Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-05-08, 21:12
Το avatar του χρήστη TmNemesis
TmNemesis Offline:
Moderator

Μοντέλο: T Sport f/l 5d
Περιοχή: Johannesburg
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
TmNemesis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Θελω κι εγωωωωωωωω...............
Το Rotrex,το δοκιμασε κανενας???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-08, 22:47
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation

Εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κανείς δεν έχει δοκιμάσει τίποτα πολύ απλά γιατί οι λύσεις είναι πολύ λίγες και με μεγάλη σχέση κόστους/απόδοσης.
Κάποια ελάχιστα άτομα έχουν προχωρήσει σε αυτόν τον περίφημο υπερκυβισμο με αβέβαια αποτελέσματα με ότι συνεπάγετε αυτό (Άγνωστη απόδοση, μειωμένη αξιοπιστία).

Είμαι σίγουρος ότι τώρα θα πέσετε πάνω μου(θα εμφανιστούν από το πουθενά) 10 άτομα και θα λέτε όχι δεν είναι έτσι και είναι τόσα τα άλογα και δεν υπάρχουν προβλήματα και αλλά τέτοια.
Είμαι 2 χρόνια σχεδόν μέλος και ακόμα δεν έχω μπορέσει να βρω να διαβάσω η και να δω μια ολοκληρωμένη πρόταση βελτίωσης.
Για Turbo ούτε λόγος δεν νομίζω να έχει βάλει κανένας (Ειδικά Ε12)!!! Και αν έχει βάλει κρύβετε δεν θέλει να το μοιραστεί και με τους άλλους?? Αυτός δεν είναι ο σκοπός του φόρουμ?? η ο καθένας για τον εαυτό του?? Εγώ για το καθετί που έβαλα στο αμάξι μου είπα πληροφορίες-εντυπώσεις.

Ο άλλος μεγάλος μύθος τώρα ΑΚΟΥΩ Rotrex παλιότερα πάλι άκουγα Compressor το θέμα είναι ότι όλοι ακούτε κανένας δεν δοκίμασε, και κανέναν δεν είδαμε…

Και θα μου πείτε εσύ που λες πολλά γιατί δεν δοκίμασες κάτι στο δικό σου και περιμένεις άλλους!
Για τον λόγο ότι δεν θέλω να γίνω δοκιμαστής.. Θέλω εγγυημένη λύση. Δεν θέλω μεσοβέζικα πράγματα πατέντες του τύπου (και ναι αυτό δεν μπαίνει σε σένα αλλά θα το κάνουμε και τι σε νοιάζει εσένα!! Για λαλακες ψάχνουν??)
Εγώ θέλω το πρωί να σηκώνομαι και να πηγαίνω στην δουλειά μου και όχι στα συνεργία.

Εγώ έχω καταλήξει σε 2 συμπεράσματα τα οποία είναι προσωπική μου άποψη τουλάχιστον μπορεί κάποιος να μην την συμμερίζεται.
1) Δύστυχος καλό χρυσό το Corolla μας αλλά είναι αμάξι το οποίο δεν προσφέρεται για βελτιώσεις(Καθόμαστε και παίζουμε με τα φίλτρα και τις εξατμίσεις άντε και τις αναρτήσεις και ΤΕΛΟΣ μέχρι εκεί είμαστε).
2) Δεν έχει υπάρξει μια συγκροτημένη προσπάθεια από όλους μας να κάνουμε κάτι οργανωμένο να μαζευτούμε και να πάρουμε με την σειρά 4-5 μεγάλα μαγαζιά και να τους πούμε αυτοί είμαστε έχουμε μαζευτεί 10-20-30 άτομα τι έχετε να μας προτείνετε κύριοι?? Κάντε μια μελέτη και βγάλτε μια πρόταση ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και σε ανάλογη τιμή γιατί είμαστε αρκετοί.
Ο καθένας μας πάει μόνος του από εδώ και από εκεί και μόνο σπασμωδικές κινήσεις γίνονται.

Γνωρίζοντας ότι έχω μακρηγορήσει αλλά και πάλι δεν έγραψα ότι θα ήθελα γιατί θα έπαιρνε σελίδες.

Θέλω να κλείσω λέγοντας ότι θα ήθελα να είχα 30-40 άλογα περισσότερα! Αν πάλι δεν μπορέσω να τα έχω δεν πειράζει γουστάρω τρελά το Corolla μου και δεν θα το άλλαζα για κανένα από τα ήδη υπάρχοντα αμάξια (Τα οποία θα μπορούσα να αγοράσω) για το μέλλον επιφυλάσσομαι…

Αυτά από εμένα και ελπίζω να υπάρξει δραστηριότητα και να βρεθεί κάποια λύση….
Παλιά 21-05-08, 10:01
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 328
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έχει υπάρξει μια συγκροτημένη προσπάθεια από όλους μας να κάνουμε κάτι οργανωμένο να μαζευτούμε και να πάρουμε με την σειρά 4-5 μεγάλα μαγαζιά και να τους πούμε αυτοί είμαστε έχουμε μαζευτεί 10-20-30 άτομα τι έχετε να μας προτείνετε κύριοι?? Κάντε μια μελέτη και βγάλτε μια πρόταση ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και σε ανάλογη τιμή γιατί είμαστε αρκετοί.
Ο καθένας μας πάει μόνος του από εδώ και από εκεί και μόνο σπασμωδικές κινήσεις γίνονται.
Εδω θα συμφωνησω με τον DareDevil.Οχι πως με τα αλλα δεν συμφωνω.

