Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
18-05-08, 17:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κουκλι το Corrola σου φιλε μου. Εναι απο τα λιγα στρογγυλοφαναρα που το χαζευα με τις ωρες, και πιστευω οτι με μαυρη σητα θα ειναι πιο κουκλι. Ευγε!!
|
19-05-08, 00:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
τα bad boy δεν κοβουν φως απο τα φαναρια το βραδυ?
|
εγω δεν εχω βαλει αυτοκολητο ασημι απο μεσα.οταν το εφτιαξα περιμενα οτι θα κοψει αλλα η δεζμη απο το φως ειναι κανονικα φαινεται και νομιζω δεν εκοψε καθολου.
|
19-05-08, 01:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Σε χαιρετώ φίλε Νίκο και σου λέω πως είμαι μεγάλος fun των G6. Συγχαρητήρια για την Corolla σου, είναι μια από τις πίο όμορφες και γρήγορες του club (απ΄οτι έχω καταλάβει). Οι φωτογραφίες σου με έχουν θαμπώσει!! Όσο για την μικρή αεροτομή εμένα προσωπικά μου αρέσει. Τώρα για το καπό, και το mad boy θα του πηγαίνει αλλά και τίποτα να μην βάλεις πάλι κούκλα είναι. Το αμάξι σου τα σπάει και... σκοτώνει εν ψυχρό και κατα βούληση !!! Ίσως είμαι υπερβολικός για το αμάξι σου αλλά το αξίζει!!
Φτου και φτου να μην στο ματιάσουν!!
Να το χαίρεσαι!!!
Πάρε και μια φωτογραφία από άλλο ένα τουμπάνι G6!!
τότε μην το πατήσεις!!!
|
19-05-08, 01:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Και ξέχασα, όσο για τα φαναρια μπροστά μπορείς να βάλεις και τέτοια σαν αυτά στην φωτογραφία., που είναι πάρα πολύ όμορφα. Πάρε μια ακόμα ιδέα.
τότε μην το πατήσεις!!!
|
19-05-08, 01:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Πωπω η κοκκινη ειναι κουκλαρα!!!!!!!!Τετοιο χρωμα θελω να βαψω τη δικια μου.Αλλα τα συγκεκριμενα φαναρια δε μ'αρεσουν και τοσο.Γνωμη μου παντα ετσι???
19-05-08, 03:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
πω πω βρε νικο το αμαξι σου τα σπαει,και πανεμορφο αλλα και υπεργηγορο με gt4!!!αχ τυχερε,να το χαιρεσαι και να το προσεχεις!!
|
|
|
|
19-05-08, 15:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
φίλε Νίκο. Μεγιά για όλα όσα έχεις βάλει.
Το θέμα όμορφη εμφάνιση είναι σχεδόν πάντα υποκειμενικό και αν αρέσει σε σένα που το κάνεις, δεν πέφτει λόγος στους υπόλοιπους άρα...
Στέκομαι σε αυτό αλλά θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, γιατί για να έστειλες φωτό πάει να πει πως θέλεις να ακούσεις μερικές γνώμες.
Με δεδομένο οτι μου αρέσουν τα διακριτικά αυτοκίνητα, θα σου τα εξής:
Ξεκινάμε. Το αμάξι σου δεν είναι διακριτικό.
1) Ζάντα άπαιχτη, μπράβο (όχι ραούλ μπράβο!).
2) 2 αεροτομές πίσω. Νομίζω too much. Θα προτιμούσα να είχες μόνο την aftermarket που έχει βγει και μπαίνει στη θέση της μαμάς, αν και φοριέται πολύ βέβαια, αλλά είναι ωραία.
3) προφυλακτήρας πίσω. Ωραίος σε γενικές γραμμές με μόνο πλην τα εξογκώματα που φαίνονται κάτω-κάτω στις άκρες, τα οποία μάλιστα είναι πολύ κοντά στο οδόστρομα σε σχέση με τον υπόλοιπο προφυλακτήρα.
4) πλαινοί μαρσπιέδες: πολύ βαριά κατασκευή φαίνεται, θα μου άρεσε κάτι πολύ πιο διακριτικό ή και τίποτα...
