ το δικό μου, και 1300 cm³ το Passeo, μαμά και τα δύο από κινητήρα, αλλά από ανάρτηση, άλλο πράγμα... Αποδεικνύεται έτσι ότι το στήσιμο είναι σημαντικότερο από τα άλογα...).
Όσο για τον σηκωμένο τροχό, όταν αποκτήσει καλύτερη πρόσφυση με καλύτερα λάστιχα, ο σηκωμένος τροχός θα είναι η φυσική συνέπεια...
Αυτή τη στιγμή, με τις ρυθμίσεις που έχει το αυτοκίνητο -και χάρη στις αντιστρεπτικές- η τοποθέτηση του αυτοκινήτου πριν τη στροφή, καθορίζει και τη συμπεριφορά του.
Επιπρόσθετα, χάρη σε αυτές, το αυτοκίνητο "επιδιώκει" να φεύγει με τα τέσσερα, και όχι με τα μούτρα, όπως ήταν στις αρχές που ήρθε στα χέρια μου.
Όσο για την Corolla μου, είναι ήδη σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά πάντα είμαι στην αναζήτηση αυτού του "κάτι παραπάνω" που θα κάνει τη διαφορά και θα μεγαλώνει το χαμόγελο στο πρόσωπό μου κάθε φορά που θα οδηγώ...
Πάνος.
ΥΓ: Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
|
26-05-08, 10:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
OXI, OXI!
To Passeo πάει ΠΟΛΥ καλύτερα από εμένα, απλά εγώ το διασκέδαζα με τα δρομίσια μου λάστιχα -μέχρι να φορέσω τα semi slicks-. Απόδειξη και το γεγονός ότι το Passeo γυρνούσε στο λεπτό, ενώ εγώ ήμουν στο 1:05.
|
Και εγω πάντως βλέπω πως πας πολύ πιο όμορφα απο το passeo. Δεν ξερω αν κανει καλύτερο χρόνο το passeo αλλα εσυ πλασάρεσε πολύ πιο καλά, δεν χάνεις τις γραμμές σου και το αποτέλεσμα δείχνει πού καλύτερο.
|
26-05-08, 00:25
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
ειναι κ η διαταξη τις αναρτησης που δεν σηκωνει ευκολα τροχο δεν εχει ιμιακαμπτο οπως τις ε12...η αναρτηση ειναι ιδια σχεδον με τις 111...απλα πισω η αντιστρεπτικη ποιανει ψαλιδι ψαλιδι ενω στην 111 αμορτισερ αμορτισερ
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16247892 seconds (82,24% PHP - 17,76% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|