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-05-08, 11:32
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Και θα μου πείτε εσύ που λες πολλά γιατί δεν δοκίμασες κάτι στο δικό σου και περιμένεις άλλους!
Για τον λόγο ότι δεν θέλω να γίνω δοκιμαστής.. Θέλω εγγυημένη λύση. Δεν θέλω μεσοβέζικα πράγματα πατέντες του τύπου (και ναι αυτό δεν μπαίνει σε σένα αλλά θα το κάνουμε και τι σε νοιάζει εσένα!! Για λαλακες ψάχνουν??)
Παράθεση:
Δεν έχει υπάρξει μια συγκροτημένη προσπάθεια από όλους μας να κάνουμε κάτι οργανωμένο να μαζευτούμε και να πάρουμε με την σειρά 4-5 μεγάλα μαγαζιά και να τους πούμε αυτοί είμαστε έχουμε μαζευτεί 10-20-30 άτομα τι έχετε να μας προτείνετε κύριοι?? Κάντε μια μελέτη και βγάλτε μια πρόταση ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και σε ανάλογη τιμή γιατί είμαστε αρκετοί.
Πιστευω πως απο αυτα που λες πιο πανω, το ένα αναιρεί το άλλο. Από τη μία θελεις δοκιμασμενη λύση, και απο την άλλη συμφωνεις να μπεις σε ενα γκρουπακι που ουσιαστικά θα γίνουν πειραματόζωα, εφοσον ζητας κατι καινουριο για το οποιο θα πρεπει να γίνει μελετη κτλπ κτλπ. Ακόμα και σε "μεγαλα μαγαζια" να πας, ποιος μπορει να σου εγγυηθεί ότι όλα θα δουλεψουν άψογα, εφόσον δεν εχει δοκιμαστει κατι παρομοιο στο παρελθον?

Το συμπερασμα είναι πως όταν δεν έχει βγει κάτι συγκεκριμένο από μία εταιρία που να συνεργάζεται με την ΤΟΥΟΤΑ (πχ ΤΤΕ ή TRD) για τα αυτοκίνητα μας, θα πρέπει κάποιοι να "τολμησουν" να δοκιμάσουν και να κανουν πειράματα, όπως πχ με τον υπερκυβισμό.
Σιγουρα, αν θελουν, μπορουν να αναφερουν την βελτίωση που εχουν κανει στο φορουμ, αλλα απο την άλλη υπάρχει ο φοβος να παρεις καποιον στο λαιμό σου, εφόσον, ξαναλέω, αυτο που εχεις κανει δεν ειναι δοκιμασμενο.
Για παραδειγμα μπορει εγω να εχω υπερκυβισει και να μου δουλευουν όλα άψογα, και μετα να πας να το κανεις και εσυ και να σου μεινει το μοτερ στο χερι! Απο ποιον θα ζητησεις ευθύνες? Δεν υπάρχει οδηγία της ΤΤΕ για υπερκυβισμο!

Τέλος, όπως λες και εσυ, όλοι μας θέλουμε να ξυπνάμε το πρωί και να πηγαινουμε στη δουλεια και όχι στα συνεργεία, οπότε, από τη στιγμή που καποιος παίρνει ένα τετοιο ρίσκο (δλδ να βαλει κατι μή δοκιμασμενο στο αμαξι) παίρνει επάνω του και όλες τις επιπτωσεις που συνεπαγονται απο μια τετοια κίνηση. Οπότε γιατι να παρω εγω το ρίσκο και όχι καποιος άλλος? Θα μπορούσαμε όλοι να περιμένουμε να παει ο χ και ο ψ να κανουν πειραματοζωα τα αμαξια τους, να σπασουν 2-3 μεχρι να βρεθει σωστη λύση και μετα εμεις να παιζουμε εκ του ασφαλους.
Και επειδη λες οτι εσυ αναφερεις παντα το τι κανεις στο αμαξι, τo ίδιο κανω και εγω. Αλλα είναι αλλο να βαλω ενα φιλτρο στον παπα, ή την ταδε μαρκα λάστιχα ή x-carlink στο μαμα ραδιοcd και άλλο να πέσει "χειρουργείο" στο μοτερ, τουρμπισματα, rotrex κτλπ που ενα λαθος σε τετοια περιπτωση μπορει να σου κοστισει και το μοτερ σου...