5) προφυλακτήρας μπροστά. είναι κι αυτός κάπως too much. ο μπροστινός του TTE θα ταίριαζε περισσότερο στην περίπτωση. Διακριτικός όσο πρέπει, με τα προβολάκια του, την αγριάδα του, όλα του. αυτός που έχεις πάλι έρχεται πολύ πολύ κοντά στο οδόστρομα. στην 1η καλή λακούβα ή πεζοδρόμιο το πιο πιθανό είναι να τον πάρεις στο χέρι.
6) αυτά τα πορτοκαλί πλαινά φλασάκια πέταξέ τα. αντικατέστησέ τα με τα λευκά του vvti. 20ευρώ έχουν.
7) τα αυτοκόλλητα απ' τα φώτα πέταξέ τα. μην παίζεις με την ασφάλειά σου και των υπολοίπων. ή βάζεις aftermarket τα διπλά που είναι πανάκριβα ή μένεις με τα μαμά ως έχουν. Μια χαρά είναι. το αμάξι είναι ήδη άγριο με το intercooler σε κοινή θέα.
8) οι σίτες στο καπό δεν ξέρω διακριτικές είναι, εγώ πχ μάλλον δεν θα τις έβαζα. στις δυνατές βροχές τι γίνεται;
Με δεδομένο οτι το αμάξι δεν είναι διακριτικό, τι θα έκανα εγώ για να αλλάξει λίγο;
1) θα άλλαζα τα πίσω φώτα με κάποια aftermarket που κυκλοφορούν μόνο στην ευρώπη νομίζω αλλά είναι φανταστικά. Όχι να μαυρίσω τα ήδη υπάρχοντα.
2) Ίσως άλλαζα τα μπροστινά με τα διπλοφάναρα.
3) τα υπόλοιπα στα είπα παραπάνω.
Στο εσωτερικό τι αλλαγές έχεις κάνει;
|
24-05-08, 12:40
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx
Σε χαιρετώ φίλε Νίκο και σου λέω πως είμαι μεγάλος fun των G6. Συγχαρητήρια για την Corolla σου, είναι μια από τις πίο όμορφες και γρήγορες του club (απ΄οτι έχω καταλάβει). Οι φωτογραφίες σου με έχουν θαμπώσει!! Όσο για την μικρή αεροτομή εμένα προσωπικά μου αρέσει. Τώρα για το καπό, και το mad boy θα του πηγαίνει αλλά και τίποτα να μην βάλεις πάλι κούκλα είναι. Το αμάξι σου τα σπάει και... σκοτώνει εν ψυχρό και κατα βούληση !!! Ίσως είμαι υπερβολικός για το αμάξι σου αλλά το αξίζει!!
Φτου και φτου να μην στο ματιάσουν!!
Να το χαίρεσαι!!!
Πάρε και μια φωτογραφία από άλλο ένα τουμπάνι G6!!
|
φιλε μου lynx την εχω αυτη την corolla αυτο το χρωμα σκεφτομουν να κανω αλλα τελικα διαλεξα αυτο ευχαριστω πολυ!!!
|
|
|
|
24-05-08, 12:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
φίλε Νίκο. Μεγιά για όλα όσα έχεις βάλει.
Το θέμα όμορφη εμφάνιση είναι σχεδόν πάντα υποκειμενικό και αν αρέσει σε σένα που το κάνεις, δεν πέφτει λόγος στους υπόλοιπους άρα...
Στέκομαι σε αυτό αλλά θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, γιατί για να έστειλες φωτό πάει να πει πως θέλεις να ακούσεις μερικές γνώμες.
Με δεδομένο οτι μου αρέσουν τα διακριτικά αυτοκίνητα, θα σου τα εξής:
Ξεκινάμε. Το αμάξι σου δεν είναι διακριτικό
2) 2 αεροτομές πίσω. Νομίζω too much. Θα προτιμούσα να είχες μόνο την aftermarket που έχει βγει και μπαίνει στη θέση της μαμάς, αν και φοριέται πολύ βέβαια, αλλά είναι ωραία.
Αυτη που εχω ειναι του wrc και δεν θα τεριαζε η αλλη σε σχεση με το υπολυπο αμαξι...
3) προφυλακτήρας πίσω. Ωραίος σε γενικές γραμμές με μόνο πλην τα εξογκώματα που φαίνονται κάτω-κάτω στις άκρες, τα οποία μάλιστα είναι πολύ κοντά στο οδόστρομα σε σχέση με τον υπόλοιπο προφυλακτήρα.
αν δεις το αμαξι κατω απο το πεζοδρομιο οχι εκει που το εχω ο πισω προφυλακτηρας εινα 1 δαχτυλο πιο πανω απο το υπολοιπο για ευνοητους λογους!!! (να αναιβενω το πεζοδρομιο π.χ.)
4) πλαινοί μαρσπιέδες: πολύ βαριά κατασκευή φαίνεται, θα μου άρεσε κάτι πολύ πιο διακριτικό ή και τίποτα...
σου λεω μονο οτι το αμαξι ειναι στα 1200 κιλλα περοιπου... ζυγισμενο με εμενα μεσα... οποτε καταλαβαινεις το ποσο ελαφρια τα εχω κανει ολα αυτα για αυτο το λογο μου κανουν και αραχνιασματα η μπογια με το παλατζο που εχει...
6) αυτά τα πορτοκαλί πλαινά φλασάκια πέταξέ τα. αντικατέστησέ τα με τα λευκά του vvti. 20ευρώ έχουν.
ΣΥΜΦΩΝΩ και επαυξανω.....
7) τα αυτοκόλλητα απ' τα φώτα πέταξέ τα. μην παίζεις με την ασφάλειά σου και των υπολοίπων. ή βάζεις aftermarket τα διπλά που είναι πανάκριβα ή μένεις με τα μαμά ως έχουν. Μια χαρά είναι. το αμάξι είναι ήδη άγριο με το intercooler σε κοινή θέα.
το bad boy ειναι πολυεστερικο οχι αυτοκολλητο!!!! (δεν ειμαι κασι τοσο καγκουρας....)
8) οι σίτες στο καπό δεν ξέρω διακριτικές είναι, εγώ πχ μάλλον δεν θα τις έβαζα. στις δυνατές βροχές τι γίνεται;
στο να μην βαλεις σιτα μου φερνει λιγο σε μ@λ@κι@ θα η θελα μαυρες αλλα οταν γυρισω με το καλο... Με τοθεμα με την βροχη οταν ειμαι στον δρομο δεν εχω κανενα προβλημα οταν το εχω σταματημενο βρεχετε η ασφαλιοθηκη μονο ππου και σε αυτην εχω βαλει αλουμινενιο προστατευτικο απο πανω...
Με δεδομένο οτι το αμάξι δεν είναι διακριτικό, τι θα έκανα εγώ για να αλλάξει λίγο;
1) θα άλλαζα τα πίσω φώτα με κάποια aftermarket που κυκλοφορούν μόνο στην ευρώπη νομίζω αλλά είναι φανταστικά. Όχι να μαυρίσω τα ήδη υπάρχοντα.
πολυ χρησιμοποιημενα...
2) Ίσως άλλαζα τα μπροστινά με τα διπλοφάναρα. το εχω σκεφτει αλλα...
3) τα υπόλοιπα στα είπα παραπάνω.
Στο εσωτερικό τι αλλαγές έχεις κάνει;
|
στο εσωτερικο τιποτα περα απο ντυσιμο των καθισματων με δερματινη...
|
24-05-08, 12:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
|
|
να πω ακομα οτι απλα το συζηταω και δεν μου δημιουργηται καποιο προβλημα μην νομιζεται... οπως ειπατε περνω ιδεες και αποψεις...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους!!!! |
endurasKE-30 |
OFF TOPIC |
10 |
28-10-10 19:31 |
Επιτελους πισω |
NIKOS.99 |
OFF TOPIC |
3 |
04-09-10 17:11 |
Επιτελους Τελος |
miller |
TOYOTA COROLLA E 12 |
65 |
15-02-10 16:54 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ |
Γιαννης20v |
Ειμαι νεος |
7 |
15-02-07 15:57 |
Επιτελους |
toyota mania |
SUPPORT |
42 |
28-01-07 16:32 |
Page generated in 0,17493796 seconds (83,13% PHP - 16,87% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|