Πάντα φιλικά τα λεω, έτσι? Μη μου εκνευριστεις!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-05-08, 15:45
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Madvin δεν τσαντίζομαι αυτό είναι το μόνο σίγουρο (Δε θα πεθάνω κιόλας αν δεν το βελτιώσω κουβέντα κάνουμε).
Το θέμα όμως δεν είναι να παίζουμε τώρα με τις λέξεις αν είπα κάτι που το ένα αναιρεί το άλλο. Αν και δεν νομίζω να έκανα κάτι τέτοιο!
Αυτό που έκανα είναι ότι λέγοντας να πάμε ένα group ατόμων να ζητήσουμε μια βελτίωση για την οποία θα γίνει μια μελέτη στην οποία θα δούμε τα συν και τα πλην και αν μας αρέσει προχωράμε δεν μας υποχρεώνει κανείς.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ελαχιστοποιήσουμε όσο των δυνατών είναι εφικτό τις πιθανότητες να γίνει κάτι όχι ενδεδειγμένο και αναξιόπιστο.(Θα είναι ένα ελεγχόμενο πείραμα τουλάχιστον αν το θες έτσι).

Όχι άιντε πάει ο καθένας μας στο Χ Μπάρμπα Μιτσος Racing που τα ξέρει όλα! Και τι σε νοιάζει εσένα εγώ θα στο κάνω 1000 άλογα.
Παλιά 21-05-08, 18:00
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Όχι άιντε πάει ο καθένας μας στο Χ Μπάρμπα Μιτσος Racing που τα ξέρει όλα! Και τι σε νοιάζει εσένα εγώ θα στο κάνω 1000 άλογα.

χαχαχαχαχα.... Οκ, κατάλαβα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-08, 20:43
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νομιζω οτι εχετε παρεξηγησει μερικα πραγματα... οσοι ξερω εδω μεσα που εχουν υπερκυβισει κανενας μας δεν ειχε προβλημα αξιοπιστιας.το μονο προβλημα ειναι απο το κεφαλι μας που εχουμε ενα 18αρη μοτερ με προγραμμα απο 14. Στον υπερκυβισμο ουτε τορνος γινεται ουτε τιποτα.ολα μπαινουν κουτι. που ειναι το προβλημα σε αυτο και που δεν εχουμε αξιοπιστια δεν ξερω.
και απο επιδοσεις? με προγραμμα πολλαπλη πεταλουδα και μπεκ εισαι απο 150-160 αλογα.αρα που δεν ξερουμε και τις επιδοσεις?

Ακουω μερικα πραγματα και απορω,σε ολα υπαρχει ρισκο ακομα και στο τελικο που ισως βαλεις αν απλα ηθελες 20 αλογα παραπανω να εδινες 2000+ και να επαιρνες το 16αρη. Αν ομως θες να παιζεις με ενα 14αρη μοτερ και να παρεις 20 αλογα αν δεν βαλεις τουρμπο ή δεν υπερκυβισεις δεν παιρνεις τιποτα. Οσοι εχουμε κανει κατι παντα λεμε τι εχουμε κανει και οχι σε ενα αλλα σε ΠΑΡΑ πολλα τοπικ. και τιμες και τα παντα.

Αν εχεις μερακι και αγαπη για το αμαξι σου και ψαχτεις βρησκεις λυσεις αξιοπιστες...εγω εψαχνα 1μιση χρονο και πριν κανω κατι διπλορωτουσα και διπλο-τριπλοεψαχνα. Κατα την γνωμη μου με 2000 που εδωσα για υπερκβισμο ηταν πολυ λιγα. γιατι?? 114 αλογα και 19,3 κιλα ροπης δεν τα παιρνεις σε 1400 μοτερ με τιποτα.και ολα αυτα με μαμα πολλαπλη πεταλουδα και μπεκ. και αν θελετε αριθμους??35000 χλμ ξεσκισμενα και υπερκυβισμενα και 97000 σκισμενα στο μπλοκ και ουτε ενα προβλημα στο μοτερ.
Παλιά 23-05-08, 10:32
madvinegar Offline:
Administrator

Σωστός ο Χρηστάρας!
Αντε να σε δω τι θα κανεις τωρα μολις το φτιάξεις...
Απάντηση με παράθεση
ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΟΣ
Παλιά 18-03-09, 18:16
ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΟΣ

Φίλε μπορεις να μου πεις τι ακριβως εκανες και ποιος στο έκανε? Με ενδιαφερει να κανω κι εγω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 18-03-09 στις 18:31. Αιτία: Σε παρακαλω μη γραφεις με κεφαλαία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-09, 18:32
madvinegar Offline:
Administrator

Καταρχην Γιανναρε καλως ηρθες.

Κατα δευτερον, σε παρακαλω μη γραφεις με κεφαλαία.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Kompressor kit της Greddy σε 3ΖΖ-FE VVT-i 1.6l koperton 3ZZ 1.6L VVTi 36 05-04-09 12:20
kompressor kit th@nos Η.R.D. 1 11-08-08 11:34
Μια ερώτηση...να αγοράσω G6 με κινητήρα kompressor ή με 20va mixalis TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 31-05-06 19:08

Page generated in 0,18036509 seconds (83,57% PHP - 16,43% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com